Lakse je jer si u rutini ali ako imas dva zahtjrvna djeteta onda si naje….😅
Dolores ja koristim ovo
https://www.google.hr/search?biw=360&bih=286&tbm=isch&sa=1&ei=Jhp7WrSMJanikgWgo6PABg&q=johnson%27s+ulje+aloa+vera&oq=johnson%27s+ulje+aloa+vera&gs_l=mobile-gws-img.3..30i10k1.65.17795.0.18204.24.20.2.0.0.0.779.5962.0j4j10j1j1j0j3.19.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-img..5.16.4577...0j35i39k1j0i30k1j0i19k1j0i30i19k1j0i5i30k1j0i8i30k1.234.IlObjmknNUE
Od Johnsona mi dobila osip pa koristim Niveu

Moj isto ima osip al nikako nismo skuzili od cega je,al malo dode malo prode, ne zamaram se vise tim,nije puno,ne pece ga i ne svrbi pa nekako vjerujem da ce proc.
Mi smo danas bili na pregled kukica i sve je super a nismo uopce siroko povijali. Eto ko ce ga znat ima li to uopce kakve veze. S nama bila jos jedna bebica,kaze njena mama za mog Nikolu joj vidi velike bebe sigurno je bar mjesec statiji od nase curke. A ispalo ne da nije starji nego su rodjeni isti dan 😂😂

url=https://daisypath.com]
Mi smo bili na kontroli kukova i kukovi su sada super, al je reka dr da nosimo ad.gace jos 3tj po 12h dnevno kao da ih ne bi skinili naglo i ne moramo vise na kontrolu
Dolores ajme bas zeznuto to sto ima reakciju na klor iz vode, nadam se da ce brzo proc to
Sretna 😍😍
Maca a kad je Nikola pravi decko pa lipo papi i napreduje 😊

Šta je ovo Maca, Luce i ja. Sve tri isti dan pregledi kukova. Nama je isto sve u redu, a nismo ni mi široko povijali. 🙄 Luce, još malo i neće ni te gaće nosio. Za guzu koristim jgl, a za kupanje smo prvo koristili babylove bademovo. Jako je jeftino, a moja L je iz rodilišta došla sva ono, suha koža od glave do pete. Doslovno. Tako da smo mi nju trackali svaki dan više puta, plus kupanje u tom ulju. Pedijatrica nam je na prvom pregledu preporučila aderma ulje za kupanje i sad to koristimo.
Cure ja uopce nisam sigurna da je to od klora, sad vec 2 dana je kupam u prekuhanoj vodi s bademovim uljem i ja ne vidim pomaka.kroz nic joj se liceko bas jako zacrveni, ja mislim da je u pitanju nesto drugo ali neznam sto.jos cu do kraja tjedna tako kupat pa ako nebude promjene idem natrag kod pedice.
E da htjela sam vam reci da sam kupila onaj medo Doddo za 320 kn koji oponasa zvuk maternice i mogu vam reci da sam iznenadena, zaspi pored toga samo tako bez nosenja i cendranja.Skupo ali je super, nisam mogla vjerovati da to tako umiruje djecu.Preporucam svakome.

Hedgehog a ko ce vise znat, vidis mi jesmo siroko povijali al s onim svedskim pelenama na cicak koje imaju umetak u sebi, a kad smo bili na prvoj kontroli ortoped je reka da te ne valjaju i eto ti.... Al dobro, svo zlo u tome bilo...
Dolores, a da probate malo prorijedit ta kupanjak jer voda dodatno isusuje kozu... Probaj je cesce mazat... Super sto ste pronasli laksi nacin za uspavat.... Kod nas pali aplikacija sa sumovima i malo mazenja, to ne traje dugo tako da nam je za sada dobro...

Dolores da nije crvenilo na licu od suhog zraka zbog grijanja?
Ja nisam ni jednig siroko povijala jer to kod nas ne preporucuju kao preventivu i oboje imaju dobre kukove

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji