Mamuka ono sto sam narucila s Patpat-a mi je super robica... Bas neki lipi pamuk...nisam puno stvari uzela par komada al mi je super...ko pivcu sorc 😂😂

Luce koliko traje dostava?
Mogla bi par komada za lito narucit kad su tako dobri. Iako nije bas nesto jeftino al za malo sredit se nije skupo. Mozda bude stogod i za decke fora. Ovde je sve kod nas isto, majca ili kosulja i rabatinke i to je to.
A kakve su im velicine naspram HMa ili zare?

Malo vise od misec dana sam cekala da dodje paket. . U njih su neki cudni brojevi...tu su negdi s h&m-om cini mi se...ona je meni njihov od 3-6 mj nosila s brojem 62...sad joj je malo nosi 68...ako koristis aplikaciju na mob imas im brojeve u cm

Sanjchi Luca ti je bas medenkic 😊🤗
Yel bome dosta ti kasni. Ako ti kroz dan dva ne dodje ipak ti malo to provjeri jer tako dugo bas i ne bi tribalo kasnit.
Drago mi je da van je lipo u stanu i da uzivate. Zasluzila si mir nakon svega. 😊
Mi smo u sub imali photo session. Sve san bila pripremila a micica nikako nije bila raspolozena za suradnju. Tek na kraju se malo odobrovoljila pa ce bit koja slicica i s njom. Al kad ta nesto zapne.... lipa je mazga kakva je ona. 🙈🙈
Ta 2 sata su me umorila vise nego cili dan da sam po kuci cistila i radila. Bas to nije za mene. Ne volim bas to poziranje a brate mili nemam ni smisla za to. Stanem bzvz pa na slikama izgledam bar 10kg deblje 🤣🙈
Dok mi fotograf ne kaze stavi ruku tu, nogu tu, glavu tu ja nista ne znam.🤪🤪
Luce, Maca jeste zive?

Evo slika sa krstenja😊
Micicu sam malo zamaskirala jer ona se vise ne minja u licu tako da je ne stavljam na net. Misko je svako 3 tjedna druga faca pa jos uvik moze.
Na drugoj smo tetu zamaskirali 🤣🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji