Mamuka, potpisujem! Nemoj nositi dijete negdje ako ne zelis da ju itko pogleda..
Barbs to sam i ja primjetila , ne znam jel to zbog onog starog snaha/svekrva odnosa, pa to automatski vuce i cijelu obitelj. Ili si s muzeve strane jednostavno previse dopustaju i svojataju.
Mamuka ja se ne zelim pomiriti s cinjenicom da je to tako, tako da se bojim da bi moglo doci do svade 😂 Koci me misao da, nedaj Boze netko zarazi moje dijete...ne znam kako bi se nosila s tim! A sto se tice rodendana, slazem se, ta mama nije trebala doci s bebom ako se tako boji.
Ne virujen bas u karmu i te stvari, ali evo 15ak dana nakon sto je moja baba umrla ja sam ostala trudna. I tako isto prijateljica kojoj je mama prije 2 mjeseca umrla isto. Vec su neko vrime pokusavali al nije islo i sad nakon toga ona ostane trudna. Ja to gledam kao utjehu koju im je poslao Bog jer je bila jako mlada i bas iznenada je srce prikinilo. Uzasan sok. Al eto svasta ziv covik prodje.
Kiki i meni je grozno al sta da radim kad te niko ne dozivljava…. Tako je i mogu se samo s tim pomirit.
Nedavno smo bili na djecjem rodjendanu di je bila i jedna nova mama sa maleckom od 7 mjeseci. Naravno da su dica isla vidit bebu i tili je pomazit. Al mazili su je po nogicama na sta je ova mama sizila i stalno okretala kolica od curica koje su tile vidit bebu. Na kraju su curice samo drzale ruku na kolicima na sta je ova mama micala njihove ruke sa kolica i onda ta kolica ugurala izmedju klupe, vrtnog stola i svoje stolice da joj niko ne moze pric. Ja sam bila poludila. Meni je to grozno jer ko se veseli bebi ako ne dica i plus nije vise tako mala da je triba tako pazit. Ako mislis da je e onda je ne mozes dovest na djecji rodjendan medju 15ak djece i ocekivat da svi u nju samo gledaju ko u porculansku lutku.
Uh dobro znam takve mame... muzeva seka, ako hoces dirati ili drzati djete moras stavit masku za usta i nos i dezinficirat ruke u posebnoj tekucini. Ja znam kad smo mi isli kod cura i muz i ja smo sjedili na drugom kraju od djece i nismo se priblizavali njima dok ona nije pocela bez maske i dezinfekcije ruku. A moja seka kad je rodila prvu, drugi dan smo smili uci u sobu i odmah sam drzala bebu i izljubila ju i svaki dan sam bila s njom i cuvala ju, mazila, pazila i u svemu pomagala. (Studirala sam i zivjele smo blizu pa smo stalno bile skupa)
Cure ja ne znam kako vi al meni je danas koma. Samo lezin i sidin. Bas neman snage ni za sta. Ne znam jel tlak, zeljezo, taj niski secer il prehlada al ne mogu se pomaknit. Za rucak sam jedva uspila napravit salatu i kajganu. Jedva.
Doktora sam zvala da mi ocita nalaz OGTTa i kaze mi 3.8 nataste, 4.5 nakon 2 sata. Sad mi se to cini ipak malo previse nisko, al kaze sta ima veze. No nije me previse umirilo to njegovo. Jel ko zna jel tak niski secer moze bit problem
Jesi probala nesta slatko pojesti? Mozda ti je samo takav dan...meni se nedavno dogodilo da sam ustala oko 9h, jela, popila kavu na pola i opet osla spavati i spavala do 14h. Taj dan sam cijeli dan samo lezala i spavala.
Kiki nije mi bilo lako i mi smo govorili ali stvarno nitko nas nije dozivio. Imala sam osjecaj da to mozda rade i iz inata. Sad mislin cemu i govorit kad ne ocekujem od istih ljudi razlicitu reakciju.
A to odnos prema tome sta snahe kazu.... Ne znam. Ja kad svojima nesto kazen to prihvate i mogu im rec bez problema i znam da ce to bit OK. Muzevi ko da gone inat i rade sta oce iako ih on zamoli da to ne rade. A uvik je izgovor neki ultra bzvz tipa pa ne mogu kad je ja toliko volin, ja ne mogu odolit, i sl. Eto moji je ne vole pa je ne moraju gnjavit po rukama, budit je i ostale pizdarije. Neman ja tu drugog objasnjenja nego neki inat.
Dok kad je muzeva sestra rodila (inace bas ostrokondza i svi je se boje) 5 miseci nakon mene svi su slusali sta kaze i nikom nije na pamet padalo napravit drugacije. Ako je ona rekla da tribaju dat malom jest u podne cekalo se sa kasikon u ruci da zasvira spica dnevnika u podne da mali pocne jest. Eto to je doslovno kako je islo i bila sam tome prisutna. Dok bi micici dali neku glupost da jede iako su znali da uskoro triba jest i da ona ako joj ista dadnes prije nece tit pojest.
Ajme majko kad ovako pocnem pisat vidim da sam pola gluposti zaboravila a nekako mislin da ce se ponovit.... Uhhh
Cure ja ne znam kako vi al meni je danas koma. Samo lezin i sidin. Bas neman snage ni za sta. Ne znam jel tlak, zeljezo, taj niski secer il prehlada al ne mogu se pomaknit. Za rucak sam jedva uspila napravit salatu i kajganu. Jedva.
Doktora sam zvala da mi ocita nalaz OGTTa i kaze mi 3.8 nataste, 4.5 nakon 2 sata. Sad mi se to cini ipak malo previse nisko, al kaze sta ima veze. No nije me previse umirilo to njegovo. Jel ko zna jel tak niski secer moze bit problem
Jesi probala nesta slatko pojesti? Mozda ti je samo takav dan…meni se nedavno dogodilo da sam ustala oko 9h, jela, popila kavu na pola i opet osla spavati i spavala do 14h. Taj dan sam cijeli dan samo lezala i spavala.
Do 10 ipo sam spavala i lezala do podne i tada sam marendala. Poslije toga sam jela i grozdja koji stvarno ima puno secera al nista. I nakon ruckovecere isto. Sad sam pojela sladoled jer sam se sitila da je to Sanjchi pomoglo. Al nije da iman i nekog apetita iako nije vruce bas. Ma mozda je samo takav dan. Vidit cemo sutra.
Al moran priznat da me brine jel taj secer i velicina bebe imaju veze. Mislim da cu zvat sutra ovog svog privatnog kod kojeg idem i pitat.
Ja koliko znam, kod nas nisu dopustene posjete u sobu (osim tatama, naravno) i to mi je super😁 meni je iskreno bezveze kad ti netko dolazi u bolnicu😕 aj druga stvar je da navrati tata, mama, sestra il prijateljica ono samo da ti donese nesto, ak muz nemoze. Al opet, ne u sobu neg do nekog dijela di nemoze doc u kontakt s bebama. Kod nas su to stepenice. Popnes se stepenicama i poljubis vrata ak nisi tata😂😂😂 do tih vrata je izasla kcer od moje macehe kad smo mi navratili k njoj (tata, maceha i ja) da joj donesemo nesto za popit/pojest. I nema dalje. To mi je super. I prvih 2 tjedna mi ne treba nitko doma osim muza. Pa cak nebi najradije ni babe ni dede da dolaze, al znam da to nemogu izbjec pa aj pomirila sam se
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja danas 90% dana soliram😩 dragi na sto strana letim..vec mi dopizdilo bit sama...
E i da...majstor koji mi je trebao radit kuhinju ne javlja se vec 3 dana..ima od mene propustenih brat bratu 30 komada😑😑
I zvala sam drugog...bio oko 8..Kaze da i ima posla i nema...sad cekam da vidim kolko ce para trazit😓😓 moj ce dragi poludit samnom😂 najveci problem je kaj i ovaj majstor radi u firmi od 8-4 pa onda popodne i vikendima moze nest napravit...a jos ima i doma posla s povrcem..e place mi se sad😫 danas je muz reko da bi najradije uzeo motorku i popilio kuhinju na sitne dijelove😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mamuka mogu ti samo reci kcer je kcer a snaja je snaja. I nedavno sam procitala pricu, al ukratko da ju skratim: Pricaju dvije prijateljice i jedna mama drugoj prica ja sam udala kcer, njen muz divan, cisti, kuha, pere, ona je bas sretna zena. A moja snaja, katastrofa,ta kao da je kraljica, moj glupi sin mora cistit, kuhat, prat, sve joj pomaze.
I to je bas istina, jer vidim i kod moje svekrve, kcer je zakon, ali ja hvala Bogu nemam dlake na jeziku, i samo kulturno bezobrazno kazem kada mi nesto ne pase, a ako mi bude sefovala za djete ili neki problemi budu bili, ima da ujedam kao lavica 😁😊
Ja danas 90% dana soliram😩 dragi na sto strana letim..vec mi dopizdilo bit sama…
E i da…majstor koji mi je trebao radit kuhinju ne javlja se vec 3 dana..ima od mene propustenih brat bratu 30 komada😑😑
I zvala sam drugog…bio oko 8..Kaze da i ima posla i nema…sad cekam da vidim kolko ce para trazit😓😓 moj ce dragi poludit samnom😂 najveci problem je kaj i ovaj majstor radi u firmi od 8-4 pa onda popodne i vikendima moze nest napravit…a jos ima i doma posla s povrcem..e place mi se sad😫 danas je muz reko da bi najradije uzeo motorku i popilio kuhinju na sitne dijelove😂😂
Razumijem te totalno. Nama majstor je razvuko kapiju evo vec danima mrda...te umoran dode s posla, te mu se neda i te spike. Danas je sve zavario i izmjerio i jos lim i napokon gotovo. Nadam se jos jednom dode i da je to to.
Naoruzaj se strpljenjem 😊 I samo lagano naprijed.
Sortiraj odgovore
Najstariji