Sretna i Bbrletic držite se curke ❤️ Sto prije krene jos brze ce proći 😃 U našem Kauflandu danas -30% na sve zbog renoviranja pa smo kupili pampers premium care 3 (vec smo na trojci sa zalihama 😂) jedan veliki paket nas je koštao 75kn. Bagatela. Zato jer je bio snižen vec, a popust se obrucanavao i na sniženo.
I ulovila sam psićaaaaa
Uuuu di je taj kaufland?
Virovitica 😁
Ja sam ipak otisla u bolnicu sad sam na ctg,jako mi je trbuh tvrd pa cemo vidjet.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mene nervira moja sveki!! I od muza nona(za promijenu!
) al aaaaajdeeeee... Ne da mi se p tome (pisala sam na drugoj grupi)...
ugl... nona mi svaki dan dodje punit jaja i jos kad mali place mi se uvali dok ga pokusavam smiriti i kao prica s njime... a on zivcan da zivcaniji ne moze biti... kao i ja... a sveeeeeeekiii?! TA se ponasa ko da sam Diega rodila njima a ne nama Danas su mi rekle da ga pustim gore dok spava a ja idem spavati doma... uzela sam ga i rekla da je moj i otisla..
Curke, sreeeetnooo!!! Javiteeeee nam seee!!!
Yel, aaaaaaa... ja za tu obitelk nemam vise komentara...
Yel-Haha ma u potpunosti ista prica, sto je najgore mi zivimo kao s njima s tim da imamo odvojeni dio ali tu do nase dvije prostorije je i kuhinja u koju oni stalno ulaze s cuckima, kad njih nema mali cucki sve nuzde obavljaju po kuci i mozes zamislit kako to smrdi fuj! A necu ni pricati o tome kako uvijek laju kad mi Una zaspe vec sam sva zivcana od toga, izletim im van i kao derem se na cucke ne bi ki skuzili ali nista od tog 😤😤
Barbs-znam tocno ta njihova bolesna posesivnost nije normalna, i koliko god im dajes do znanja da je to iskljucivo tvoje i suprugovo dijete- ne vrijedi!
Mene toliko zna to nazivcirati da mi dođe da im kazem da je to moje dijete i ako cu ju uzet i poslat na Mars da je to moja stvar, i jos kad mi je svekar rekao da ce on nju skolovat da ce bit savrsena mislim da mi je kosa na glavi skocila..
Yel moja draga ne zelim te plasiti ali meni je postalo jos gore od kad sam rodila, mislim kako se mogu uopce tako ponasati, higijene nigdje a bebica dolazi kako o tome ne razmisljaju!
Ja od kad sam rodila meni je stvarno gore, zbog nje, uz lajanje cucaka ona je jos zivcana pa se i dere tu u njezinoj blizini a ne zelim da mi dijete odrasta u takvom okruzenju, nemamo uopce fin mogucnosti otici nekud, ali sam i sama na rubu da odem kod svojih u svoju staru sobu ali zao mi je m jer nije on kriv, 100 puta im je rekao..
Ostavili su me imam trudove ne jake al me stisne😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ostavili su me imam trudove ne jake al me stisne😢
Drži se i samo hrabro!! 😊
O Boze Yel pa to je cisto maltretiranje drugih radi svog komfora, znaci ti i beba bi se trebale njima pokorit i prilagodit! Uzas! Sto se tice jela ovi isto sve zivo pojedose, nemres ih nahranit, mm je kupio knauf ploce za drugu prostoriju i oni su otkinuli komad i razvlacilu po dvoristu a cipele? Uvijek je jedna negdje zakopana!!
Nemam nista protiv zivotinja ako su lijepo odgojene i naucene nekom redu ali to nisu uvjeti niti za bebu niti za tebe!
Sortiraj odgovore
Najstariji