Mamuka super da ste ipak na kraju uspili odradit fotosesn...
Yel drago mi je da vam je dobro u stanu... A sto se savova i toga tice, treba tijelu da zacjeli, samo pomalo i doc ce i to na svoje misto...
Momci su vam 😍😍😍😍 pravi bomboni, lipi, veliki decki 💖💖💖
Inace kako podnosite ove temperature? Jel napadalo sniga kod vas? Ode je jucer padalo nesto al danas se sve to otopilo i bilo je sunce, al je stvarno bilo hladno pa opet nismo bili u setnji... Od subote smo u kuci, izludila sam... Jos ju je skok uvatio tako da smo sinoc slabo spavali, pa sam malo krepana... Kad me razmazila sa spavanjem noci u komadu...

Evo i nas ekipa. Ajme mauka pa ti imas prave bombancice od dice, stvarno moras jos koje rodit 😍
N je super, ne gasi se,samo vice,guguce,cak mu nekad i kazen da malo umukne,ko najvece zensko ,samo da je pricaat😂 Trebali bi preksutra kod pedijatrice al cemo jos vidit ocemo li ic zbog vrimena,bas je hladno ajme. Tila bi je pitat jel moj jedino dite koje nevoli bit na stomak. Taj nece puzat jer nemoze smislit kad ga na stomak stavim. Lipo on drzi glavu i sve ali bas nevoli na stomak...
Ja m jos nisam dobila,a kad sam bila 30.01 na pregledu gin mi je reka da se pazim jer da vidi ovulaciju na desnom jajniku ali od m nista. Bas cudno. Morat cu ga nazz i pitat.
Mamuka jel ste to uzeli neki posebni photosesion ili? Meni je to super,obozavam slike,(stavit cu vam sliku sta sam u dnevnom boravku na zidu od slika napravila ) ali ja ipak cekam da smrsavim onda cu odradit photosesion al onaj pravi,profi,to cu sama sebi poklonit za rodendan😂
Yel,sanjchi bebaci su predivni!!!😍😍😍😍😍😍

url=https://daisypath.com]
Yel A je bas slatkis. Ima nesto u njemu bas simpa. 😊
I on mi je valjda najveca transformacija od svih beba tu na klokanici. Od neke male bebice sad je pravi bumbo 😁
Luce mi nismo bili vani ima vec 10ak dana zbog vrimena. Tu je kod nas hladno, oko 0 je al da ne puse izvela bi ga. Ovako me malo stra jer ipak puse.
Sniga bilo malo nesto. Bzvz. Najave ko da ce smak svita a nista posebno se nije dogodilo.
Prosle god u 1. misecu je bilo ovako nekako. Ako ne i hladnije pa evo svi prizivili. 🙈
Ajd nam okaci koju sliku Nere. Nisi odavno.😉
Maca Ajme koliki je N. Taj malac raste ko iz vode.
Super su ti slike. Ti si se bas potrudila.
Sto se tice stvari bez obzira sta ti je bila ovulacija nisi morala dobit. Ovulacija se dogadja i kad poslije poroda ne dobijes stvari. To je zeznuto pa masu zena ostane trudno a kao nisu dobile pa misle da ne mogu. Al mogu. Zato mi je i drago sta sam dobila pa bar mogu pratit ovulaciju i pazit. 🤣
Ja sam poprilicno debela jos uvik iako vjezbam i pazim sta jeden. Al ne ide mi bas. Tijelo mi se minja al kili jedva da se micu sa mrtve tocke i to me nervira. Mislin da cu morat provjerit stitnjacu ipak. Il mene ovo dojenje deblja a ne mrsa 🤣
Tako da cekat da ja buden licila na nesto je ipak duuuugo. Nekako volim slike kad su bebaci jos. Iako misko ne izgleda bas tako bebasto al dobro. Uslikat cemo se jednom kad se doveden u red pa cu tu okacit negdi da vidi da nisan uvik bila tako okrugla 😂🤣
Imali smo profi snimanje. To smo uzeli u paketu sa slikavanjem krstenja. Tako smo i micici pa mora i brat dobit isto.
Sad mi je super taj book sta imamo i micica ga voli gledat tako da ga cesto prilistamo i podsjetimo se kako je bila mrvica. Prebrzo rastu i mi jos brze zaboravljamo. 🤪

Luce jesi isla u Ma u neki novi baby ducan?
Negdi sam procitala da u tom ducanu imaju kisobran kolica neka koja bi tila vidit kakva su a ne sican se kako se ducan zove... 🙃

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji