Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 02. Veljača 2018. 12:28
    maca1510
    02. Veljača 2018. 13:55

Jooooj mamuka napisala sam kilometarski komentar i onda mi izadje iz klokanice aaaaa, ugl mislim da je to samo prebacivanje odgovornosti,jer tocno i moj je trebao vidit ,a kao kaze to se najbolje vidi na porodu blabla,a sta je tu je. Ocito da je za drugi put sigurno spremanje koverte zalosno ali istinito! Kako je ivan?jel ima jos proljev? Kad ce micica n op 3.krajnika?
    Yel- ja ti na pitanje ne mogu odg,tek cu ti znat rec u 4.mj😂tad dragi dolazi s broda😂 ali i mene zanima sta ocekivat,jel boli,sve me strah sa ovoliko savova nasta ce to slicit 😭 

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 02. Veljača 2018. 14:09

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    02. Veljača 2018. 15:26

Mamuka onda je Ivan mala mrvica u takvom drustvu 😂😂 mojoj je kosa isto krenila svijetlit i okice su joj za sada zelene na tatu tako da ni ona nije nera 🤣
    Yel sto se odnosa tice meni je prvi put nakon poroda bilo dobro ko i uvik, ali ja sam bila na CR pa vjerovatno ima to neke veze.... Mislim cak da je neugodnije bilo mm nego meni, on se nije moga bas opustit, bilo ga strah zbog mene...

maca1510
    02. Veljača 2018. 15:33

Kad smo vec kod te teme jel koristite koju kontracepciju? Mislim na tablete? Ja sam iha davno pila zbog policistickih jajnika pa sam nabila 10 kg u mjesec ipo,nebi to vise🙈 iovako muku mucim s kilama😭

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    02. Veljača 2018. 15:57

maca1510

Bebushka

Ajme maca, ne mogu virovat!!!
    Dobro da ti muz nije sad doma mislim da bi se moj isa fizicki obracunat s njima da cuje takvo nesto, a ka ono tjesimo se da je sve dobro zavrsilo, al ne mos se ne zapitat jel bas moralo tako bit…

Muz je luuuud! Reko je ako ikad vise nakon ovog se i odlucimo na dijete idem u Podobnika privatno. Sramota da tolike novce moras dat za porod a da ne umires od straha oce li te ko slomit,oce li ti dijete izac zivo, i da se neko prema tebi ponasa normalno. Uzas !

Macaaaa. Neznam jesam li više tužna, isprepadana, žalosna, u šoku, ljuta ili šta već. Grozno. Grozno. 😱😰😨😰😱😨 Ajme. Ajme. Baš to, ja sam svom rekla biraj ili novi auto na kredit ili drugo dijete.,😝

luce <3
    02. Veljača 2018. 16:03

maca1510

Kad smo vec kod te teme jel koristite koju kontracepciju? Mislim na tablete? Ja sam iha davno pila zbog policistickih jajnika pa sam nabila 10 kg u mjesec ipo,nebi to vise🙈 iovako muku mucim s kilama😭

Ja jos dojin pa mi je ginekolog reka ili spirala ili kondomi, odlucili smo se za ovo drugo... 

Barkleys
    02. Veljača 2018. 16:08

sanjchi255

Hhmmm..ovako. Prvi put je bilo bas neugodno. I odustali smo. Nismo dosli do kraja jer nismo se mogli opustit. A to je bilo nakon 6 tjedana i koji dan. I evo dan danas jos uvijek bude malo neugodno kad prvi put ulazi ali kasnije nema problema, cak mi se cini nekako i bolje nego prije😁 eto..malo detaljnije😅

Hvala na info 😂😂😂😂
    Jesi ti šivanja? Koliko šavova? Mislim, pretpostavljam da bol pri odnosu se događa zbog šava, neki malo "preusko" sašiju i slično. Iskreno ja još nisam. Ja sam tek nedavno prestala krvariti. 

• Dolores123
    02. Veljača 2018. 16:54

Bok cure, samo da pitam koliko vase bebe pojedu ml i u kojim razmacima? Ja vise neznam kako da svoju hranim, pa pojede 120 ml pa 90 ml.nekad nakon 3 sata nekad nakon 4 sata u ratama bi ja rekla, pa zanima me kako vi stojite s time?

[OBRISANO] 02. Veljača 2018. 17:12

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI