Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Ožujak 2017. 09:16

mc_mouse

Barbs nemoj biti tužna :) Najbitnije je sada zdravlje tebe i bebe, bit će staža nakon toga :)

Ma znam  Samo eto, doma sam već 2 mjeseca skoro i dosta mi je dosadno :D Jer sam nakon što sam diplomirala još 3 mjeseca mogla odraditi preko studentskog ugovora. To je nažalost prošlo i eto me doma.  Nisam navikla biti doma  Srećom pa imamo pir u 5. mjesecu pa se zabavljam sa pripremama 

Oh i da, dobro jutroooooo !!!! 

I_me
    24. Ožujak 2017. 09:19

jutro! 
    iz poreca, rodit cu u puli. prvo dijete.
    pijem ujutro nessicu,
    inace volim jako ljuto i zacinjeno al sam smanjila stim jer mi tesko sjeda na zeludac pa sad kuham sve bljutavo.
    ujutro cim se probudim pojedem bananu,pa popijem kavu pa cokoladni musli sa vocnim jogurtom i susenim brusnicama,pa pojedem jaja sa sparogama i slaninom.to je dorucak 
    rucam tek oko 5-6h i onda jos navecer mozda bananu,jabuku ili narancu ili punooo rajcice . poslije 9 ne jedem.(ne zato sto se cuvam ili nest nego jednostavno nisam gladna)
    zgaravicu imam kako koji dan i pomaze mi donat mg

mc_mouse
    24. Ožujak 2017. 09:20

Još malo se dosađuj pa nakon toga "nećeš znati gdje ti je guzica, a gdje glava"

I_me
    24. Ožujak 2017. 09:21

I_me 
    jutro!
    iz poreca, rodit cu u puli. prvo dijete.
    pijem ujutro nessicu,
    inace volim jako ljuto i zacinjeno al sam smanjila stim jer mi tesko sjeda na zeludac pa sad kuham sve bljutavo.
    ujutro cim se probudim pojedem bananu,pa popijem kavu pa cokoladni musli sa vocnim jogurtom i susenim brusnicama,pa pojedem jaja sa sparogama i slaninom.to je dorucak
    rucam tek oko 5-6h i onda jos navecer mozda bananu,jabuku ili narancu ili punooo rajcice. poslije 9 ne jedem.(ne zato sto se cuvam ili nest nego jednostavno nisam gladna)
    zgaravicu imam kako koji dan i pomaze mi donat mg. 
    kod kuce sam vec mj dana i poludit cu na zivce jer jednostavno nisam tip osobe koja je doma hahahaha

nina0607
    24. Ožujak 2017. 09:42

NASI TERMINI
    Nina0607...................................16.9.   I_me……………………………….20.09.
    treca_sreca…………………… …21.09.
    M@lena……………………………23.09.
    Tea2803 ………………………. …24.09.
    pandora……………………………27.09
    barbs………………………………27.09
    Violeta……………………………….27.09
    kiki……………………………………09.10.
    suncokretica……………………..01.11.
    Belle84………………………………01.11.
    mc_mouse……………………….11.11.
    wanttobemom……………………..13.11.
    Mystique………………………………….14.11.
    Dragy………………………………14.11.
    Giovi…………………………………15.11.
    NASI PREGLEDI
    Giovi…………………….24.03.
    Dragy………………….24.03.
    Nina0607.........................28.03.
    kiki……………………….28.03.
    mc_mouse…………….30.03.
    Violeta……………………06.04.
    Mystique……………….07.04.
    i_me……………………10.04.
    pandora122…………….11.04
    Tea2803……………….12.04.
    Barbs………………….12.04.
    wanttobemom………….13.04.
    M@lena………………..20.04.

nina0607
    24. Ožujak 2017. 09:45

Ja sam doma malo manje od 2 tj. Vec sam pisala ubije me monotonija,plis sta uopce ne razumijem kako sam prije sve stizala i djeca i sluhat i oprat speglat posao muz..
    Sad pol manje stignem i vec sam premorena.
    Kave pijem s mlijekom.,moze i na hektolitre.
    Mamice sa 2djece,i trecem na putu (sveukupno nas je tri koliko sam pohvatala)
    Jel osjecate vec pokrete beba. S obzirom na tjedan jel?

barbs
    24. Ožujak 2017. 09:55

mc_mouse

Još malo se dosađuj pa nakon toga "nećeš znati gdje ti je guzica, a gdje glava"

Hahahaha, to mi kaže i prijateljica s jednim malim djetetom i s drugim na putu hahahaha
    Bit će mi toliko veselo da ću poželjeti da mi bude dosadno

nina0607

Ja sam doma malo manje od 2 tj. Vec sam pisala ubije me monotonija,plis sta uopce ne razumijem kako sam prije sve stizala i djeca i sluhat i oprat speglat posao muz..
    Sad pol manje stignem i vec sam premorena.
    Kave pijem s mlijekom.,moze i na hektolitre.

I_me
    24. Ožujak 2017. 10:18

nina0607

ja mislim da sam luda hahahaha
    jucer sam lezala na kaucu i mulila i kunjala lagano i dam se kladit da sam osjetila nesto dolje u stomaku!!!
    sto mi je ful cudno jer sam tek 14t i 3d i prvo mi je dijete,sto je ajmo rec nemoguce da tako rano osjetim ista.
    ali neko migoljenje,trepterenje je bilo..

violeta1
    24. Ožujak 2017. 10:19

Barbs, 5 godina sam u braku i svaki dan sam isla raditi, meni je bio sok kad sam ostala doma, ali sada sam se vec navikla na ovaj ritam. Iako muz jos nije, nekak mu bude tesko ja laganini a on samo radi. Ima 2 posla i svira jos. 

barbs
    24. Ožujak 2017. 10:35

violeta1

Barbs, 5 godina sam u braku i svaki dan sam isla raditi, meni je bio sok kad sam ostala doma, ali sada sam se vec navikla na ovaj ritam. Iako muz jos nije, nekak mu bude tesko ja laganini a on samo radi. Ima 2 posla i svira jos.

Vjerujem da mu nije lako  I on će se naviknuti kad-tad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.