Luce jel je onda pribacis na drugu ili sta?
Ponekad mi se cini da Ivanu bude malo jedna al kad stisnem vidin da ipak u njoj ima jos. Dobro on to ocidi al nije bas skroz do kraja.
Prid spavanje mu nekad dadnem i drugu al ne triba mu bas puno, a nekad niti nece. S obzirom na kile ne zelin ga sopat pa ako mu mrvicu i fali nece bit nista jer moga bi malo smanjit prirast, stra me da se puno ne udeblja pa da bude trom poslije.
Yel A je bome bas buknio. Ko mala krafnica je😂
Prvo sam skuzila ruke. Misko je buci al A je zesci od njega 🤣
Slike cekan od petka i jos nista. Ne zelin bit dosadna al brate nervira me kad mi neko kaze srida pa onda petak i eto i ponediljak i opet nista.... grrr 🤬🤬
Cure jeste trazile neke malu tenice za decke? Mi smo bili narucili cipelice broj 15-16 al premale su mu bile. Jedva da bi nogu unutra zgurali. Misko ima nozurinu vec. Micica ima dosta veliku nogu, s nepune 3 god nosi 27 al on ce imat i vecu od nje...
Tila bi mu nesto uzet da je onako unuverzalno al nisan jos nista nasla jer mu je noga bas uska. Imamo od micice starke 19 al to mi je nekako previse da mu obujem prave starke sa pravim potplatom. I iskreno mrzin ih jer su tako teske za obut, pogotovo malim bebama....

A sta cu, dam joj...ona place dok ne dobije i drugu...nije uvik tako, al dosta puta... A najjace mi je kad je idem podojit i stavim je recimo na desnu, a ona je ni ne stavi u usta, niti joj se ne priblizi, nego place dok je ne stavim na livu... Izvodi bjesne gliste...
Ja sam joj nekakve patikice narucivala priko wisha, nesto jeftino bilo, al dok ti dodje Ivan ce prohodat 😂

I ja narucivala sa wisha,ali mi brzo doslo...ali to nije bitno...na face-u se vrti onaj hrcak sto imitira sta cuje i kosta 150kn a na ebayu ga imate za 6-7$ i zakon je...ja narucila jednog i u firmi gdje radim ga vidjeli i svi ga narucili jer je bas smjesan...pa eto da znate...😊

Giovi ajme meni je za neke stvari tribalotbar misec dana da dodju, a neke su mi brzo dosle... S Patpat-a jos duze sam cekala

Bila danas u OVSu i uzela misku neke ko fol tenice cevene, duboke. Nisu ruzne al nisu nista posebno. Al zato za curice preeedivne zlatne i roze balerinkice i jedne bilo srebrene tenice... bas se srce rastopi kad vidis ond male sjajne zlatne balerinkice 😍😍
I onda sam bacila pogled na robicu da vidim oce minsta upast u oko i naravno za muske nista. A za cure premedenih stvari. Mala kozna jaknics u rozoj baby boji 😍😍😍😍😍 preslatko nesto.
Jadni muski su bas zakinuti na podrucju robe. Bas je sve tako nekako jednako i dosadno.
Srica iman Maris pa se tu izdobrovoljim. Al baby robica je definitivno najsladja. 😊
U outletu i Nikeu ima lipih malih tenica od br 16 pa na dalje. S obzirom da mi crvene nisu bile bas nesto kupili smo crne nike i super su. Fora izgledaju na njemu i extra lako se obuju sta mi je bitno.
Luce kakva ti je roba sa pat pat? Bilo mi je fora stvari al nisam narucivala jer stvarno je dobio hrpu robice pa nije bas da nam triba al tribat ce za lito jer svi donose dugi rukav za sad il za jesen.

Sanjchi super ti je boja i lipo ti stoji, nekako prirodno. Ti si neke svijetlije puti i bas ti pristaje. 😉
Meni plava ocajno stoji. Ko pivcu sorc 🤢🤢
Jednom sam greskom frizerke poplavila i trsume sam imsla od svojih odraza u ogledalu. Bas mi ne stoji ni najmanje. Fuj fuj 🤮
Moja boj je bakreno blondie. To malo ljudi nosi al meni nekako pase. Moja mama ima prirodno crvenkastu kosu pa valjda zato.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji