Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    24. Ožujak 2017. 08:01

Jutro cure...ja pijem kavu i dalje....doduse uvijek sam pila bijelu tako da je pijem i sad samo sam sad popijem jednu sa kofeinom i jednu bez kofeina... ja sam kavu pocela smanjivati u dobitnom ciklusu jer sam znala popiti i po 5 dnevno...
    A sto se hrane tice imala sam veliki apetit dok sam cekala dan ocekivane M i to me drzalo tjedan dana i nakon toga nemam bas neke pretjerane zelje opcenito za hranom...

mc_mouse
    24. Ožujak 2017. 08:03

Giovi u koliko sati imaš pregled Nestrpljiva sam da se vratiš i tipkaš kak je bilo

Belle84
    24. Ožujak 2017. 08:03

Curke, kak stojite s kilama? Koliko je pozeljno dobiti u prvom tromjesjecju? Sto se hrane tice, mogu sve, cak i kavu (samo sam ju smanjila na salicu dnevno) ali ne pase mi slatko (cokolada i bomboni) a prije bi znala veliku Milku sama pojesti. Pase mi zacinjenija hrana.

Tejuska♡
    24. Ožujak 2017. 08:08

mc_mouse

Tea2803

Jutro cure kako ste mi danas?
    Da li pijete kavu ujutro? Meni od nedavno samo odgovara ness od vanilije
    Imate neko odredeno jelo koje volite? I sta vam smeta?

Ja sam napokon sanjala nešto lijepo Od kave ništa, popijem kakao ili eventualno bijelu kavu ali to zaista rijetko. Volim ljuto trenutno, inače nisam mogla podnijeti išta ljuto, a sad gutam feferone I samo bi ljutu pizzu jela najrađe Ljuto i kiselo, odma mi sline cure na takvu hranu
    A tvoja hrana ?

Ja bi svasta jela u zadnje vrijeme sir i vrhnje domace hahaha te cedevita od narance hahah
    Nemogu podnjeti Mc donalds od njega mi se povraća kad ga ugledam haha
    Ne dobijes žgaravicu od ljutine? 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    24. Ožujak 2017. 08:09

Giovi

Jutro cure…ja pijem kavu i dalje….doduse uvijek sam pila bijelu tako da je pijem i sad samo sam sad popijem jednu sa kofeinom i jednu bez kofeina… ja sam kavu pocela smanjivati u dobitnom ciklusu jer sam znala popiti i po 5 dnevno…
    A sto se hrane tice imala sam veliki apetit dok sam cekala dan ocekivane M i to me drzalo tjedan dana i nakon toga nemam bas neke pretjerane zelje opcenito za hranom…

Super :D I ja sam je puno pila pa jedno 5tjedana nisam i onda mi je vanilija zamirisala hahhaah
    Polako sad ce nas svako malo nesta drugo sorati hahah

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    24. Ožujak 2017. 08:11

Belle84

Curke, kak stojite s kilama? Koliko je pozeljno dobiti u prvom tromjesjecju? Sto se hrane tice, mogu sve, cak i kavu (samo sam ju smanjila na salicu dnevno) ali ne pase mi slatko (cokolada i bomboni) a prije bi znala veliku Milku sama pojesti. Pase mi zacinjenija hrana.

Ja dobro nazalost moram voditi malo brigu o hrani jer sam na granici sa secerom kao u prošloj tr.  pa nema jos kilica uopće dodanih skoro sam u 14t

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Mystique
    24. Ožujak 2017. 08:12

NASI TERMINI

I_me……………………………….20.09.
    treca_sreca…………………… …21.09.
    M@lena……………………………23.09.
    Tea2803 ………………………. …24.09.
    pandora……………………………27.09
    barbs………………………………27.09
    Violeta……………………………….27.09
    kiki……………………………………09.10.
    suncokretica……………………..01.11.
    Belle84....................................01.11.
    mc_mouse……………………….11.11.
    wanttobemom……………………..13.11.
    Mystique........................................14.11.
    Dragy………………………………14.11.
    Giovi…………………………………15.11.

NASI PREGLEDI

Giovi…………………….24.03.
    Dragy………………….24.03.
    kiki……………………….28.03.
    mc_mouse…………….30.03.
    Violeta……………………06.04.
    Mystique……………….07.04.
    i_me……………………10.04.
    pandora122…………….11.04
    Tea2803……………….12.04.
    Barbs………………….12.04.
    wanttobemom………….13.04.
    M@lena………………..20.04.

mc_mouse
    24. Ožujak 2017. 08:14

Tea2803

Ja bi svasta jela u zadnje vrijeme sir i vrhnje domace hahaha te cedevita od narance hahah
    Nemogu podnjeti Mc donalds od njega mi se povraća kad ga ugledam haha
    Ne dobijes žgaravicu od ljutine?

ne, hvala Bogu :) Inače čim bi pojela nešto ljuto odma bi se valjala od bolova, a sad... totalno sam prolupala Bit će ljuto dijete

• Mystique
    24. Ožujak 2017. 08:14

Evo dodala sam se i za termin poroda 
    Ja si popijem svako jutro kavu s mlijekom...nesanice više nema, sada je kronični umor tak da nemrem ujutro na poslu bez kave nikako

Sretno curke danas na pregledu :-)

wanttobemom
    24. Ožujak 2017. 08:16

Dobro jutro :) ja inače nisam kavopija, znala sam popiti u društvu tu i tamo nescafe ili kapučino. Prije dan dva sam pila sa prijateljicom koji dugo nisam vidjela i jako mu je mučno bilo od nje. A primjetila sam također da mi ljuto paše a prije ga nisam mogla podnijeti  :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.