Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Kolovoz 2017. 18:54

Ja sam cula kako je jedna cura (ta koja mi se javila jer me vidjela na grupi a sestricna od mojih frendica je) isla u 34.tj na ctg a moja frendica 10-15d pred porod u bolnici... 

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 18:54

Pupy baš bed, teški su to trenuci za svakog normalnog tko ima ljudske osjećaje
    kad vidiš kao je jedan ljudski život na izmaku snaga, i znaš da je to tako, da priroda radi svoje, i da se nema / ne_može tu šta učinit
    nitko ne voli o tom razmišljat ni takve stvari gledat
    moje bake su obje davno otišle s ovog svijeta, prije nego sam ja bila punoljetna....
    a evo od muža smo baku ispratili lani, i sjećam se tih zadnjih posjeta u staračkom domu (samo 1mjesec je tamo bila, maltene taman kad je prešla tamo živit - kao da ju je to do kraja "presjeklo") kako su tužni bili....baš ružno. Htio bi nešto reći da oraspoložiš i malo uljepšaš dan, ali nema se tu šta....joj bože koliko puta sam promislila kako ne želim doživjet (taaaako) duboku starost - lakše je kad te naglo "odnese" - npr udre auto božemeprosti....u tim nekim godinama kad više nisi za život više.
    IvanaIvica, baš mlada baka!!!!!! Tako ću i ja biti (ako ne i mladja) obzirom da sam prvog rodila s 21
    CTG - ne sjećam se od kojeg tjedna sam ga u prošloj radila (u prvoj sam puuuuno ranije zbog prijevremenog otvaranja i trudova) ali sad još nisam. Očekivala sam da će mi ga s 35tj radit ali nije...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 18:59

meni upravo stigao cosleeping kindač/kolijevka za u bračnu sobu, ovakav točno:

ovaj model:

chicco Liteway
    chicco Liteway

...prije 5 godina
    ...prije 5 godina

samo mi je kuća kao skladišteeeee
    Poludit ću, di god zagazim, kutije/kese/oprema aaaaaaa! užas
    fali mi još 20m2 u stanu

mc_mouse
    23. Kolovoz 2017. 19:06

Treca_sreca, krevetac je predivan 😍

I_me
    23. Kolovoz 2017. 19:14

IvanaIvica

A vidite moje prabake jedna i druga imaju 79 godina..isto jos idu u štalu,same sve rade..svaka im cast..😁😁

molim?? sta je jedna rodila sa 13 god????? ili si se zeznula..mozda 89? 

barbs
    23. Kolovoz 2017. 19:18

Uuuu, Treca sreca, suuuuper za sveeee!!!  Imaš brige manje!!!  A za kišobran kolica, odlično! Trošak manje! 
    Starije osobe - dok su vitalne, dok mogu puno toga same raditi - super... Ali kad ne mogu više, kad se netko treba brinuti o njemu, kad sve što rade jest kukanje od jutra do zore kako im je loše, kad su teško bolesni - bolje da ih netko ondje gore uzme (RUŽNO ZA REĆI, ZNAM!) nego da se napate...
    Moj pokojni nono je umro jako brzo. Bio je teško bolestan. Ali ako ništa drugo, znamo da se nije napatio mjesecima ili godinama već u roku od mjesec dana ga je bolest uzela... Boli te kad ih nema više, ali s druge strane osjetiš olakšanje što više ne pate i što to nije dugo trajalo... Grozno... ali istinito...

treca_sreca
    23. Kolovoz 2017. 19:29

pala mi napamet danas malena....ne javlja se lately. Kao i Tea - zaboravile nas?
    U biti se prestala javljat kad je otišla na jug, ali mislim da se već i vratila u ZG samo nema je ovde u nas
    nije valjda porodila se? mi smo terminuše, tu negdi u dan-dva

violeta1
    23. Kolovoz 2017. 19:37

Barbs drago mi je sto je pregled prosao dobro i sto si zatvorena i sto je manje kila hehe 😊👌
    Tko zna zasto je cura plakala, bas mi je zao kad netko tak prode, jer vidjela sam i ja jednom curu kod doktora da place.
    Pupy zao mi je radi bake, jos ako si vezana uz nju, vjerujem da ti je tesko, budi jaka. 
    Dena super za pregled, najbitnije da je sve u redu.
    Posjete ne zelim nikom braniti, ali kad budu se najavili ako znam da imaju djecu pitat cu jesu svi zdravi. Jedino ne zelim da mi netko bolestan dode i ne zelim da mi rodbina i prijatelji dodu odmah prvi mj, iako mislim da ni nece jer kod nas se tak ide tek nakon 2mj. Jedino sto znam da ce nam odmah dolazit moji i njegovi roditelji, moja i njegova seka s obiteljima. Nekako mi je rano razmisljati o tome sta i kako cu, jer tko zna kako cu se oporavit i kako cemo se snaci pa nekako neka ide sve svojim tokom u svoje vrijeme. ☺

violeta1
    23. Kolovoz 2017. 19:39

Kod mene je bila sestricna sa sinom od godinu dana, maleni hoda sam i pici kao pravi, bas je zanimljiv. A moj muz se odusevio, cim su dosli uzeo je malog pa su isli van setat, pa cuke gledat, nije se mogao maknit od malenog hehe

barbs
    23. Kolovoz 2017. 19:39

Treca sreca, javit ce se one ko padobranci  
    Violeta, aaaumeeee groznooo... Jos je nosila u ruci uvz slikicu... Ej ne zelim ni pomislit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.