Barbs, hahah…ma neka nje koliko hoce unutra, izdrzat cu jos to malo…na kraju ce se desit da rodim kad mi bude godinu dana kako sam diplomirala, bas mi je to jutros palo na pamet (20.10.) 😄
Polozaj spavanja…nekako zaspim, na lijevom boku i onda jr to rostiljanje cijelu noc..😌
Sretna, a to je sve tu. Moglo bi taj cas..iznenadit i mrne i tebe😅
Ma znam, ali ne da mi se jos 😂 ja bi najrsdien ko i L, rodila za vikend,njega sam na subotu i ne bi navecer jer ce mi se spavat 😂 vidjet cu sutra stanje. A moram i torbu spremit 😄

Nebi navecer😂😂😂😂😂😂 e kad bi mogle birat..ja imam osjecaj da ce mene uhvatit u 2 ujutro😅 moja torba skoro pa spremna, jos ubacim grickalice, vodu, wc papir i punjac i ja spremna…moram jos jednom provjerit listu al mislim da je to to😊
Pa evo sa L sam mogla birat 😂 to jutro mi je ctg ocitavao lagane trudove, doktor me pitao dal zelim da ga "poguramo" van dripom ili da cekam da sam krene, ali da sam veceras ili drugi dan ujutro sigurno nazad al je pitanje dal ce on biti tu. Ja sam htjela da.me taj dr porodi, a.i da epi dobijem pa sam odlucila da ga poguramo 😄

Ja sam se opet probudila sa grčem u listu. Čim sam istegla nogu mi je bilo bolje. -. -
Zadnjih mjesec dana imam foru da se budim oko 5, pa do 7 gledam u plafon i tek onda mogu zaspat.
A o boli u preponama i ustajanju iz kreveta da ne pričam. -. -
Barbs, nova nogica? Kako je slatka...
Nebi navecer😂😂😂😂😂😂 e kad bi mogle birat..ja imam osjecaj da ce mene uhvatit u 2 ujutro😅 moja torba skoro pa spremna, jos ubacim grickalice, vodu, wc papir i punjac i ja spremna…moram jos jednom provjerit listu al mislim da je to to😊
Točno to i meni fali :)
Točno to i meni fali :)
Sve ste spremne osim mene 😂

Mene bole prsti i zglobovi na sakama 😕
Moja torba je isto spremna samo moram ubacit jos punjac i nesto za jelo

Mamuka, ja isto nisam cijelu noc oka sklopila od udaraca. Ne vjerujem da tako jako moze tako mala beba udariti. Bas da se zabrines sta tako "poludi" . Ja cijelu trudnocu spavam samo na bokovima. Tj. Sad uopce vise ne spavam jer ili imam lazne trudove il me mali lupa il me sve zateze. Toliko sam iscrpljena da ak porod bude trajao dugo i bolno, uzmem epiduralnu i da mi daju bilo sta da mi bude lakse. Al doslovno izgledam ko da imam 2 djece vec a ne ko prvorotka, koliko sam iscrpljena.
U 13 h imam pregled pa cemo vidjet sta ce dr reci.

Curke jeste vi kupovale one pelene za siroko povijanje na cicak?di ima toga za kupiti?
Btw. moja Mila mene isto jakoo udara i dosta cesto,sto se ne bi trebale bebice primiriti pred porod?ili to znaci da nece ona tak skoro van?😊😊🙈

Mamuka, ja isto nisam cijelu noc oka sklopila od udaraca. Ne vjerujem da tako jako moze tako mala beba udariti. Bas da se zabrines sta tako "poludi" . Ja cijelu trudnocu spavam samo na bokovima. Tj. Sad uopce vise ne spavam jer ili imam lazne trudove il me mali lupa il me sve zateze. Toliko sam iscrpljena da ak porod bude trajao dugo i bolno, uzmem epiduralnu i da mi daju bilo sta da mi bude lakse. Al doslovno izgledam ko da imam 2 djece vec a ne ko prvorotka, koliko sam iscrpljena.
U 13 h imam pregled pa cemo vidjet sta ce dr reci.
Tako je i kod mene imam osjecaj da cu se naspavati tek kad rodim😆

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji