Jutrooo
Treca sreca dobro da si sponenula!! 😱😱😱 Ja sam zaboravila na hzzo i papire!!! Danas odnjeti hitno.. Kod nas je rok kraj mjeseca ako neces da ti kasni 😂😂
Kako ste mi danas?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala na info cure, ali sad tek vidim da ću morati pokušati telefonski ili nekako drugačije dobit info kakvo je pravilo u ST.
Odgovaralo bi mi da je kao što Belle kaže...ali ne bih baš riskirala da mi mjesec kasnije daju novac, još se navikavamo na ovaj srezani income. Jedva.
žena-majka-carica:)
Ja sam iz ZG i tu mi je zena u Klovicevoj rekla da mogu donijeti do 5.najkasnije ali da je najbolje vec 25.u mjesecu cim se dobiju doznake pa da izbjegnem guzve. Ne znam zasto bi Split imao druga pravila. Ali da..Najbolje da nazoves.
Belle ja sam iz V.Gorice i kod nas je eto do kraja mjeseca .. Ocito da sve ima svoja neka pravila..
Ja svakako danas to moram rjesiti ne zelim da mi kasni bas sto treca sreca kaze meni je placa bila 7. u mjesecu a sad 20 to mi je prekasno i onako a jos da mi kasni uhh 😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, aha sorry onda, nisam znala da je u Gorici tako...
Evo ja bas odnijela jucer i nije bilo zive duse hvala Bogu. Ja cu ici na more od 6. mj do kraja 8.mj pa ne znam jel znate moze li mi mama preuzet doznake kod doktorice ili bas moram osobno? Jer necu bit u zg 2 mjeseca pa ne znam kak cu to izvesti
Tea, aha sorry onda, nisam znala da je u Gorici tako…
Evo ja bas odnijela jucer i nije bilo zive duse hvala Bogu. Ja cu ici na more od 6. mj do kraja 8.mj pa ne znam jel znate moze li mi mama preuzet doznake kod doktorice ili bas moram osobno? Jer necu bit u zg 2 mjeseca pa ne znam kak cu to izvesti
moze. bar je meni gin rekla tako. al za svaki slucaj pitaj i svog gin. mozda neki vole dati bas u ruke pacijentu a neki i ostalima ( mama tata prijateljica...)
kod mene u porecu doznake se donose do 5og u mj. ali ja uvijek odem zadnji dan u mj obaviti sve. sta je sigurno-sigurno je !
Iako mi je logicno da moze i netko drugi to preuzeti s obzirom da su to komplikacije u trudnoci i samim time to znaci da neke zene imaju odredjeno strogo mirovanje i ne mogu mrdnut nikuda.
Treća sreća, u Zagrebu u Jukićevoj se može krajem mjeseca pa sve do 5. u idućem mjesecu i može bilo tko donijeti. Mei je nosio muž, mama, svekrva. Al najbolje nazovi pa provjeri kako je kod tebe...
Osjećate li nekad neko "pikanje" u donjem dijelu trbuha? Koliko je to normalno? Nije da me boli nego na trenutke kao da nešto pikne . Malo lijevo, malo desno, malo u sredini. Nekako to pripisujem rastezanju maternice ili možda crijevima koja su pod pritiskom dole... Ima li još koja te simptome?
Suncokretica, ja imam svako malo bolove i pikanja bas kako opisujes a na pregledu je sve ok. Ocito je rastezanje u pitanju. Grudi me puno manje bole nego na pocetku ali mi je gin rekla da je to sve normalno
Sortiraj odgovore
Najstariji