Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Kolovoz 2017. 18:13

Sretna, danas na zadnjem uvzu se cini da nije toliko veci... Inace do sada za 10ak dana MINIMALNO je bio veci...
    I me, dok nisu ceste znaci da je sve ok  mada ih i ja osjecam dosta cesto, pa zato pitam.. Uufff, pritisak... Aajmeeee... Nedavno sam imala filing da ce samo izletjeti iz mene koliko je gurao..
    Sanjchi, ah jooojj, daaaa... To njihovo guranje zna biti neugodno...

Evo mjere
    Evo mjere

barbs
    23. Kolovoz 2017. 18:16

Evo sad bas gledam mjere proslog puta... Znaci po velicini sa 32+2 je bio 35+1d i imao 2636g...  A danas, kad sam 35+1 ispada da je 35+5 i da ima 2651g

barbs
    23. Kolovoz 2017. 18:21

Pardon  gore je sa 32+2 i ima 2363g 

IvanaIvica
    23. Kolovoz 2017. 18:22

Pupy zao mi je zbog bake..ako ode s ovog svijeta uskoro znas da se nece patiti vise..😟😟🙁
    Meni je moja baka sve i nadam se da ce jos dugo ostati uz mene..trebat ce mi sad kad bebica dode..jedva ceka da mi pomogne oko nje..ima 66 godina..iza nje mozdani,vadila je maternicu,imala tumor na lopatici(odrezali su joj pola lopatice),veliki oziljak od vađenje kamenca,Bozic 2016 ugradili joj zeljezno koljeno..ovu zimu drugo koljeno...a u glavi je ostala normalna hvala Bogu..sve radi ko i prije,kuha najbolje..nemam rijeci..moja baka,moj heroj..😊

barbs
    23. Kolovoz 2017. 18:23

A danas sam bas groznu stvar dozivjela.. 
    Dosla sam se javiti sestri i izlazila je iz sobe od ginekologa placuci neka mlada cura.. Bas grozno... Ne znam ako je bila trudnica, ali grozno..

barbs
    23. Kolovoz 2017. 18:24

IvanaIvica, pa ti imas jako mladu baku!!  Svaka cast baki... Na svemu!! 

• sretna
    23. Kolovoz 2017. 18:29

I meni je moja baka sve! Jako sam vezana za nju, zivim s njom cijeli zivot i uvijek sam joj sve povjeravala. Bogu hvala, zdravlje je sluzi,suoer je pokretna, vozi auto, vitalna, kuha stalno, a ove godine ce 79 godina, a izgleda puno mlade, superbaka 😊

barbs
    23. Kolovoz 2017. 18:33

Sretna, ooopaaaaaa, bas superbakaaaa!!! Svakaaaa cast!!!!  Meni su moje none super.... Jedna ima 77g a druga 81g... I sve same mogu... Samo ne voze 
    U kojem tj se radi ctg?  Malo me iznenadilo sta mi nije nista spomenuo za to a ipak sam presla 35.tj...

Marijana12345
    23. Kolovoz 2017. 18:40

barbs

Sretna, ooopaaaaaa, bas superbakaaaa!!! Svakaaaa cast!!!!Meni su moje none super…. Jedna ima 77g a druga 81g… I sve same mogu… Samo ne voze
    U kojem tj se radi ctg? Malo me iznenadilo sta mi nije nista spomenuo za to a ipak sam presla 35.tj…

Meni je vec u 31+0 napravljen prvi, neki dan s 32+5 drugi, i tako ce biti svakih 14dana do kraja

• Dena1009
    23. Kolovoz 2017. 18:43

Pupy zao mi je zbog bake, samo se nadaj da se nece jadna muciti, kolko god da je tesko, vjeruj mi da bi za sve bilo jos gore da pati u bolovima.
    Posijete - kod mene ce u bolnicu dolaziti samo muz i minimalno prva 2 tj cemo biti sami sa bebicom, a kasnije ce doci moja sestra. Pitala me kad zelim da dode, al nisam se izjasnila jos. Sa njom ce doci i necak od skoro 3godine. Jer opet mislim kako je sa obiteljima u kojima ima vrticke dijece, pa nadam se da malac nece Ibiti bolestan bas u to vrijeme.
    dzenni sta se nalazi u tom paketu za pupak? 

I ako niste primjetile, IMAM STIKER 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.