Netko je spomenulo sliku s avatara Super su mi te njegove nožice a bome i čarapice
Obožavam ih
Te male slatke bebine čarapice...

Ja cekam da L zavrsi trening, a kad dodemo doma cekaju nas vruci kesteni 😁

Bbrletic, pa nije ti jako velik trbuh..na koliko je cura procjenjena?
Aurora, bar znam da ga mogu pitat a ne da ce se derat na mene…a i ja sam mu treca trudnoca koju ima iz poznanstva s mojim tatom😄 vec je na "domacem terenu"😂😂😂😂
Sretna, ja sutra u bolnicu, mislim da cu se zadrzat podosta a prekosutra svom doktoru (ako ne rodim u meduvremenu😂) Nadam se da ti nece bit velika guzva i da ces brzo obavit✊
Luce, nadam ae da cu je vidjet..bilo bi vec i vrijeme😅 a sto ne promjenis socijalnog?
20.9 je imala 2790 a prosli cetvrtak mi nije nista rekao samo da je sve ok

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ajoj, Sanjchi, javljaj ako bude promijena.
Evo kratki osvrt na moj pregled danas: obavljeni uzv + ctg. Misko je cca 3300 g tezak, ctg uredan, sve super. Ja sam i dalje skroz zatvorena, a sluzbeno usla u termin. Kilaza mi je +20 kg od pocetne.
Nakon toga sam bila hepi i otisla sam mu kupiti jastuk za bocno spavanje u Bebe Nova ducanu. 109 kn sam ga platila, u Magic Baby je 229 kn

Sanjchi drago mi je da ces napokon vidit svoju curu na uzv…
Ja sutra moram ic na ctg u socijalnog… Privatni ginekolog mi je zadnji put reka da svaki tjedan tribam radit ctg a da svako dva tjedna dodjem u njega na kontrolu… Pa da ne putujem svaki tjedan u Split idem u socijalnog samo na ctg, a najradje ne bi jer ga ne volim
Ej, kako to da već ideš na ctg? Oprosti ako si već pisala.... Mi smo isti tjedan trudnoće, meni nitko još ne spominje ctg.
Sanjchi drago mi je da ces napokon vidit svoju curu na uzv…
Ja sutra moram ic na ctg u socijalnog… Privatni ginekolog mi je zadnji put reka da svaki tjedan tribam radit ctg a da svako dva tjedna dodjem u njega na kontrolu… Pa da ne putujem svaki tjedan u Split idem u socijalnog samo na ctg, a najradje ne bi jer ga ne volim
Ej, kako to da već ideš na ctg? Oprosti ako si već pisala…. Mi smo isti tjedan trudnoće, meni nitko još ne spominje ctg.
Mozda da sama pitas? Koliko sam primjetila da je u svim gradovima/bolnicama drugacija politika okod termina prvog ctg-a, a ovisno i doktoru/ici. Koliko ja znam, jos je rano da ides na ctg, to zadnjih dva- tri tjedna rade. Ja sam danas prvi put isla i jos me malp i zacudilo, mislila sam da necu jos. Tako da mislim da se ne moras zabrinjavati, ali ja bi na tvom mjestu cisto informativno pitala kad to krece.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji