Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 02. Veljača 2018. 17:16

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dolores123
    02. Veljača 2018. 17:25

sanjchi255

Dolores123

Bok cure, samo da pitam koliko vase bebe pojedu ml i u kojim razmacima? Ja vise neznam kako da svoju hranim, pa pojede 120 ml pa 90 ml.nekad nakon 3 sata nekad nakon 4 sata u ratama bi ja rekla, pa zanima me kako vi stojite s time?

Moja L pojede 100 i za dva sata bi opet. Pa pojedr 60 pa za sat opet 60. Znaci, to kad zajebava😂 uglavnom, nisu uvijek isto gladni. Probaj joj napravit 90 (ili ugrijat, ako se izdajas) pa ako zafali, lako napravis jos, a ako ostanr, nece ti ostati previse. Ja se tako orijentiram zadnja dva tjedna, jer zafrkava. Odredila sam na 100 ml vode 3 i po mjerice i to u vecini slucajeva pojede sve. Nekad ostane 20, nekad 40. A nekad za sat vremena pojede i to sto je ostalo. Ja sam najduze ostavila sat i pol AD napravljrn, jer njoj ne smeta ni da hladno jede.

Pa i mene moja tako zajebava zato pitam.isto ne ostavlham duze od sat do sat i pol stajati ad.

[OBRISANO] 02. Veljača 2018. 17:37

• Mamuka
    02. Veljača 2018. 20:35

Maca Ivanu proljev se javi kad pocne ist ko prase. Dok doji normalno OK je al kad mu dodje da par dana navali ko neman opet je proljev. Ja to vise ne obadajen jer nije virus ni nek bolest pa mi je lako. Kad vidin da pocne divljat prikinen dojenje i to je to. Drugacije mu pomoc ne mogu.
    A s micicon sto peripetija. Ipak smo isli po drugo misljenje koje je naravno u odredjenim dijelovima apsolutno oprecno prvom. Dobili smo par sirupa i neki sprej sa kortikosteroidima jer ovaj drugi misli da je mozda alergija. Kad je nas ped vidio(bio je na GO kad smo poceli sa terapijon) sta joj je sve napisa reka je da sve pristanemo davat osim tog spreja sa kortikosteroidima. Neki sirup koji nam je propisa je reka da je to bas prejako za njenu dob i da se to daje ipak malo starijoj dici. Kontaktirali smo vec prije nekog iz Zg i sad cekamo njegovo misljenje. Nas ped je za to da idemo u Zg da ne idemo u St na alergo testove i da cujemo i to trece misljenje jer misli da ce se dijagnoza dr Roje pokazat tocnijom. Tako da smo sad otprilike nigdi. Oba misljenja smo isli privatno jer docekat red u bolnici... neman ja za to zivaca cekat i hvala Bogu mogu priustit ditetu bolju skrb od te bolnicke pa ne zelim se zaj... s njima u bolnici.
    Ovaj drugi doktor inace radi i u bolnici pa nije uopce trazio da napravimo pretrage koje smo radili kod Roje a koje su poprilicno jednostavne i to on bez posebnih aparata ne moze ni vidit.....
    Uglavnom ako ne nosis kuvertu mozes se slikat i cekat misecima na pregled koji traje 15 minuta ukljuceno razgovor o anamnezi i objasnjenje nalaza. 
    A sto se tice odnosa ja nisan osjetila apsolutno nikakve nelagode ni prvi put a ni sad. A prvi put sam bome imala lip broj savova i vani i iznutra. Puno to ovisi od toga kako su usili i kakvo je tkivo tako da svak je prica za sebe.
    A kontracepcije nema osim ruskog ruleta kako ga je Sanjchi nazvala 🤣🤣
    Spiralu ne bi ni u ludilu. Tablete sam pila nekoliko godina zbog dermatoloskih razloga (akne i ostala tugujuca rodbina) al nisam imala nikakve nuspojave. Al kad sam sluzila ciste na prsima morala sam pristat jer tablete mogu utjecat na njihov rast i stvaranje. Radili smo i test kad sam ih uzimala pa smo pratili jel od njih rastu al svejedno sam odlucila i to prikrizit jer  ne zelim si ugrozavat zdravlje zbog toga.
    Kondomi.... nikad ih nisam volila tako da i to ritko kad.
    Pratin plodne dane i nadam se da dobro pratim. Uspjevalo mi je nekoliko godina pa valjda ce i sad 🙈😂🙈

maca1510
    02. Veljača 2018. 21:33

Dolores/sanjchi - bolje da i ne pisem koliko moj jede😂 moj pojede 160ml (vode) i 5 mjerica Aptamila i tako svako 3h😂 danas je poceo nakon 2 ipo h trazit jos, bas se mislim da mu je mozda mlijeko preslabo! Noc mi zna odspavat nekad 4h a nekad zna i opalit 7h u komadu. Najcesce imamo u jednom hranjenju dva prekida za podrigavanje ali pojede sve. Rjetko kad zafrkava pa zaspe,onda nakon sat vremena drwka jer nije sve popio. 
    Mamuka- a misica mala , nikako s tim na zelenu granu. Al za dr Roje sam stvarno cula da je vrhunska,tako ako i bude trebala op mislim da nema straha kod nje. Iako sam cula i da to dobro kosta. Ali ka sta si rekla,ko moze bolje to nego u bolnici,ili i tamo nosit kuvertu to smo vec utvrdili. Samo da se njoj to rjesi ! Sta se tice odnosa ja jos nisam posto je muz otiso na brod mjesec nakon poroda a tad mi nije padalo napamet. Nadam se da ce mi bit ok zbog silnih savova al mislim da dok on dode taman se oporavim. A pitam za kontracepciju jer ni ja nisam za kondome,bas to nikad ih nisam volila a ako nam je 10 god uspjelo cuvanje preko plodnih dana valjda ce i sad. Samo sta imam ogroooomni strah da se nw zalomi🙈 mislim da bi teudnocu provela na psihijatriji 🙈🙈  imam lh trakice pa cu preko toga pratit i igrat rulet kao i vi🙈

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    02. Veljača 2018. 21:47

Maca ja bas sinoc bila na prvoj kontroli kod Mrsica i tako prican za tebe i horor od savova i to sta ti je Obad reka. On kaze da je prerano govorit o tome koliko je nesto osteceno i da triba proc najmanje godinu dana da bi se to vidilo.
    Nije reka nista drugo nego da nije bas u redu da tako plasi jer je to sve svjeze i s vrimenom se to moze puno popraviti.
    Eto tako da mozda nije sve tako crno.
    Trauma ostaje al mozda s vrimenom se emocije smire.
    A stvarno mislin da mi ubrzo treca trudnoca nije bas dobra ideja pa se nadan da cemo izdrzat 3 god do sljedeceg bebaca. Daj Boze 🤣🙈🙈
    Ma stanje u St u bolnicama je strava. Sve mislis dica su u pitanju pa mozda nije tako al nema ti nikakvog obzira ni osjecaja. 
    Cast iznimkama jer nije istina da nema i dobrih al nazalost prevladavaju ovi drugi.

[OBRISANO] 02. Veljača 2018. 22:50

maca1510
    03. Veljača 2018. 08:24

Mamuka- je je obad je i meni reka min godinu dana da se vidi pravo stanje. I da mi ne pada napamet u tom periodu ostat trudna bas zbog toga da se vidi koliko je tocno ostecenje,ali cinjenica je da je zdjelica preuska i da su je sj..prilikom silovitog izgona. Al ionako vise nebi promislila na prirodni porod pa cu ovako bar imat razlog za carski 🙈 
    Sanjchi- je je zdero je veliki,bas se mislim da ga dojim ja mislim da bi taj stalno bio spojen😂 
    Dragi kad dode ostaje 2 mj,tako mu je ugovor 3mj brod , 2 mj doma

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    03. Veljača 2018. 09:55

Macooo. Ajme Nikola fakat voli papati. 😍 Moram pohvalit svoju L, od kad smo prešli na sisač br.2, puno brže pojede. Prije s 1 je bila tlaka, zaspe nakon 20ml, ali na 10 min, pa mi se ne isplati niti spuštat ju, tad sam joj obično rezala nokte, pa se zbudi, pa jede, pa po pidrigne, pa kaka, pa jede...znalo nam se odužiti.a sad. Uz 2-3 prekida za podrigivanje i kakanje eventualno, pojede 120ml bez beda. I još ako ju je uspavamo u međuvremenu za sat dva dobije sise...ali to izbjegavam jer onda opet podrigivanje...pa nikako zaspat....

[OBRISANO] 03. Veljača 2018. 16:14

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI