Yel najbolja kontracepcija su dica. Kad imas 2+ i dok sve sta moras obavis nije ti to toliko na pameti il ako i je ne mozes od njih 🤣🤣
Al pazimo strogo tako da nema navaljivanja ako ne zelimo produzeni porodiljni. A ne zelimo 😂🙈🙈
Maca sto se tice tog lezanja na stomaku i kod nas je isto. Nit je micica volila nit misko voli. Njima je to prava muka. Par minuta i nervoza velika.
Ali nemoj popustat jer to im je strasno bitno za ledja, tako osim sto vjezbaju rukice i glavu ucvrscuju i misice kraljeznice koji ce poslije kad pocnu sidit bit jako vazni za pravilno sjedenje.
Stavljaj ga par puta na dan po par minuta i oko njega stavi igrackice koje voli i mozes ga stavit na krevet pa ti cucni pored kreveta i pricaj mu, pivaj.... bilo sta sta ga veseli jer tako ce zaboraviti malo da je na stomaku.
S vrimemom ce produzavat to vrime. Ne ocekuj da ce ikad to bit vise od 5-10 min al i to je OK ako radis par puta dnevno.
Nasih kumova sin nije volio to i nisu ga bas ni silili pa nije puno ni na podu leza i valja se a kad je poceo sidit i kad je prohoda skuzili su da mu ledja ne stoje pravilno i mora je ic na fizikalnu da ocvrsne misice kraljeznice i popravi to sta se iskrivilo. Srica to se kod male dice brzo korigira al vecina dice ne voli te vjezbe i tesko to prihvacaju tako da je muka kad ti miras svaki dan provest uru vjezbajuc a dite urla ko da ga koljes.
Zato nek se oni ljute al ne odustat od toga nikako. Pa i 3-4 minute su vise nego nista.
Ne znam kako vasa ped al nas je jako strog za motoriku i ako on nije bas zadovoljan salje na fizikalnu bez rasprave. U jednu ruku razumin jer ako vec ko beba imaju lose drzanje onda nema sta ocekivat dobro kad dodje pubertet il neke ozbiljnije godine.

Mamuka mi smo jucer izasli vanka, nismo bili niti po sata, smrzla sam se, mislim da je bilo 2stupnja...u nas je bilo vrlo malo sniga, nista strasno, al danas puse posteno... cula sam za taj neki novi ducan u makarskoj, al nisam jos bila, kad trazim nesto zaboravim na taj ducan... Ako ti triba nesto pogledat mogu se otic zaletit...
Yel sto se keksa tice, mm ne navaljuje sad nesto bas previse, bude i on umoran, ja imam zelje al nemam snage 🤣🤣😅😅
Kasice, neko kaze 4mj neko 6,ja mislim da cemo mi krenit sa 4mj...a za redosljed uvodjenja voca i povrca isto svak svoju politiku vodi... Po meni je najbitnije pomalo krenit, davat namirnicu po namirnicu i napravit pauzu izmedju namirnica da se vidi oce li bit neke reakcije...

Luce ajme sta je slatkaaaaa,prava je crna Nera 😍😍
Joj sta mi je cudno citat o keksanju ahahah ja sam u celibatu do 4.mj i mogu vam rec da se ne bunim,moc cu se dobro dobro oporavit od poroda i nespavanja do tada 🙈
Aj odma mi je lakse kad cujem da jos dice ne voli na stomak. Kaze mama moja da smo mi svi obozavali stomak i samo tako spavali a ja njega od prvog dana nisam stavljala na stomak spavat pa mozda i nije naviko. Svakako ga svaki dan stavim na stomak da se vjezba. Stavim baby gim na stol i ja na stolicu pa mu pricam,zabavljam ga , to traje par minuta,ali vise pita dnevno.
Yel- nezz sta bi ti rekla za rodendan samo iz razloga sta jos haraju gripe i viroze,a najgori prijenosnici su djeca vrticke/jaslicke i skolske dobi. Nama je pedijatrica rekla da izbjegavamo ako mozemo zatvorene prostore pogotovo di je vise djece.
Moram vam pokazat ovu slikicu,danas na je stigao kompletic 😍

url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji