Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    22. Veljača 2018. 19:30

Mamuka ono sto sam narucila s Patpat-a mi je super robica... Bas neki lipi pamuk...nisam puno stvari uzela par komada al mi je super...ko pivcu sorc 😂😂

• Mamuka
    22. Veljača 2018. 22:16

Luce koliko traje dostava?
    Mogla bi par komada za lito narucit kad su tako dobri. Iako nije bas nesto jeftino al za malo sredit se nije skupo. Mozda bude stogod i za decke fora. Ovde je sve kod nas isto, majca ili kosulja i rabatinke i to je to. 
    A kakve su im velicine naspram HMa ili zare?

luce <3
    22. Veljača 2018. 23:06

Malo vise od misec dana sam cekala da dodje paket. . U njih su neki cudni brojevi...tu su negdi s h&m-om cini mi se...ona je meni njihov od 3-6 mj nosila s brojem 62...sad joj je malo nosi 68...ako koristis aplikaciju na mob imas im brojeve u cm

[OBRISANO] 25. Veljača 2018. 00:40
    [OBRISANO] 25. Veljača 2018. 21:17

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    26. Veljača 2018. 22:19

Sanjchi Luca ti je bas medenkic 😊🤗
    Yel bome dosta ti kasni. Ako ti kroz dan dva ne dodje ipak ti malo to provjeri jer tako dugo bas i ne bi tribalo kasnit.
    Drago mi je da van je lipo u stanu i da uzivate. Zasluzila si mir nakon svega. 😊
    Mi smo u sub imali photo session. Sve san bila pripremila a micica nikako nije bila raspolozena za suradnju. Tek na kraju se malo odobrovoljila pa ce bit koja slicica i s njom. Al kad ta nesto zapne.... lipa je mazga kakva je ona. 🙈🙈
    Ta 2 sata su me umorila vise nego cili dan da sam po kuci cistila i radila. Bas to nije za mene. Ne volim bas to poziranje a brate mili nemam ni smisla za to. Stanem bzvz pa na slikama izgledam bar 10kg deblje 🤣🙈
    Dok mi fotograf ne kaze stavi ruku tu, nogu tu, glavu tu ja nista ne znam.🤪🤪
    Luce, Maca jeste zive?

• Mamuka
    26. Veljača 2018. 22:36

Evo slika sa krstenja😊
    Micicu sam malo zamaskirala jer ona se vise ne minja u licu tako da je ne stavljam na net. Misko je svako 3 tjedna druga faca pa jos uvik moze.
    Na drugoj smo tetu zamaskirali 🤣🤣

• Mamuka
    26. Veljača 2018. 22:39

Ovo nam je jedan od outfita za photo session😎

[OBRISANO] 27. Veljača 2018. 08:31
    [OBRISANO] 27. Veljača 2018. 08:35
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI