Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 03. Ožujak 2018. 10:57
    [OBRISANO] 03. Ožujak 2018. 10:59
  • Mamuka
    03. Ožujak 2018. 11:45

Luce hvala, al jedva cekan malo u djir. Triba mi razlog 🤣🤣
    Micica u sub ima operaciju i to znaci 10 dana kucnog pritvora. A i ovaj tjedan je ne planiran slat u vrtic da se ne bi prehladila pa da moramo odgodit operaciju. Vec me panika hvata od tog zatvorenistva. 🙈
    N je super. Ona je bas lipe tezine. Taman.😊
    Nas ped sigurno nece dat prije 5. miseca s obzirom da samo doji. A i ne zuri mi se jer sad ionako nista bas domace nema. Osim krumpira i rascike 🤣 Za te kasice stvarno se trudin davat domace jer ono po ducanima je lipa kazastrofa. Cak neki doktori kazu da ako nema domaceg radije dat dobru kupljenu kasicu nego pravit od kupovnog. 🤨
    Mi jos koristimo kosaru. Tisna je u svakom pogledu al u kuci ga legnem u nju jer kad lezi jos uvik ima nogice lagano skvrcene, osim kad se igra i ljuti a onda se vec opire o kosaru. Nije odusevljen osim ako mu ne stavis neke igrackice koje voli. Ili ako mu se spava.
    AS koristimo samo za voznju i nije toliko odusevljen kad ga stavimo unutra. Neritko i pocne plakat al kad auto krene svi problemi nestaju. 😂
    S micicom smo vec sa 4 miseca prisli na sportski dio jer ona nikako nije vise tila u kosaru. Nije da se bas skroz skroz kolica polegnu, malo je nadignuto al ni u kosari nije bilo skroz ravno jer nam je patronazna rekla da podignemo malo gornji dio tako da nije neka strasno razlika izmedju kosare i sportskog nastavka.
    Meni se ne da jos stavit sportski nastavak jer onda cim ga stavim u kolica moram ga i vezat.
    Ivan se isto lagano podize u sjedeci polozaj al ne poticem to jer prerano je. Kraljeznica nije spremna za to. Jos je i buckast pa s tim stvarno triba polako.
    Pricam jutros sveki da se sinoc bas neuobicajeno cesto budio za dojit a ona odman malo mu je... mislin ono. Beba na sisi za manje od 3 miseca udvostruci porodjajnu tezinu, svaki misec je vise od kilo u plusu i sad joj malo.... Doduse ja mu po podoju jos dajen 1 sisu al on ni ne trazi vise. Mozda bi on i podojio i jos boce da mu dadnem al mislin da bi to bilo prezderavanje i da bi se samo nepotrebno dodatno udeblja.
    Kako vam bebaci spavaju po danu?
    Ivan vec skoro 2 miseca po danu ne spava. Odspava par puta po 20ak min al prava je rijetkost da spava sat-dva. Navecer ide lec oko 9 ipo i spava do 9-10 s 2 budjenja za dojenje al po danu nema bas spavanja.

[OBRISANO] 03. Ožujak 2018. 12:35
    luce <3
    03. Ožujak 2018. 17:50

Meni isto tesko pada ovo ruzno vrime i sto ne mozemo vanka.... Danas smo uspili utec malo prije kise...
    Drzim fige da micici sve prodje uredu i da se sto prije oporavi...
    Poludim na te komentare o mliku, dojenju i ostalom, bas mi to dize tlak... Dite ne smi zaplakat odma je gladno
    Meni svekrva ima veliki vrt i svakakvog povrca se nadje u nje pa jedva cekam kad to krene da joj dam,bas se veselim tom periodu i reakcijama na nove okuse....
    Meni N zaspe isto oko 9.30 navecer i obicno se prvi put probudi oko 6-7 pa oko 9 i tek ustane oko 10-11, popodne ne spava puno, par puta po 20-30min rijetko po sat sat i po.... Ako ja legnem s njom na kauc onda spava i 2-2.30 sata
    Yel kasice dajes na zlicu, a te rizine pahuljice mozes ako ces rjedje napravit i na bocu, ako ces gusce mozes i na kasiku, samo one znaju zatvorit probavu pa triba malo s njima pripazit...

maca1510
    03. Ožujak 2018. 23:40

Jooj kako uvodite to nocno spavanje. Svima tako oko 9 -9 ipo idu spavat a ovaj moj hahar nema nikakvu rutinu. Nekad jede u 6,nekad u 7,nekad u 9 , i dalje se budi svako 3-4h. Spava u kreveticu bez problema,niti jednu noc bije spavao u mom krevetu ali nema sanse da ce zaspat ako je sam u sobi. Ja bezz kako mu uvest rutinu tipa spavanje u 9 ako on nekad jede u u 7 pa u 10. Nema san sanse da mi zaspe tipa u 9 ako u 10 mora jest.. A svaki dan je drukcije kad jede. Preko dana mi spava super,iza svake boce minimalno sat vremena spava. Sta se toga tice prezadovoljna sam mogu sve na miru obavit i jos nekad stignem s njim ubit oko,jer ako lezi samnom onda i po 4h spava popodne. Velika je spavalica, na mamu 😀

url=https://daisypath.com]

luce <3
    04. Ožujak 2018. 01:37

Maca nisam joj uvodila rutinu nekako je sama to tako uvatila... Zna se i nama dogodit da zaspe tek iza 10, ne namecem joj nikakav ritam jos mi je nekako mala za to kako ona trazi tako se ja prilagodim... 

[OBRISANO] 04. Ožujak 2018. 07:07
    [OBRISANO] 04. Ožujak 2018. 07:15
    luce <3
    04. Ožujak 2018. 17:29

Nera zadnjih par dana ima bas tekucu stolicu, u zadnjih 2-3dana je imala tako 2-3puta, nekad je bilo sluzi, uglavnom je nema,ima zrnaca... Nema temperaturu i dobre je volje, jede ok... Ne znam bi li je vodila u pedijatrice?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI