Babylove i Brandnew, jako mi je drago što vam bebice lijepo i dobro napreduju!
Babylove, javljaj se kad stigneš!
I_Me, ah jojjjjjj... te svekr(ive) !!! Neću ni krenuti.... Samo bi mi se fitilj da puknem k'o bomba upalio, aaaaa to škodi i bebici i meni!
Samo i ti pomalo...
IGNOR NABACI!
Dobro došla, Ivanavanda! Probaj se ne nervirati. Znam da nije lako i znam kako smo se sve mi osjećale kad bi išle na n.n. pregled, ali na neke stvari ne možeš utjecati... Samo pomalo. Misli na svoju bebicu!
Treca_sreca, drago mi je što ti je sa štitnjačom sve u redu. Ja idem tjedan nakon pira vaditi hormone i 15.5. na kontrolu kod endokrinologice. Nadam se da neće biti potrebe povisiti dozu. Inače sam hipo. Ali to nam je obiteljski: mama, nona... eeeeeh eto i mene...
Lako tebi uz takvu baku
Ja naj volim modele s lastikom oko gleznja kao te beige....one sa sirokom nogavicom se zavrnu i hladi se nogica dole.
A za najmanji broj niti necu hlacice nego sve jednodijelno uzimat i to iskljucivo kopcanje sprijeda cijelom duzinom. To mi je najprakticnije se pokazalo. Tek tamo od 3mj mi budu ok hlace+majice
žena-majka-carica:)
I_Me, kad krećeš na trudnički tečaj? kad je najbolje ići?
Tea: PRESLATKOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! Bravo, bakooo! Da te pitam... kako vam se cijene robice kreću?
Treca sreca i ja volim te sa sirokom pasicom a navikla sam se na kombinaciju body+gege jer su mi kombinezoni isli na zivce uvjek mi se cinilo da ima propuha nekakvog haha a sto se recimo benkica tice i one su mi idle na zivce radi onih kopcanja ili vezivanja .. Stvarno sam.od pocetka navikla na body i to mi je bilo mrak
Barbs ako imas FB pogledaj si prvo sta te zanima gege su od 29kn benkice 29kn kombinezoni 69kn i 79kn body mi radimo uglavnom sa natpisima nemamo ti ov 5U1 ili 3U1 kao CA ili HM i slicno tako da im je cijena 39kn i 49kn jer idu natpisi po zelji
Sasila mi je mornarske te i sa zvjezdicama jer je malo materijala uspjela nabaviti i odmah mi dala ako nece biti vise materijala hehe
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ovo smo recimo radili za jednu mamu komplet za izlazak iz rodilista 😊😊 prekrasno zar ne heh ja se raspametim odma 😃😃
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, znam da sam lajkala stranicu, ali ne mogu je pronaći.... Kako se zove?
Dosada čini čuda! Upravo odmaram dok eto ne krenu dolaziti s poklonima prvi gosti
Sortiraj odgovore
Najstariji