Pricali smo jednom o porodiljnom i mislim da moj muz to ne bi moga tj reka je da be bi. Ima on strpljenja i potrudi se al zna da je to way too much za njega za malo veci broj dana.
Neki muski misle da je porodiljni lezat i igrat se sa bebon. Valjda se rucak sam skuva, kuca ppcisti, roba opere i opegla.... i da, beba nervozna samo kad su oni kuci... ma bas.
Da mi je jednom vidit kako bi to islo kad moras na wc a beba se dernja i ti se stisces da ne mozes koraka napravit jer ne mozes je ostavit takvu. Il 3 sata si gladan ko cuko al nikako da stignes pojest jer ti je vaznije namirit bebu, prisvuc je, pripremat rucak i prat robu nego nesto pojest.
Za tjedan dana bi vecina bila zrila za ludnicu.🤣🤣

E zaboravin pitat stalno.
Od vas cura sta ste dobile stvari, jel imate nenormalno jaki PMS?
Znaci ja s tim nikad do sad bas nisan imala problema. Bas me nije to vatalo. Al sad..... par dana zivci tanki da san za minut luda od bisa. Jedva se kontrolian da s micicon izguran njena mudrovanja i ignoriranja bez da puknen... ono bas me pere.
A zelja za slatkim mi je na nekom vrhuncu. Ja samo zelim neke kolace il sta vec, samo neka je slatko. Umiren od zelje. A odrekla sam se u Korizmi.
Ja se nadam da je ovo neka izvanredna situacija jer ovako svaki misec.... uzas.

Kod nas nije smjena u apartmanima samo 2 dana, nego raznim danima i moze mi se potrefit svaki dan da imam neku smjenu... Mislim da cemo potrazit cistacicu jer treba i restoran cistit svaki dan pa...
Kolace obozavam radit i to mi je bas neki gust.. Volim jest i ribu i mesu, stvarno smo i mm i ja veliki gulozani 😂
Pms nikad gori nego ovi misec. .. Znaci prala me nervoza, bila sam zivcana grozno, zelja za slatkim ufff, tek kad sam dobila sam skontala da je pms

Luce kad moras i restoran i apartmane onda definitivno moras uzet pomoc. Previse ce ti bit samoj. Samo da ti kazem da ne ocekujes da s vrimenom ovo spavanje po danu ce bit puno bolje. Bar s micicom meni nije tako da ne ocekujem ni sad. Nemoj si zagorcat zivoz bzvz. Uzmi nekoga za pomoc.
Ja kolace volim i pravit i jest. Zapravo mi super idu kolaci, kuhanje opcenito. Samo ja volim eksperimentirati i dosta isprobavati nove stvari a klasicna kuhinja mi nije toliko napeta. Radim i to najvise, naravno, al malo drugacije je kad radim nesto s gustom.
Drago mi je da nisan jedina sa tim PMSom na kvadrat. Meni je to sok jer ga uglavnom nisam ni imala.🙈
Yel ta 2-3 sata su nista naspram cilog dana. A mislim da ce ti super doc malo bit vani. I ne uskracujes mu nista. Mozda cak budes i bolja jer ces imat i nesto osim bebei malo ces resetirat mozak 😉
Ja nisam nikad imala problema sa tim osjecajem da moj posao uskracuje njoj ljubav. Radit se mora jer inace od cega bi zivili. A kad dodjem kuci ona mi je najveca briga i zanimacija i sve sta radim je tek kad namirim njenu potrebu za mazenjem i igranjem s menom. I vikend je podredjen njoj tj nama kao obitelji i druzenju.
Istina bude mi i pomalo neuredno i hrpa robe za peglanje al na sve to nekako zazmirim jer ona je prva. OK sad ce ih bit dvoje i bit ce jos vise robe i jos neurednije al ono.... brige me. Kucu cu cistit dok sam ziva a dica mi nece bit mala dok god sam ziva.
A Yel cini mi se da i ti imas neki PMS. E jesmo ekipa🤣🤣

Yel super za staz!!! Mislim da ti mali ne gubi nista s tim, naprotiv vjerojatno ces i ti bit zadovoljnija jer ces izac malo iz kuce i napuniti baterije
Mamuka a nadam se da cemo nac nekog vridnog i normalnog, jer prosle godine smo trazili al nismo imali srice... Kucu cu cistit dok sam ziva a dica mi nece bit mala dok god sam ziva. Ovo nisi mogla bolje rec!!!

Ajme ja se nadam da ce pms mene zaobic,i ovako neman zivaca a kamoli da me to jos scopi. To je jedino od cega nisam patila ne treba mi sad jer ce bit mrtvih🙈😭 ja sam jucer otisla u split bez malog,joooj jesam uzivala, rekla sam Bog neka mi oprosti ali bas mi je trebalo,malo resetirat se od svega. Kaze mi mama da je bio ko bubica dobar al kad sam ja dosla odmah je pocelo kenkanje, onda sam ga malo uzela igrali se i dala ga mami da se idem presvuc,a joooj kad se gospodin uvrijedio,derao,plakao, i uzela ga nazad i odma mir. Jel moguce da vec kuzi i iskoristava??
Sta se tice obaveza po kuci, ja imam stvarno blazenog muza,taj radi apsolutno sve osim peglanja,kuhanja i pranja vecih lonaca koji nemogu u masinu,hahaha to mrzi😂 Dobro nama je drukcije jer on kad je kuci onda ne radi pa nije umoran s posla,ili da se rano dize itd itd. A kad njega nema najcesce sam kod svojih pa tu pomazem po kuci ali ne kuham to prepustam mami 😀 sad kad pogledam meni je stvarno dobro u zivotu 😂😂
Yel-umjesto da bude sretan da ima svaki dan skuhano on se jos buni. Ti skuhaj sebi a on nek jede sendvic...svasta....

url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji