Yel suosjecam se s tobom, kao da sam ju njima rodila a to mrzim bas provociraju da moras biti bezobrazna
Sretna,jesi dobro?Ja nisam spremna😭
Pa fizicki sam dobro, pshiciki sam rastrojena 😂
Sretna nemas nikakve trudove zasad?
Ma nis. Sad su mi radili ctg i imala sam 2 zatezanja, odnosno kontrakcije, jednom je skocilo na 70, drugi put na 45-50, i to je to
E cure dosta mi je tvrd trbuh jedva hodam pa popusti ali me kriza ne bole ja sam zaboravila kako to pocinje.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Danas me doktor dobro sredio sa rukom i gledanjem plodne vode
Leptirica.com
Bbrletic, i tebe su ostavili u bolnici?
Ma nisu kuci sam sutra u osam
Leptirica.com
Aurora, jel i tvoji svojataju dijete?
Nekad se osjecam da me dozivljavaju ko stroj za radjanje.
Ono, tebe ko sljivi, samo rodi da imamo jos nesto za zvalit i da nam brak ne ode kvragu…
(Da nemaju te pse, mislim da bi se starci razveli, djeca odrasla, sami su rekli da im su im cucki djeca i tako iz zovu ‘jesi dala djeci jest’)
Ajmeee istoooo sve, ne vjerujem! Imaju jednog velikog cucka i dva mala, sveki njima govori dođite baki, bakine ljubavi itd.. uzas spavaju s njima i sve, isto mislim da im je to nekakva zamjena! A isto tepa i njima i Uni!
Ma da, kao da sam im surogat majka xD
Aurora biogaia sa D3 je zamjena za D3 i ne moraš davat uz tu biogaiu i D3. Nama je doktor rekao da to slobodno zamjenimo no mi smo već imali zalihu ovih bez D3 jer nismo znali pa smo davali obične i D3.
Ti spominješ kapsule pa ne znam kakve ti daješ ali D3 koje kod nas doktori daju su isto kapi. I taj K1 isto pojma neman šta je.
Nazovi doktoricu i pitaj za to da joj daješ biogaiu sa D3 umisto tih koje ti je ona dala jer njoj bi sigurno biogaia pomogla. Meni se čini da tvoja Una vise ima problema da kakanjem nego sa grcicima tj njoj od zastoja se nakupljaju plinovi i stvara pritisak na crijeva pa je od toga stomak tvrd. Al mislim da moraš definitivno i ti na posebnu prehranu jer nju to bas dosta pati. Možda da ti probaš uvest probiotike u prehranu isto, ali one prirodne kroz jogurte i slično.
Yel ženo draga ti ćeš sebe uništit suživotom sa tim kromanjoncima. Sorry al brate to jesu. Nisu njima sve daske na broju jer tolika posesivnost prema djeci i psima ne granici sa zdravim razumom. Uz to dici nisu bas usadili nikakve radne navike ni preveliku odgovornost pa eto ni od njih velike pomoći.
Stvarno ti nije lako. Al kad rodiš mislim da ćeš nać dovoljnu snagu da stvarno bebu i sebe staviš na prvo misto i da napraviš sve najbolje za vas. Onaj ko te voli nikad od tebe neće tražiti da svoje zdravlje i živce podredis ljudima koji to ne zaslužuju, a ne znam da to zaslužuje itko osim možda djece vlastite.
Drži se!
Ma moram joj davati nekakve kapsulice iz kojih ja nakapam njoj u usta sadrzaj taj a u tome je i d3 i k1 pa to nemrem razdvojit, a ona mi je rekla da moram bas taj davati zove se babytol tako nesto! Pa joj radi toga nemrem jos i biogaiu s d3, morala bih obicnu kupiti!
Da, prije mi je kakala svaki dan nekoliko puta a sad svaki drugi, treci dan, pocela sam piti caj od hippa, pazim sta jedem, masiram trbuscic i vjezbam malo nogice da joj crijeva prorade! Hvala na savjetu, imas mozda neki link gdje bih mogla pogledati prehranu za dojilje??
Sortiraj odgovore
Najstariji