ohohooooo…nisam u toku (npr ZAŠTO je sretna na planiranom porodu?) ali vidim da će sutra bit veselo ovdje. Sretno vam cure i da sve prođe u najboljem redu, pa se tipkamo na mama-topicu:)
Zato jer sam otvorena 5 cm i.kao da.nemaju sta cekat, da to treba samo malo pogurat 🤣😅😣😓😢😭
barba Preslatki su, kako ga čuva samo 😍 ja jedva čekam reakciju svog peseka.
Joj sutra ce biti bas veselo, jedva cekam da sutra dođem na forum i vidim puuuno lijepih vijesti 😊😊 moja mrva ima uzasne grceve vec sam sva luda, cak mi je i suzicu danas pustila! Stalno se napinje i pokusava kakati a nista ☹️☹️
Joj sutra ce biti bas veselo, jedva cekam da sutra dođem na forum i vidim puuuno lijepih vijesti 😊😊 moja mrva ima uzasne grceve vec sam sva luda, cak mi je i suzicu danas pustila! Stalno se napinje i pokusava kakati a nista ☹️☹️
Jesi probala sa espumisan kapima?
barba Preslatki su, kako ga čuva samo 😍 ja jedva čekam reakciju svog peseka.
barbs* tek sad vidim šta mi je mob izbacio
(E da, dodje svekar ‘uzmi veci valjak’, rekoh ‘sory, nemam toliko snage’
Moji starci su ultra teski…ali OVO…di mi je pamet bila.
U stanju sam otic na stan, pa sama sama…eto.
Njima je najbitnije da unuk dodje i da ga cuvaju u svom krevetu, hoce malo morgen, ja mislim da cu puknut ak se to desi!
Jbt, sinovi im govore da ociste sobu da im smrdi?!?!
Sveki se smije na to, boli nju kifla. A svekra vidim da je sram.
Ma blazena kolica, jaje, klokanica, malog unutra i vozim di got!)
A moja Yel kad te krene krene
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna,jesi dobro?Ja nisam spremna😭
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
(E da, dodje svekar ‘uzmi veci valjak’, rekoh ‘sory, nemam toliko snage’
Moji starci su ultra teski…ali OVO…di mi je pamet bila.
U stanju sam otic na stan, pa sama sama…eto.
Njima je najbitnije da unuk dodje i da ga cuvaju u svom krevetu, hoce malo morgen, ja mislim da cu puknut ak se to desi!
Jbt, sinovi im govore da ociste sobu da im smrdi?!?!
Sveki se smije na to, boli nju kifla. A svekra vidim da je sram.
Ma blazena kolica, jaje, klokanica, malog unutra i vozim di got!)
Uzmi veći valjak!??? Da uzmi pa ih klepni po glavi...
Sretna dajem joj danas treci dan, ali joj jos dajem i d3+k1 i mislim da ju to pati nazalost i odmah svim curama da kazem ne kupujte biogaiu sa d3 vitaminom jer joj svejedno morate davati ove kapsule d3+k1 i onda lijepo bacite kao i ja 103 kn u smece jer joj ne smijem davati duplu dozu d3 a biogaia bez icega je super jer je probiotik
Sortiraj odgovore
Najstariji