Barbs super! Drago mi je da je sve ok! 😊😊😊
I meni je dragoooo! Samo mi nije jasno zašto je kratko trajao pregled niti zašto nije upisao promjenu u knjižici. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Jedva čekam pregled u bolnici.
Tamo će mi sigurno znati reći spol, a i nabavit ću slikice!
Btw. SMRŠAVILA sam 1 kg.... U ŠOKU SAM!!!
Barbs super da je sve ok! 😊😊 Znaci za cca mjesec dana imat ces 2 pregleda, jedan kod gin i jedan u bolnici? Bitno da je sve ok, nema veze sto je kratko trajalo iako kad toliko cekamo preglede zelis da bar pola sata gleda 😂😂😂
Barbs a zato moras ici u bolnicu? zasto ti on nije izmjerio?
A sto se tice kila.. kila gore kila dolje mislim da nije tako vazno cim je sa bebom sve u redu 😊
Barbs a zato moras ici u bolnicu? zasto ti on nije izmjerio?
A sto se tice kila.. kila gore kila dolje mislim da nije tako vazno cim je sa bebom sve u redu 😊
ni meni ovo nije jasno barbs?
a kilogram si izgubila od zadnjeg puta, ili u odnosu na prije T si u minusu?
žena-majka-carica:)
Rekao je da to je to najbolje u 20.tjednu raditi i najbolje u bolnici. Rekle su mi frendice da su i one tako morale, a imale drugog ginekologa.
Ooooo, daaaa... Baš kad dođe taj dan želiš da pregled traje saaaaaaaaaaaatimaaaa
Da... Idem dogovoriti termine ovih dana, pa ću u kratkom roku imati 2 pregleda!
A i dogovorit ću 4D... Kažu da je najbolje od 18. do 22. tjedna napraviti...
E, da, riješila sam sve si ravnateljicom vrtića. Rekla je da ću krenuti nakon porodiljnog i da mi čestita i da uživam dok mogu.
Meni se čini da sam i ja, zato pitam....nije mi bed jer sam u prvih 12tj dobila par kg pa ajd. Inače kukulele
Super za ravnateljicu, ma i oni su ljudi (iako, mogao joj se zalomit loš dan, pa da ti grubo reagira ali baš mi je drago da je ovako lijepo ispalo - sad si mirna!)
a ultrazvuk kod tvog gin gdje vodiš trudnoću je onda vjerojatno loš....nema mi drugog objašnjenja. I kod mog soc je prastar.
3D (4D) - ja mislim tako nekako oko 18-20 (inače bih oko 20og ali pošto je bebolino mrvu veći, možda bolje ne čekat predugo jer to je onda kao nekom drugom u 22.tj
Treca_sreca, ja sam 8.3. bila na +2kg i danas sam na -1kg u odnosu na prošli put :D HAHAHHA
Hmmmm, ne znam zašto me u bolnicu poslao, ali više mojih prijateljica su rekle da u 20.tjednu ideš u bolnicu na ginekologiju na pregled i to mjerenje... Tako to mora biti Ne da mi se zamarati zašto me tamo poslao. Barem ću imati 2 pregleda u kratkom roku ihihihihh
Mi ćemo vjerojatno nakon vjenčanja na 3D/4D. Moramo se još dogovoriti. Tada ću biti u 20. tjednu. Ovisi o tome kad će me staviti za pregled u bolnici i kod soc.ginekologa.
Ti ćeš onda imati 3 pregleda, soc+bolnica+privatno3D
Ja vodim T kod privatnika koji ima vrlo dobar uzv uredjaj (i svaki put mi upali 3D/4D doduše nakratko) tako da ćemo na next pregledu sve to obavit odjednom....jer mi se termin idućeg redovnog pregleda poklapa s periodom kad želim/planiram 3D detaljan pregled.
E, a sutra mi napokon stižu kolica, platila sam ih već ima 10ak dana a sutra bi ih napokon trebala dobit.
Sva sam uzbuđena, i nadam se da će nam stat u prtljažnik nisam probala jer sam kontala da ionako ne želim odustat od tog modela pa čak i ako ne stanu u auto
eto, drž'te fige da ipak stanu!
Hvala zenske!!!M@lena moj je 28.04. Pregled ako budes upisivala prije mene ♡♡♡
Tako brzo sljedeci pregled? To zbog posteljice?
Ma da jer on je rekao da je posteljica ok ali da je jako nisko da je upravu i da bi se trebalo do 24tjedna dici sa maternicom gore pa da mirujem samo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji