Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    07. Veljača 2018. 20:14

sanjchi255

Lakse je jer si u rutini ali ako imas dva zahtjrvna djeteta onda si naje….😅
    Dolores ja koristim ovo
    https://www.google.hr/search?biw=360&bih=286&tbm=isch&sa=1&ei=Jhp7WrSMJanikgWgo6PABg&q=johnson%27s+ulje+aloa+vera&oq=johnson%27s+ulje+aloa+vera&gs_l=mobile-gws-img.3..30i10k1.65.17795.0.18204.24.20.2.0.0.0.779.5962.0j4j10j1j1j0j3.19.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-img..5.16.4577...0j35i39k1j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j0i5i30k1j0i8i30k1.234.IlObjmknNUE

Od Johnsona mi dobila osip pa koristim Niveu

maca1510
    07. Veljača 2018. 20:45

Moj isto ima osip al nikako nismo skuzili od cega je,al malo dode malo prode, ne zamaram se vise tim,nije puno,ne pece ga i ne svrbi pa nekako vjerujem da ce proc. 
    Mi smo danas bili na pregled kukica i sve je super a nismo uopce siroko povijali. Eto ko ce ga znat ima li to uopce kakve veze. S nama bila jos jedna bebica,kaze njena mama za mog Nikolu joj vidi velike bebe sigurno je bar mjesec statiji od nase curke. A ispalo ne da nije starji nego su rodjeni isti dan 😂😂

url=https://daisypath.com]

luce <3
    07. Veljača 2018. 21:31

Mi smo bili na kontroli kukova i kukovi su sada super, al je reka dr da nosimo ad.gace jos 3tj po 12h dnevno kao da ih ne bi skinili naglo i ne moramo vise na kontrolu
    Dolores ajme bas zeznuto to sto ima reakciju na klor iz vode, nadam se da ce brzo proc to
    Sretna 😍😍
    Maca a kad je Nikola pravi decko pa lipo papi i napreduje 😊

luce <3
    07. Veljača 2018. 21:32

I da super za kukove 👍👍👍 

Barkleys
    08. Veljača 2018. 00:29

Šta je ovo Maca, Luce i ja. Sve tri isti dan pregledi kukova. Nama je isto sve u redu, a nismo ni mi široko povijali. 🙄 Luce, još malo i neće ni te gaće nosio. Za guzu koristim jgl, a za kupanje smo prvo koristili babylove bademovo. Jako je jeftino, a moja L je iz rodilišta došla sva ono, suha koža od glave do pete. Doslovno. Tako da smo mi nju trackali svaki dan više puta, plus kupanje u tom ulju. Pedijatrica nam je na prvom pregledu preporučila aderma ulje za kupanje i sad to koristimo. 

• Dolores123
    08. Veljača 2018. 07:48

Cure ja uopce nisam sigurna da je to od klora, sad vec 2 dana je kupam u prekuhanoj vodi s bademovim uljem i ja ne vidim pomaka.kroz nic joj se liceko bas jako zacrveni, ja mislim da je u pitanju nesto drugo ali neznam sto.jos cu do kraja tjedna tako kupat pa ako nebude promjene idem natrag kod pedice.
    E da htjela sam vam reci da sam kupila onaj medo Doddo za 320 kn koji oponasa zvuk maternice i mogu vam reci da sam iznenadena, zaspi pored toga samo tako bez nosenja i cendranja.Skupo ali je super, nisam mogla vjerovati da to tako umiruje djecu.Preporucam svakome.

luce <3
    08. Veljača 2018. 09:00

Hedgehog a ko ce vise znat, vidis mi jesmo siroko povijali al s onim svedskim pelenama na cicak koje imaju umetak u sebi, a kad smo bili na prvoj kontroli ortoped je reka da te ne valjaju i eto ti.... Al dobro, svo zlo u tome bilo...
    Dolores, a da probate malo prorijedit ta kupanjak jer voda dodatno isusuje kozu... Probaj je cesce mazat... Super sto ste pronasli laksi nacin za uspavat.... Kod nas pali aplikacija sa sumovima i malo mazenja, to ne traje dugo tako da nam je za sada dobro... 

• sretna
    08. Veljača 2018. 09:20

Dolores da nije crvenilo na licu od suhog zraka zbog grijanja? 
    Ja nisam ni jednig siroko povijala jer to kod nas ne preporucuju kao preventivu i oboje imaju dobre kukove

[OBRISANO] 08. Veljača 2018. 12:46
    [OBRISANO] 08. Veljača 2018. 12:49
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI