Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    10. Listopad 2017. 14:04

Hvala cure! Brzo je proslo!
    Jedva cekam da se sve prebacimo na forum bebe ❤️

• Barbi13
    10. Listopad 2017. 14:15

MomOf2o17

Kratki izvjestaj 😁 bili smo na pregledu
    Ctg obavljen. Prst otvorena. Cerviks skracen. Doktor je reko da misli da necu jos dugo biti 2u1 😁 kontrola za 3 dana ako nerodim do tad.
    😊😊

Super da je sve ok

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 10. Listopad 2017. 14:58
    [OBRISANO] 10. Listopad 2017. 15:05
    [OBRISANO] 10. Listopad 2017. 15:13

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 10. Listopad 2017. 15:19

10. Listopad 2017. 16:42

sanjchi255

Aurora bebica je preslatka!
    Mom, brzo ces nas i ti napustit i preselit se na forum beba👏👏

Nadam se, dosta je vise 😂😂 iako ce falit stomak i to sve ali nemogu vise. 😊

Leptiric
    10. Listopad 2017. 16:44

Yel

Sto se tice lupanja bebe 🙄 tako zna zviznut pod rebra, pluca, a dolje tek ….😬, bas zaboli.
    Zadnjih 10ak dana intenzivno osjecam nelagodu, ‘istezanje’ gotovo svakog misica, ledja pogotovo, zdjelica, prepone, noge…
    (Pokusali smo prakticirati odnose…bezuspjesno…em me boli unutra, em mi dodje da placem kad sam u nekoj pozi (kao da radim marince ili izdrzaj na treningu), i onda izgubimo volju, bas nikakav gust )

Ja sam vec i zaboravila kako to izgleda imati odnose hahahah jer stvarno ovakva nikako nisam za to a i beba svako malo kucka pa mi i neugodno to da radim hahah a trudna sam isto kao ti...jos malo ds izdrzimo 😊 pozz svima

[OBRISANO] 10. Listopad 2017. 16:55

• Barbi13
    10. Listopad 2017. 17:17

sanjchi255

Hahah Mom…bome znam kako ti je…meni danas nikako nista ne ide😌 stalno probada..
    E cure, sutra opet idem u TA👏👏 tata jr zvao dr. pa mu je rekao da dodem sutra jer je dezuran, nema veze sto sam jucer bila…😄 can't wait..heheh…

Bravo sanjchi

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI