Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Listopad 2017. 14:02

maca1510

sretna

A ja sam se otvorila bez akcije 😄
    Barbs, bas sam sad pitala za epi doktoricu, kaze da je situacija losa. Mogu dat valjda 2 na dan ako ima operacija pa ako je anesteziolog uopce slobodan.
    Uglavnom, da sutra kazem sa bi epi pa ce oni zvat i vidhet dal moze tko dat 😒

Sta se epi ne daje samo ako si otvoren izmedu 3 i 5 cm? Tako su nama rekli,a mozda samo lazu jer znaju da je nece dat. U St sam cula da ke to nemoguca misija dobit ,kao samo 1 anesteziolog na cijelu bolnicu, ali isto tako prijateljici su mi sad u bolnici rekli ako ima 2000 kn da onda nema problema za epi. Gamad!

da u ST je loše stanje glede anesteziologa.
    ja sam pred mjesec dana kad sam rađala, nakon što su odlučili da će ipak carski, da neće riskirat zadak, molila da mi daju spinalnu jer da želim vidjeti svoje dijete po rođenju
    ali su me otkantali da nema anesteziologa i ćao
    tko te pita šta želiš
    budeš sretan da opću dobiš
    da ne vade "na živo"
    da nije smiješno, bilo bi tragično (...jest)

Yel, hvala na mjerama budem pomjerila lift.

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 14:08

Maslacak31

Bebushka

Ja sam na ljetnim bebama citala da je jedna mama trgnila dva pelinkovca i da joj je bas pomoglo jer pelin ka olaksava porod…mislila sam to isprobat al kad sam isla u bolnicu nisam znala da idem rodit pa ovaj put nisam stigla
    Tako da cure ako koja zeli testirat tu teoriju…a mozda dobro dodje i za hrabrost

Hahahha! Ja sam ta! I za 1 i za 2 porod sam popila pelin! I meni zbilja bilo super,i bez epiduralne!

Imam yeger kuci moj dragi se opskrbio za lokez znaci sutra nataste maznut dva pelina i plesuci u radjaonu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 14:09

sretna

bbrletic13

sretna

Belle u Karlovcu.
    Maca, a kao do 5 cm je granica, sad su mi tejmi da sam kao tolko otvorena,odnosno nesto vise od 3 prsta. A frndici su dali eoi kad je bila 8 cm otvorena

Sretna ti ces to zacas obavit sutra

Nis me to ne tjesi 😂 mislim da veceras necu oka sklopit

Nocas smo skupa budne jer ni ja necu zaspat😭

Leptirica.com

mc_mouse
    16. Listopad 2017. 14:10

Sretna i Bbrletic držite se curke ❤️ Sto prije krene jos brze ce proći 😃 U našem Kauflandu danas -30% na sve zbog renoviranja pa smo kupili pampers premium care 3 (vec smo na trojci sa zalihama 😂) jedan veliki paket nas je koštao 75kn. Bagatela. Zato jer je bio snižen vec, a popust se obrucanavao i na sniženo. 
    I ulovila sam psićaaaaa 

• Barbi13
    16. Listopad 2017. 14:15

mc_mouse

Sretna i Bbrletic držite se curke ❤️ Sto prije krene jos brze ce proći 😃 U našem Kauflandu danas -30% na sve zbog renoviranja pa smo kupili pampers premium care 3 (vec smo na trojci sa zalihama 😂) jedan veliki paket nas je koštao 75kn. Bagatela. Zato jer je bio snižen vec, a popust se obrucanavao i na sniženo.
    I ulovila sam psićaaaaa

Bravo od viska glava ne boli ionako ce zacas na trojku doc a pesek je sladak

Leptirica.com

• sretna
    16. Listopad 2017. 14:15

mc_mouse

I ulovila sam psićaaaaa

Ajme super za pelene!! A moj L je obizavao tog psica 😊 samo nas je malo drugaciji, ovo je nova verzija

barbs
    16. Listopad 2017. 14:23

Meni su epi dalo kad sam bila otvorena 5-6...

mc_mouse
    16. Listopad 2017. 14:24

Sretna i ja sam danas tek skužila da ima kao i novih psića, ali nisam znala koji je noviji 😂   Ugl redovna cijena je oko 370-380kn. Tako da je super s popustom -30% izašlo :) 
    I uzela sam ovlazivac zraka, kapaciteta 3 litre. Jer presuh nam bude zrak kad počnemo grijati...  sve za bebolinca 😍😍😍

barbs
    16. Listopad 2017. 14:25

Sretna, ah joooooooojjjjj

Aurora1611
    16. Listopad 2017. 14:45

Joj cure sad sigurno znate da ce te upoznati svoje bebice sutra 😊😊 jedva cekamo fotkice malih mrvica 😍😍❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.