Bbrletic, ja mislim da necu ni tad hahah sta sam spavala dosad, spavala hahaha
Ana2711, ja nisam kupovala nis za siroko povijanje. Ne znam gdje toga ima.
A ovisno, svako prica svoju pricu, netko da se umire, netko da ga je beba lupala jako do izgona. Ko za sve, neki kazu da ih je bolilo ko jaca menstrualna bol, neke su krepavale od bola... itd. Ja mislim da uopce nema pravila.

Ana moj je bio aktivan do samog dana rodenja 😄
Pelene za siroko povijanje ne znam gdje ima jer mi nismo siroko povijali L niti cu P. Kod nas se to radi samo.ako dr kaze da treba, preventivno ne.

A blago ti se, Sretna, ti bas imala sve neke privilegije…pase ti nick uz tebe😜
Hahah Hedgehog, blejis u plafon😂 ja kad se probudim, to je to..nema sanse da bi se tak probudila i bila budna do 7 pa zaspala…ja kad se jednom razbudim, gotovo je…valjda mala ne bude na mene sto se tog tice, jer sam onda naje😌
Luce, znam te bolove…uzas…pogotovo kad se ujutro probudim, jedva stisnem saku😣
Mamisita, sretno na pregledu!😘
Ana, ima ih u bubamari tipa nekih 30-40 kn…i u KTC-u sam vidjela ih…ja nisam kupovala, dobila sam ih, al znam da sam na ta dva mjesta vidjela😊
😂😂😂😂 si vidla? Zato se bojim ko vraga ovog porodaja ako necu dobit epiduralnu, a jos i malog diva nosim 😂

Ni ja neću široko povijati...
Sanjchi zakaj ne bi ponoći.. Ja baš bi, kao možda budem u polusnu pa se neću sjećati poroda :)
E a što se tiče pokreta. Premda nekad baš bole, ja navečer ne mogu zaspat bez da me prvo izbuba. Bilo je par puta da je navečer bila mirna pa sam brzo išla jesti kekse, nutelom ili čokoladu... Čisto da se javi da ju čujem da mogu mirno zaspat. :)
E a što se tiče pokreta. Premda nekad baš bole, ja navečer ne mogu zaspat bez da me prvo izbuba. Bilo je par puta da je navečer bila mirna pa sam brzo išla jesti kekse, nutelom ili čokoladu… Čisto da se javi da ju čujem da mogu mirno zaspat. :)
Pozz sad bas procitah ovaj komentar a sinoc sam se bas bila zabrinula za svoju bebu jel sve ok, ona je inace od prije veoma aktivna bebi 😁 ali sinoc je to trajalo dok smo muz i ja setali lupala je nogama cijeöo vrijeme dosli kuci i ona i dalje skace lupa na sve strane nogicama rukama na sve strane stomaka do 23:00 i onda poce da i stuca jos...pa sam se bas bila zabrinula da li je sve ok... nekako mi to izgledalo previse ko da je nesto muci...a sad vidim da je i tvoja isto aktivna ili? I ja sam sad 34 ned. I 1 dan trudna 😊 🤗
Sta se tice udaraca ja se ne mogu pozalit, javlja se redovito ali to bude bas njezno a preko noci spava po cijelu noc, riiiiiijetko kad da sam osjetila da se rita po noci. Nadam se da ce tako ostat i kad se rodi pa bude velika spavalica na mamu 😀😀

url=https://daisypath.com]
Nisam ni ja mislila siroko povijati pa nisam to ni kupovala,al u zadnjih mj dana je rodilo par mojih frendica i svima su rekli da moraju povijati,pa bih ja za svaki slucaj kupila barem dvije te pelene da imam doma..ak posaljem supruga naknadno po to sve me strah sto bi mi donio doma..haha..
Ma nek ona samo udara,bar znam da je sve u redu,samo to su sad pravi udarci,bolni dosta😊😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji