Violeta, ma izigrava zrtvu kao i inace... Ugl, malo je specijalna i ne dolazi sutra na rodjendan od nase none... Grozna je... Al kad joj treba nesto uvijek je tu....
Kako god, danas se tata sokirao kad je stavio ruku na trbuh hahahah I kod nas je cak malo i zahladilo... Noge su mi hladnjikave..
Nije lako biti kum... Nama su nasi skoro svaki dan pomagali... Ja sam jednom bila kuma prosle godine. Nas 15ak i to vjencanje iznenada, pa nije toga bilo, a za ovo vjencanje 3.9. ona dolazi malo prije djevojacke (naravno, doticna nista ne javlja) i sve se radi u hotelu gdje ce imati ceremoniju, pa ce mi biti lakse
Sretna, ti si od pocetka imala mlijeka??
Da, nadoslo mi je odmah drugi dan
Sretna, to je dobro!!
Kod mene ni k od kolostruma... Al ok ... Valjda ce se pojaviti ...
Violeta, odavno sam se prestala njome zamarati ali mi bude zao tate i none... Grozno...
Tko je ono spominjao da nema apetita? Ja bih danas staaaaaalnoooo jela... Ne znam da li je to jer je ona sparina splasnula..
Super za kolica a ta bol - preforsirala si se, lexi i odmaraj josh.
Ja sam od 13 do 17h bila u potrazi za madracem i jos neke stvari za kucu (parni cistac smo kupili za podove mada je puzanje na repertoaru tek za pol godine ali evo to mi je bilo na listi)
I kad sam dosla doma evo me - lezim.
Nema zafrkancije!!
Tim je gore sta se dublje zalazi u trudnocu...meni se do 30.tt rjedje dogadjalo da se preforsiram al evo sad se sve brze/lakse umaram...i odmah kontrakcije i sve to....treba se prilagodit.
žena-majka-carica:)
Mlijeko je meni isto odmah nadoslo...al sad me brine ak ce bit carski kako to ide. Jer vjerujem da splet hormona prilikom trudova/vag_poroda utjece na to da mlijeko brze nadodje....morat cu izucit po netu al nekako sam uvjerena da je tako. Pa me malo strah (jer najbitniji su ti prvi dani, da beba ne ofluta ofmah na bocicu) al valjda cemo se snac..
P.s.
dosli mi jucer nslazi krvi i anemija me copila
mene kojoj se doktorica uvik cudi kako kvalitetnu krv imam a mrsava/blijeda
eto....kad nisam pila suplemente a beba uzima svoje
tak da znate, mozda jos koja ima istu situaciju a da ne zna....ja jedem zdravo, al od 3.mj T nisam nikakve dodatke i eto ga! U kratkom roku zeljezo palo na 7
Treca sreca, nasa frendica je na cr rodila u imala je od pocetka mlijeko.. Ocito ovisi oe osobe do osobe... Neka, treba odmoriti! Ja danas doslovno cijeli dan lezim i odmaram i nemam ni k od kontrakcije... Znaci da to stvarno ovisi o maaaaanjem naporu..!!
Parni cistac smo dobili kao poklon za vjencanje!
I slazem se... Stvarno je sve teze od 30.tj na dalje...
Treca sreca, da li ti je ginekologica dala uputnicu za vadjenje krvi ili ginekolog??? Jer meni moj nije htio dati jer po njegovom je sve u redu i kks se vadi jednom tijekom cijele trudnoce
Sortiraj odgovore
Najstariji