Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    02. Rujan 2017. 05:05

Belle84

Evo i nas u 32.tjednu. Linee negra jos nema a ni strija. E sad je li Mustela zasluzna za nepojavljivanje strija, ne znam…. neke frendice kazu da ih nisu imale do pred sami kraj i onda u zadnja 2-3 tjedna popucale tako da se necu prerano veseliti. ☺️

Ma zar je to ona nasa Belle koja je jos nedavno bila zabrinuta da ce narasti kao brod do kraja trudnoce?! 😊 Svaka cast, prelijepa si trudnica. Iako ni sad nisam dobila puno kg, podsjetis me na mene u prvoj trudnoci: nosila sam djecaka, koji ce se zvati Luka i koji je obozavao jabuke, a otisla radjati s +6 kg (61 kg). 😊
    Muski su malo manje zahtjevni izgleda. Ovu sad malu prasicu ne mogu najesti, stalno gladna, no ni sad nisam pretjerano nekih +9 kg od pocetka, sto je obzirom na to koliko jedem-savrseno! 😁
    No ni vi curke nemojte brinuti koje ste dobile malo vise kg, brzo to ode iza trudnoce! Mlade smo, jos su nam metabolizmi brzi, sve ce to doci na svoje. Vazno da su bebice zive i zdrave i da im nista ne nedostaje! 
    Ja budna, cijelu noc se vrtim, ne mogu se namjestiti na kaucu. Muz vodio malenog piskiti i on dosao k nama u krevet, a ja se prebacila na kauc da je njima sire. Nikako zaspati!

• M@lena
    02. Rujan 2017. 05:09

Dena1009

Malenaspustio se dosta al sa ove perspektive se ne vidi.

Da, ovako izgleda dosta visoko. I fakat je ogromna busa! Na koliko su ti procijenili bebu? Bit ce tu preko 4 kg prema slici, pa kad budes kupovala pelene kupi odmah velicinu 2. 😉 a od odjece 56 prema 62.

treca_sreca
    02. Rujan 2017. 05:11

Belle84

Jel jos netko od vas koristi Mustelu, Treca sreca jesi ti pricala da si ju koristila u trudnoci (ako se dobro sjecam)?

Ovu trudnocu nisam (osim za noge onu njihovu) ali prvu trudnocu jesam...i stvarno je dobra. Doduse ja sam strije na kraju ipak dobila jer sam prethodno bila zategnuta skinny i onda natukla 20kg do kraja T - morash popucat. Tebi je super ispalo (sreca u nesreci) sto na toj restruktivnoj GD prehrani nisi puno kg dobila pa mozda uspijes bez strija se provuc. 
    Fotke su super, mrak izgledash!
    Fotke iz zablje perspektive - bas su smijesne, svima trbuh ko balon izgleda:) Dena pogotovo, umrla sam kad sam vidila foto 😄preludooo!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Rujan 2017. 05:18

Malena vidim i ti si budna 😊 to nam je ta faza....pred finish. Mene probudi, "nesto unutra"...i onda bzvz odem piskit, usput operem zube jer me kiselina ubija...i onda se eto razbudim. Pa cesto ovak pred zoru cca uru budem na nogama....a oni svi spavaju i ne mogu nis radit po kuci (bi ja! Totalno sam jutarnji tip inace oduvijek) i onda sta cu....upalim citat klokanicu:)
    Sad sam jos i na ebay zasjela jaooo
    Kupujem klincima poklone (Lego setove) mada mislim da sam vec zakasnila...da bi to kao bio poklon za iz rodilista kad stignemo...jesi ti Luki pripremila?

žena-majka-carica:)

• M@lena
    02. Rujan 2017. 05:32

treca_sreca

Malena vidim i ti si budna 😊 to nam je ta faza….pred finish. Mene probudi, "nesto unutra"…i onda bzvz odem piskit, usput operem zube jer me kiselina ubija…i onda se eto razbudim. Pa cesto ovak pred zoru cca uru budem na nogama….a oni svi spavaju i ne mogu nis radit po kuci (bi ja! Totalno sam jutarnji tip inace oduvijek) i onda sta cu….upalim citat klokanicu:)
    Sad sam jos i na ebay zasjela jaooo
    Kupujem klincima poklone (Lego setove) mada mislim da sam vec zakasnila…da bi to kao bio poklon za iz rodilista kad stignemo…jesi ti Luki pripremila?

Vidis nisam! Palo mi je na pamet sinoc, ali kad smo u h&m-u i c&a iskesirali nekih 600 kn na odjecu Luki za vrtic, plus Froddo slapice, plus jos neke stvari u DM- u i Intersparu, nisam imala petlju muzu reci bilo sto vezano za to. 😁 no kupit cemo mu svakako nesto. Mora mu seka donijeti dar. 😊 Ti si legice? Moj je jos mali za to, ima jos uvijek one velike kocke sto ne moze progutati. No lud je za auticima, motorima, bager, kamion, avion, dizalica...dao nam je na izbor!

• M@lena
    02. Rujan 2017. 05:40

A  sto se tice ovog jutarnjeg dizanja, ja sam isto totalni jutarnji tip! Cekam bar da svane da me muz ne spota, da si napravim kavu i krenem u akciju. Moram lagano, muz mi uvijek kaze da mu je draze da me nesto pomalo bolucka jer kad se osjecam dobro onda se preforsiram i ne znam se zaustaviti. A sad se fakat moram cuvati. No kako me nije bilo u stanu 2 mjeseca, iako je on to drzao urednim, svejedno moja ruka mora doci u svaki kut. No pomalo, ima vremena! 😊

mc_mouse
    02. Rujan 2017. 06:23

Ajme buse su vam predivne. Moj jadan ima neke piknice sto mi izbiju od znoja☹️
    Mlatim komarca po muzu 🤣🤣
    Jutro cure ❤️❤️❤️

02. Rujan 2017. 07:22

Jutro cure😘
    Pupy, malo se udaljis pa ces stat u kameru😝
    Belle, ajme...ko neki celebrity😄 duge noge, preplanule, mala buska...bas si zgodna trudnica..muz te sigurno ne pusta na miru😜
    Mamuka, nadam se da je oko dobro! I da nece se zatvorit🙏
    Ja evo pijem kavicu, danas il sutra dode svekar skidat staru boju u kuhinji pa u ponedjeljak popodne krece keramicar s ljepljenjrm plocica...juce su bili tu i keramicar i stolar, stolar doso po jos jedan element sto prekraja a keramicar dosao rec sto trebamo kupit jos i pogledat posao. I zafrkavali mr. Vide trbuh i kazu: pa nije onda hica, ha? Stignemo mi to tamo do proljeca? A moj dragi se smije...😖 al evo, ak sve prode u redu, iduci vikend je kuhinja finito..bar to! 😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

02. Rujan 2017. 07:23

mc_mouse

Mlatim komarca po muzu 🤣🤣

Hahahhaa..jadan muz! Kako je na moru? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    02. Rujan 2017. 07:37

Curke buse su vam preslatke😂 Barbs moja je otprilike kao tvoja samo sto sam ja 28 tjedan tek 😂 Al treca trudnoca je veca uvijek😂😂😂 u prvoj sam bila onako kao Yel😂 U drugoj sam cak bila veca nego sad😂 a vidjet cemo do kraja sto ce biti😂
    Ja se mazem bademovim uljem od afrodite, s obzirom da inace imam jako suhu kozu bojala sam se strija ali eto nisam tome sklona bas. Doduse i inace se i kad nisam trudna mazem cijelu zimu tim uljem i bude ok stanje koze😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.