Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    16. Listopad 2017. 19:18

treca_sreca

ohohooooo…nisam u toku (npr ZAŠTO je sretna na planiranom porodu?) ali vidim da će sutra bit veselo ovdje. Sretno vam cure i da sve prođe u najboljem redu, pa se tipkamo na mama-topicu:)

Zato jer sam otvorena 5 cm i.kao da.nemaju sta cekat, da to treba samo malo pogurat 🤣😅😣😓😢😭

• sretna
    16. Listopad 2017. 19:19

barbs

Oprosti, Sretna, nisam pohvatala da si ostala…

Nema veze 😄

zelimobebu2701
    16. Listopad 2017. 19:26

barba Preslatki su, kako ga čuva samo 😍 ja jedva čekam reakciju svog peseka. 

Aurora1611
    16. Listopad 2017. 19:38

Joj sutra ce biti bas veselo, jedva cekam da sutra dođem na forum i vidim puuuno lijepih vijesti 😊😊 moja mrva ima uzasne grceve vec sam sva luda, cak mi je i suzicu danas pustila! Stalno se napinje i pokusava kakati a nista ☹️☹️

• sretna
    16. Listopad 2017. 19:59

Aurora1611

Joj sutra ce biti bas veselo, jedva cekam da sutra dođem na forum i vidim puuuno lijepih vijesti 😊😊 moja mrva ima uzasne grceve vec sam sva luda, cak mi je i suzicu danas pustila! Stalno se napinje i pokusava kakati a nista ☹️☹️

Jesi probala sa espumisan kapima?

zelimobebu2701
    16. Listopad 2017. 20:11

zelimobebu2701

barba Preslatki su, kako ga čuva samo 😍 ja jedva čekam reakciju svog peseka.

barbs* tek sad vidim šta mi je mob izbacio 

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 20:35

Yel

(E da, dodje svekar ‘uzmi veci valjak’, rekoh ‘sory, nemam toliko snage’
    Moji starci su ultra teski…ali OVO…di mi je pamet bila.
    U stanju sam otic na stan, pa sama sama…eto.
    Njima je najbitnije da unuk dodje i da ga cuvaju u svom krevetu, hoce malo morgen, ja mislim da cu puknut ak se to desi!
    Jbt, sinovi im govore da ociste sobu da im smrdi?!?!
    Sveki se smije na to, boli nju kifla. A svekra vidim da je sram.
    Ma blazena kolica, jaje, klokanica, malog unutra i vozim di got!)

A moja Yel kad te krene krene 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 20:37

Sretna,jesi dobro?Ja nisam spremna😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    16. Listopad 2017. 20:41

Yel

(E da, dodje svekar ‘uzmi veci valjak’, rekoh ‘sory, nemam toliko snage’
    Moji starci su ultra teski…ali OVO…di mi je pamet bila.
    U stanju sam otic na stan, pa sama sama…eto.
    Njima je najbitnije da unuk dodje i da ga cuvaju u svom krevetu, hoce malo morgen, ja mislim da cu puknut ak se to desi!
    Jbt, sinovi im govore da ociste sobu da im smrdi?!?!
    Sveki se smije na to, boli nju kifla. A svekra vidim da je sram.
    Ma blazena kolica, jaje, klokanica, malog unutra i vozim di got!)

Uzmi veći valjak!??? Da uzmi pa ih klepni po glavi... 

Aurora1611
    16. Listopad 2017. 20:42

Sretna dajem joj danas treci dan, ali joj jos dajem i d3+k1 i mislim da ju to pati nazalost i odmah svim curama da kazem ne kupujte biogaiu sa d3 vitaminom jer joj svejedno morate davati ove kapsule d3+k1 i onda lijepo bacite kao i ja 103 kn u smece jer joj ne smijem davati duplu dozu d3 a biogaia bez icega je super jer je probiotik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.