Luce hvala, al jedva cekan malo u djir. Triba mi razlog 🤣🤣
Micica u sub ima operaciju i to znaci 10 dana kucnog pritvora. A i ovaj tjedan je ne planiran slat u vrtic da se ne bi prehladila pa da moramo odgodit operaciju. Vec me panika hvata od tog zatvorenistva. 🙈
N je super. Ona je bas lipe tezine. Taman.😊
Nas ped sigurno nece dat prije 5. miseca s obzirom da samo doji. A i ne zuri mi se jer sad ionako nista bas domace nema. Osim krumpira i rascike 🤣 Za te kasice stvarno se trudin davat domace jer ono po ducanima je lipa kazastrofa. Cak neki doktori kazu da ako nema domaceg radije dat dobru kupljenu kasicu nego pravit od kupovnog. 🤨
Mi jos koristimo kosaru. Tisna je u svakom pogledu al u kuci ga legnem u nju jer kad lezi jos uvik ima nogice lagano skvrcene, osim kad se igra i ljuti a onda se vec opire o kosaru. Nije odusevljen osim ako mu ne stavis neke igrackice koje voli. Ili ako mu se spava.
AS koristimo samo za voznju i nije toliko odusevljen kad ga stavimo unutra. Neritko i pocne plakat al kad auto krene svi problemi nestaju. 😂
S micicom smo vec sa 4 miseca prisli na sportski dio jer ona nikako nije vise tila u kosaru. Nije da se bas skroz skroz kolica polegnu, malo je nadignuto al ni u kosari nije bilo skroz ravno jer nam je patronazna rekla da podignemo malo gornji dio tako da nije neka strasno razlika izmedju kosare i sportskog nastavka.
Meni se ne da jos stavit sportski nastavak jer onda cim ga stavim u kolica moram ga i vezat.
Ivan se isto lagano podize u sjedeci polozaj al ne poticem to jer prerano je. Kraljeznica nije spremna za to. Jos je i buckast pa s tim stvarno triba polako.
Pricam jutros sveki da se sinoc bas neuobicajeno cesto budio za dojit a ona odman malo mu je... mislin ono. Beba na sisi za manje od 3 miseca udvostruci porodjajnu tezinu, svaki misec je vise od kilo u plusu i sad joj malo.... Doduse ja mu po podoju jos dajen 1 sisu al on ni ne trazi vise. Mozda bi on i podojio i jos boce da mu dadnem al mislin da bi to bilo prezderavanje i da bi se samo nepotrebno dodatno udeblja.
Kako vam bebaci spavaju po danu?
Ivan vec skoro 2 miseca po danu ne spava. Odspava par puta po 20ak min al prava je rijetkost da spava sat-dva. Navecer ide lec oko 9 ipo i spava do 9-10 s 2 budjenja za dojenje al po danu nema bas spavanja.

Meni isto tesko pada ovo ruzno vrime i sto ne mozemo vanka.... Danas smo uspili utec malo prije kise...
Drzim fige da micici sve prodje uredu i da se sto prije oporavi...
Poludim na te komentare o mliku, dojenju i ostalom, bas mi to dize tlak... Dite ne smi zaplakat odma je gladno
Meni svekrva ima veliki vrt i svakakvog povrca se nadje u nje pa jedva cekam kad to krene da joj dam,bas se veselim tom periodu i reakcijama na nove okuse....
Meni N zaspe isto oko 9.30 navecer i obicno se prvi put probudi oko 6-7 pa oko 9 i tek ustane oko 10-11, popodne ne spava puno, par puta po 20-30min rijetko po sat sat i po.... Ako ja legnem s njom na kauc onda spava i 2-2.30 sata
Yel kasice dajes na zlicu, a te rizine pahuljice mozes ako ces rjedje napravit i na bocu, ako ces gusce mozes i na kasiku, samo one znaju zatvorit probavu pa triba malo s njima pripazit...

Jooj kako uvodite to nocno spavanje. Svima tako oko 9 -9 ipo idu spavat a ovaj moj hahar nema nikakvu rutinu. Nekad jede u 6,nekad u 7,nekad u 9 , i dalje se budi svako 3-4h. Spava u kreveticu bez problema,niti jednu noc bije spavao u mom krevetu ali nema sanse da ce zaspat ako je sam u sobi. Ja bezz kako mu uvest rutinu tipa spavanje u 9 ako on nekad jede u u 7 pa u 10. Nema san sanse da mi zaspe tipa u 9 ako u 10 mora jest.. A svaki dan je drukcije kad jede. Preko dana mi spava super,iza svake boce minimalno sat vremena spava. Sta se toga tice prezadovoljna sam mogu sve na miru obavit i jos nekad stignem s njim ubit oko,jer ako lezi samnom onda i po 4h spava popodne. Velika je spavalica, na mamu 😀

url=https://daisypath.com]
Maca nisam joj uvodila rutinu nekako je sama to tako uvatila... Zna se i nama dogodit da zaspe tek iza 10, ne namecem joj nikakav ritam jos mi je nekako mala za to kako ona trazi tako se ja prilagodim...

Nera zadnjih par dana ima bas tekucu stolicu, u zadnjih 2-3dana je imala tako 2-3puta, nekad je bilo sluzi, uglavnom je nema,ima zrnaca... Nema temperaturu i dobre je volje, jede ok... Ne znam bi li je vodila u pedijatrice??

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji