Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    27. Travanj 2017. 11:07

rastezanje je to, da. Nema razloga za brigu.
    Ma meni je zafrk što ginekolog prije 26og ne želi izdat doznake za taj mj, a srijedom ne radi, i onda evo došao 27 ja tek danas imam papire.
    A sutra je zadnji radni dan u ovom mjesecu...
    Samo pošto si ograničavam nahodavanje, jer mi je zadnjih dana "teško" dolje, na putu prema onom osjećaju "da će sve izletit" - zato ne bih htjela nahodavat se više nego trebam. Jer sutra popodne imam ionako pregled, plus do firme moram odnijet papire, pa još spiza.....to mi je sve too much zajedno za ovo stanje kakvo je dolje.
    Pitala sam na susjednim jesenskim bebama, jel ima tko iz ST ali zasad nitko....i poznanica koja je nedavno bila na čuvanju nije mi još odgovorila, poslala sam sms.
    Ne znam jel ovi naši na HZZO uopće rade na telefon, nekako sumnjam, al probat ću iskopat broj ne webu

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    27. Travanj 2017. 11:19

NASI TERMINI
    Aurora1611–06.09.
    babylove28–09.09.
    Nina0607–16.9.
    I_me–20.09.
    treca_sreca–21.09.
    M@lena–23.09.
    Tea2803–24.09.
    pandora–27.09.
    barbs–27.09.
    Violeta–27.09.
    dzenny-1.10.
    Senoritakova–05.10.
    Aleksandra2 - 06.10.
    Rita1811-08.10.
    kiki–09.10.
    suncokretica–01.11.
    Belle84–01.11.
    Lemon–05.11.
    Mystique–14.11.
    Dragy–14.11.
    Giovi–15.11.
    anna_bella–15.11.
    luce–16.11.
    mc_mouse–18.11.
    Maca1510–22.11.
    Brandnew--03.12.
    Sophie–4.12.
    Nina36–06.12.
    NASI PREGLEDI
    babylove28–26.04.
    mc_mouse–27.04.
    Tea2803–28.04.
    luce–28.04.
    Spohie–29.04.
    maca1510–05.05.
    dzenny–11.05.
    aleksandra2 -11.05.
    barbs – 12.05.
    I_me — 17.05.
    M@lena–18.05.
    I_me–24.05.
    Brandnew--25.05.
    Babylove--25.05.
    Kiki156–30.05.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    27. Travanj 2017. 11:19

Suncokretica, ja imam isto bolove. Ne često i ne po cijele dane, ali imam ih još uvijek!  Očito je to normalno samo ja eto puno informacija zaboravim pitati ginekologa i onda se slijedećih mjesec dana nerviram oko tih bolova.  
    Danas sam vadila kompletnu krvni sliku i dala urin. Sutra su gotovi nalazi kao i oni sa higijenskog, pa se nadam da mi se nitko popodne neće najaviti u goste da skočim kod ginekologa odnijeti nalaze. K'o za inat radi od 2.30, a već mi se prijateljica tada najavila, ali nema veze... Skočit ću nakon što ode. 
    Ja sam ujutro ponovno s lijeve strane osjetila da je tvrdo... Nije mi cijeli trbuh bio nego samo lijeva strana. Očito maternica?? 

treca_sreca
    27. Travanj 2017. 11:42

Meni je cijeli trbuh tvrd...ali i inace nije mekan jer nemam mesa a kamoli sala po njem, samo se sada velika okruglica u prvom planu u sredini osjeti.
    I_me moze obitelj naravno...muz, mama, tata..

žena-majka-carica:)

barbs
    27. Travanj 2017. 11:44

Treca_sreca, dobro je znati!  Znači da nije nešto alarmantno! 

• M@lena
    27. Travanj 2017. 11:51

treca_sreca

Meni je cijeli trbuh tvrd…ali i inace nije mekan jer nemam mesa a kamoli sala po njem, samo se sada velika okruglica u prvom planu u sredini osjeti.
    I_me moze obitelj naravno…muz, mama, tata..

Pitaj sutra jel imas dovoljno plodne vode. U ovoj fazi ne vidim razloga zasto ne bi imala, al takav sam ja osjecaj imala kad sam bila u terminu pa su mi konstatirali manjak plodne vode...
    E da, moja dr ce vjerojatno na godisnji u 7.mj, a planiram i ja i nece me biti u Zg-u barem 2 mj, pa vec razmisljam kod kog da idem u Split/Solin na pregled ta dva mj. Jel imate preporuku za nekog privatnika? Tko je dobar i temeljit? Treca_sreca?
    I da, hoce li mi muz moci umjesto mene otvoriti porodiljni?

barbs
    27. Travanj 2017. 11:53

Malena, muž može uzeti porodiljni umjesto tebe, ali nisam sigurna da li tek nakon 6 mjeseci. Najbolje pitati hzzo, ali svakako je moguće da on uzme porodiljni dok ti radiš. Moj dragi je htio isto tako, ali on ima veću plaču, a ja bih se prijavila za stažiranje i nema smisla da živimo on jako, jako niske plače. Još uvijek me moli da mu prijuštim makar 2-3 mjeseca 

barbs
    27. Travanj 2017. 11:54

*od ne on  

• M@lena
    27. Travanj 2017. 12:04

barbs

Malena, muž može uzeti porodiljni umjesto tebe, ali nisam sigurna da li tek nakon 6 mjeseci. Najbolje pitati hzzo, ali svakako je moguće da on uzme porodiljni dok ti radiš. Moj dragi je htio isto tako, ali on ima veću plaču, a ja bih se prijavila za stažiranje i nema smisla da živimo on jako, jako niske plače. Još uvijek me moli da mu prijuštim makar 2-3 mjeseca

Mislila sam hoce li moci odnijeti moje papire umjesto mene i otvoriti porodiljni (45 dana prije termina) na mene, jer ja necu biti u Zg. 😊 Znam da on moze isto koristiti rodiljni i roditeljski dopust, no mene zanima samo jel moram iz Splita dolaziti u Zg da bih predala papire na HZZO zbog otvaranja porodiljnog? Ili to moze on s mojom npr zdravstvenom?

barbs
    27. Travanj 2017. 12:06

Ah, tooooo.... HAHAHAHAHA Dok ja pohvatam... Pa mislim da može jer kad je meni službenica na hzzou objašnjavala što sve trebam donijeti je rekla na koje JA ili osoba koja mi nosi papire treba šaltere ići.  Ali najbolje je da pitaš njih. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.