A ja sam se otvorila bez akcije 😄
Barbs, bas sam sad pitala za epi doktoricu, kaze da je situacija losa. Mogu dat valjda 2 na dan ako ima operacija pa ako je anesteziolog uopce slobodan.
Uglavnom, da sutra kazem sa bi epi pa ce oni zvat i vidhet dal moze tko dat 😒
Sta se epi ne daje samo ako si otvoren izmedu 3 i 5 cm? Tako su nama rekli,a mozda samo lazu jer znaju da je nece dat. U St sam cula da ke to nemoguca misija dobit ,kao samo 1 anesteziolog na cijelu bolnicu, ali isto tako prijateljici su mi sad u bolnici rekli ako ima 2000 kn da onda nema problema za epi. Gamad!
da u ST je loše stanje glede anesteziologa.
ja sam pred mjesec dana kad sam rađala, nakon što su odlučili da će ipak carski, da neće riskirat zadak, molila da mi daju spinalnu jer da želim vidjeti svoje dijete po rođenju
ali su me otkantali da nema anesteziologa i ćao
tko te pita šta želiš
budeš sretan da opću dobiš
da ne vade "na živo"
da nije smiješno, bilo bi tragično (...jest)
Yel, hvala na mjerama budem pomjerila lift.
žena-majka-carica:)
Ja sam na ljetnim bebama citala da je jedna mama trgnila dva pelinkovca i da joj je bas pomoglo jer pelin ka olaksava porod…mislila sam to isprobat al kad sam isla u bolnicu nisam znala da idem rodit pa ovaj put nisam stigla
Tako da cure ako koja zeli testirat tu teoriju…a mozda dobro dodje i za hrabrost
Hahahha! Ja sam ta! I za 1 i za 2 porod sam popila pelin! I meni zbilja bilo super,i bez epiduralne!
Imam yeger kuci moj dragi se opskrbio za lokez znaci sutra nataste maznut dva pelina i plesuci u radjaonu
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Belle u Karlovcu.
Maca, a kao do 5 cm je granica, sad su mi tejmi da sam kao tolko otvorena,odnosno nesto vise od 3 prsta. A frndici su dali eoi kad je bila 8 cm otvorena
Sretna ti ces to zacas obavit sutra
Nis me to ne tjesi 😂 mislim da veceras necu oka sklopit
Nocas smo skupa budne jer ni ja necu zaspat😭
Leptirica.com
Sretna i Bbrletic držite se curke ❤️ Sto prije krene jos brze ce proći 😃 U našem Kauflandu danas -30% na sve zbog renoviranja pa smo kupili pampers premium care 3 (vec smo na trojci sa zalihama 😂) jedan veliki paket nas je koštao 75kn. Bagatela. Zato jer je bio snižen vec, a popust se obrucanavao i na sniženo.
I ulovila sam psićaaaaa
Sretna i Bbrletic držite se curke ❤️ Sto prije krene jos brze ce proći 😃 U našem Kauflandu danas -30% na sve zbog renoviranja pa smo kupili pampers premium care 3 (vec smo na trojci sa zalihama 😂) jedan veliki paket nas je koštao 75kn. Bagatela. Zato jer je bio snižen vec, a popust se obrucanavao i na sniženo.
I ulovila sam psićaaaaa
Bravo od viska glava ne boli ionako ce zacas na trojku doc a pesek je sladak
Leptirica.com
I ulovila sam psićaaaaa
Ajme super za pelene!! A moj L je obizavao tog psica 😊 samo nas je malo drugaciji, ovo je nova verzija
Sretna i ja sam danas tek skužila da ima kao i novih psića, ali nisam znala koji je noviji 😂 Ugl redovna cijena je oko 370-380kn. Tako da je super s popustom -30% izašlo :)
I uzela sam ovlazivac zraka, kapaciteta 3 litre. Jer presuh nam bude zrak kad počnemo grijati... sve za bebolinca 😍😍😍
Joj cure sad sigurno znate da ce te upoznati svoje bebice sutra 😊😊 jedva cekamo fotkice malih mrvica 😍😍❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji