Barbs nemoj biti tužna :) Najbitnije je sada zdravlje tebe i bebe, bit će staža nakon toga :)
Ma znam Samo eto, doma sam već 2 mjeseca skoro i dosta mi je dosadno :D Jer sam nakon što sam diplomirala još 3 mjeseca mogla odraditi preko studentskog ugovora. To je nažalost prošlo i eto me doma.
Nisam navikla biti doma
Srećom pa imamo pir u 5. mjesecu pa se zabavljam sa pripremama
Oh i da, dobro jutroooooo !!!!
jutro!
iz poreca, rodit cu u puli. prvo dijete.
pijem ujutro nessicu,
inace volim jako ljuto i zacinjeno al sam smanjila stim jer mi tesko sjeda na zeludac pa sad kuham sve bljutavo.
ujutro cim se probudim pojedem bananu,pa popijem kavu pa cokoladni musli sa vocnim jogurtom i susenim brusnicama,pa pojedem jaja sa sparogama i slaninom.to je dorucak
rucam tek oko 5-6h i onda jos navecer mozda bananu,jabuku ili narancu ili punooo rajcice . poslije 9 ne jedem.(ne zato sto se cuvam ili nest nego jednostavno nisam gladna)
zgaravicu imam kako koji dan i pomaze mi donat mg
Još malo se dosađuj pa nakon toga "nećeš znati gdje ti je guzica, a gdje glava"
I_me
jutro!
iz poreca, rodit cu u puli. prvo dijete.
pijem ujutro nessicu,
inace volim jako ljuto i zacinjeno al sam smanjila stim jer mi tesko sjeda na zeludac pa sad kuham sve bljutavo.
ujutro cim se probudim pojedem bananu,pa popijem kavu pa cokoladni musli sa vocnim jogurtom i susenim brusnicama,pa pojedem jaja sa sparogama i slaninom.to je dorucak
rucam tek oko 5-6h i onda jos navecer mozda bananu,jabuku ili narancu ili punooo rajcice. poslije 9 ne jedem.(ne zato sto se cuvam ili nest nego jednostavno nisam gladna)
zgaravicu imam kako koji dan i pomaze mi donat mg.
kod kuce sam vec mj dana i poludit cu na zivce jer jednostavno nisam tip osobe koja je doma hahahaha
NASI TERMINI
Nina0607...................................16.9. I_me……………………………….20.09.
treca_sreca…………………… …21.09.
M@lena……………………………23.09.
Tea2803 ………………………. …24.09.
pandora……………………………27.09
barbs………………………………27.09
Violeta……………………………….27.09
kiki……………………………………09.10.
suncokretica……………………..01.11.
Belle84………………………………01.11.
mc_mouse……………………….11.11.
wanttobemom……………………..13.11.
Mystique………………………………….14.11.
Dragy………………………………14.11.
Giovi…………………………………15.11.
NASI PREGLEDI
Giovi…………………….24.03.
Dragy………………….24.03.
Nina0607.........................28.03.
kiki……………………….28.03.
mc_mouse…………….30.03.
Violeta……………………06.04.
Mystique……………….07.04.
i_me……………………10.04.
pandora122…………….11.04
Tea2803……………….12.04.
Barbs………………….12.04.
wanttobemom………….13.04.
M@lena………………..20.04.
Ja sam doma malo manje od 2 tj. Vec sam pisala ubije me monotonija,plis sta uopce ne razumijem kako sam prije sve stizala i djeca i sluhat i oprat speglat posao muz..
Sad pol manje stignem i vec sam premorena.
Kave pijem s mlijekom.,moze i na hektolitre.
Mamice sa 2djece,i trecem na putu (sveukupno nas je tri koliko sam pohvatala)
Jel osjecate vec pokrete beba. S obzirom na tjedan jel?
Još malo se dosađuj pa nakon toga "nećeš znati gdje ti je guzica, a gdje glava"
Hahahaha, to mi kaže i prijateljica s jednim malim djetetom i s drugim na putu hahahaha
Bit će mi toliko veselo da ću poželjeti da mi bude dosadno
Ja sam doma malo manje od 2 tj. Vec sam pisala ubije me monotonija,plis sta uopce ne razumijem kako sam prije sve stizala i djeca i sluhat i oprat speglat posao muz..
Sad pol manje stignem i vec sam premorena.
Kave pijem s mlijekom.,moze i na hektolitre.
ja mislim da sam luda hahahaha
jucer sam lezala na kaucu i mulila i kunjala lagano i dam se kladit da sam osjetila nesto dolje u stomaku!!!
sto mi je ful cudno jer sam tek 14t i 3d i prvo mi je dijete,sto je ajmo rec nemoguce da tako rano osjetim ista.
ali neko migoljenje,trepterenje je bilo..
Barbs, 5 godina sam u braku i svaki dan sam isla raditi, meni je bio sok kad sam ostala doma, ali sada sam se vec navikla na ovaj ritam. Iako muz jos nije, nekak mu bude tesko ja laganini a on samo radi. Ima 2 posla i svira jos.
Barbs, 5 godina sam u braku i svaki dan sam isla raditi, meni je bio sok kad sam ostala doma, ali sada sam se vec navikla na ovaj ritam. Iako muz jos nije, nekak mu bude tesko ja laganini a on samo radi. Ima 2 posla i svira jos.
Vjerujem da mu nije lako I on će se naviknuti kad-tad
Sortiraj odgovore
Najstariji