Super yel,uspjela si, bas mi je drago za tebe.Nadam se da ce i tvoj dragi konacno skuziti da je tako najbolje.Mi danas bile na uzv kukova, sve ok i netrebamo vise siroko povijanje.Beba mi reagira na klor u vodi i rekla pedica prokuhavat vodu za kupanje, ajme jedne brige se rijesimo druga se pojavi.Jel ima jos koja takav slucaj? Dobila je pristoce po licu i jako je hrapava koza i tako na rukucama u zglobu, ja pomislila da od omeksivaca, a kad ono voda.ma koma.

Sanjchi - opa, braco ili Seka za godinu i pol 🤣🤣🤣🤣 ti već znaš i kad bi drugoooo. 😂😂
Dolores - nemamo takav problem, ali moja ima dosta suhu kožu tako da se mi još kupamo u ulju + Mustela za glavu. 😂
Hmmm Dolores bas zeznuto..miskica mala…moja L ima malo suhu kozu na bedrima, ali mazem redovito baby uljem i stavljam ulje u vodu za kupanje..
Hahahha Hedge…nikad se ne zna😝😝 L mi jr jako dobra beba, ak i drugo bude takvo, evo odmah moze😂😂 jer ce njima bit boljr, bit ce vrsnjaci maltene..
Da, dobro istina, svi kažu da je lakše jedno za drugim da si onda već u rutini s neprospavanim noćima. 😴😴😴 Sad baš gledam kroz prozor susjedu s unukama. Male imaju cca.3.godine. Razmak je 11.mjeseci! Alo. 11. Prije mi je to bilo nezamislivo, ali sad ih baš gledam, nemrem služiti koja je starija, izgledaju ko blizanke 😍😍😍
Sanjchi - opa, braco ili Seka za godinu i pol 🤣🤣🤣🤣 ti već znaš i kad bi drugoooo. 😂😂
Dolores - nemamo takav problem, ali moja ima dosta suhu kožu tako da se mi još kupamo u ulju + Mustela za glavu. 😂
Da i ja sad stavim ulje rekla je pedica bademovo pola zlice

Heeej cure! Evo uhvatila par minuta pa reko ds vidim dal se i ovdje jos pise! 😄
Yel, super za stan, napokon imate svoj mir!
Potrese..nikad ih ne osjetim niti me je strah 😂 ja ko bebushka, meni to fora 😅
Ovo da je bolje imat jedno dijete za drugim kod mene nikako nije slucaj, mislim da bi ispalila na zivce da je tako bilo 😂
Ne stignem puno unazad citat tako da je to to od komentiranja, za sad 😄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji