Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    16. Listopad 2017. 22:55

Bebushka

mc_mouse

Sretna i Bbrletic držite se curke ❤️ Sto prije krene jos brze ce proći 😃 U našem Kauflandu danas -30% na sve zbog renoviranja pa smo kupili pampers premium care 3 (vec smo na trojci sa zalihama 😂) jedan veliki paket nas je koštao 75kn. Bagatela. Zato jer je bio snižen vec, a popust se obrucanavao i na sniženo.
    I ulovila sam psićaaaaa

Uuuu di je taj kaufland?

Virovitica 😁

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 22:57

Ja sam ipak otisla u bolnicu sad sam na ctg,jako mi je trbuh tvrd pa cemo vidjet.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    16. Listopad 2017. 23:08

Mene nervira moja sveki!!  I od muza nona(za promijenu! ) al aaaaajdeeeee... Ne da mi se p tome (pisala sam na drugoj grupi)...
    ugl... nona mi svaki dan dodje punit jaja i jos kad mali place mi se uvali dok ga pokusavam smiriti i kao prica s njime... a on zivcan da zivcaniji ne moze biti... kao i ja... a sveeeeeeekiii?! TA se ponasa ko da sam Diega rodila njima a ne nama  Danas su mi rekle da ga pustim gore dok spava a ja idem spavati doma... uzela sam ga i rekla da je moj i otisla..
    Curke, sreeeetnooo!!! Javiteeeee nam seee!!! 
    Yel, aaaaaaa... ja za tu obitelk nemam vise komentara...

Aurora1611
    16. Listopad 2017. 23:18

Yel-Haha ma u potpunosti ista prica, sto je najgore mi zivimo kao s njima s tim da imamo odvojeni dio ali tu do nase dvije prostorije je i kuhinja u koju oni stalno ulaze s cuckima, kad njih nema mali cucki sve nuzde obavljaju po kuci i mozes zamislit kako to smrdi fuj! A necu ni pricati o tome kako uvijek laju kad mi Una zaspe vec sam sva zivcana od toga, izletim im van i kao derem se na cucke ne bi ki skuzili ali nista od tog 😤😤
    Barbs-znam tocno ta njihova bolesna posesivnost nije normalna, i koliko god im dajes do znanja da je to iskljucivo tvoje i suprugovo dijete- ne vrijedi! 
    Mene toliko zna to nazivcirati da mi dođe da im kazem da je to moje dijete i ako cu ju uzet i poslat na Mars da je to moja stvar, i jos kad mi je svekar rekao da ce on nju skolovat da ce bit savrsena mislim da mi je kosa na glavi skocila.. 

Aurora1611
    16. Listopad 2017. 23:29

Yel moja draga ne zelim te plasiti ali meni je postalo jos gore od kad sam rodila, mislim kako se mogu uopce tako ponasati, higijene nigdje a bebica dolazi kako o tome ne razmisljaju! 
    Ja od kad sam rodila meni je stvarno gore, zbog nje, uz lajanje cucaka ona je jos zivcana pa se i dere tu u njezinoj blizini a ne zelim da mi dijete odrasta u takvom okruzenju, nemamo uopce fin mogucnosti otici nekud, ali sam i sama na rubu da odem kod svojih u svoju staru sobu ali zao mi je m jer nije on kriv, 100 puta im je rekao.. 

Barkleys
    16. Listopad 2017. 23:47

Bbrletić - javiiii stanje! Sretno! 

• Barbi13
    17. Listopad 2017. 00:08

Ostavili su me imam trudove ne jake al me stisne😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

zelimobebu2701
    17. Listopad 2017. 00:52

bbrletic13

Ostavili su me imam trudove ne jake al me stisne😢

Drži se i samo hrabro!! 😊

Aurora1611
    17. Listopad 2017. 01:31

O Boze Yel pa to je cisto maltretiranje drugih radi svog komfora, znaci ti i beba bi se trebale njima pokorit i prilagodit! Uzas! Sto se tice jela ovi isto sve zivo pojedose, nemres ih nahranit, mm je kupio knauf ploce za drugu prostoriju i oni su otkinuli komad i razvlacilu po dvoristu a cipele? Uvijek je jedna negdje zakopana!! 
    Nemam nista protiv zivotinja ako su lijepo odgojene i naucene nekom redu ali to nisu uvjeti niti za bebu niti za tebe! 

Hope
    17. Listopad 2017. 01:32

Mom,Bbrletic,Sretna Ajmo cure neka je sa srećom 💪🏻💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.