Suncokretica i moj mali lupa sto na sat, neumoran je. 😀 drago mi je da si uspjela robicu oprati, bolje je ako ne moraš sve kupiti i ja sam dobila robice nešto kao novih stvari ima bas lijepih.
Pupy i Dena prekrasne ste! 😊
Malena sretno! Od sutra ste u terminu kolko vidim po tickeru pa nema straha. Bit ce sve ok 😘 javljaj nam razvoj situacije
Jucer sam sjela ispred kabine za isprobavanke dok sam muza cekala i odjednom se ugledam u zrcalu i pocnem vikat: "Ajme, ajme koji trbuh veliki imam jesi ti to vidio?" A cujes njega iz kabine: "Pa ja te svaki dan vidim!" 😅 Jos me oponasao kako se okrecem u krevetu, skoro sam se upiskila od smijeha. 😂
Pupy borba Međimurki 😜 ali i babylove nam je tu...ili nas mozda netko iznenadi ko Dorja 🤔🤗
url=https://lilypie.com]
Pupy i Dena super ste. Sad vec sve imamo velikog pupu 😊😊
M@lena nadam se ds ce se sve smiriti i jos malo ostati u komadu, najbitnije da si na promatranju i u dobrim rukama
Marijana ja se od prvog dana mazem, bokove, stomak, sise, bradavice, ma sve sa uljem babylove.
Luce kod vas je isto kao i kod nas. Ja zatvor a muz otvor 😂 Rekla sam mu ako mali bude kakio na njega a piskio na mene jer ja stalno mogu piskiti, da cemo mi morat imat sobu punu pelena haha
Ja sam danas bas neka slaba, glava me boli, malo grlo, i neka sam umorna ajmee. 😕
Pupy ako se sjecam tvoja baka je imala veliku zelju da vidi unučicu...možda joj to daje snagu
A dena koja lipa pupa pa nemaš ni jednu striju, blago ti se
Inace spominjalo se ljubljenje djece...cini mi se da je u sjevernijoj europi dosta uobicajeno, al meni je isto totalno...ne znam ni kako da to politicki korektno opisem, nekad se stvarno pitam zasto, koja je to pobuda, njeznost ditetu mozes pokazat na druge nacine, mozda ih muzevi ne ljube pa si ovako kompenziraju...
Pupy, Malena i Deny, još malo i eto nam još bebica, vidjet ćemo koja će prva
I me, želim vam brz oporavak!
Meni i mužu danas godišnjica braka, navečer idemo nekuda, malo se počastiti
Pupy, Malena i Deny, još malo i eto nam još bebica, vidjet ćemo koja će prvaI me, želim vam brz oporavak!
Meni i mužu danas godišnjica braka, navečer idemo nekuda, malo se počastiti
Cestitke i lijep provod veceras 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji