Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Kolovoz 2017. 18:49

*doktorica a ne 2x ginekologica 

12. Kolovoz 2017. 18:52

Tko je za palacinke😜

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    12. Kolovoz 2017. 18:53

Uh uh, znači grudnjak je must have! Ne znam što bi ja bez vas!

A ja se mislila izvući sa jednim, ono za kad dođu gosti   

Oke, onda se bacam sljedeći tjedan u potragu, vidjet ću za početak te u lidlu, a navodno i u mulleru ima dobrih, samo ne znam kako se kreću cijene....

barbs
    12. Kolovoz 2017. 18:54

Hedgehog

Uh uh, znači grudnjak je must have! Ne znam što bi ja bez vas!

A ja se mislila izvući sa jednim, ono za kad dođu gosti

Oke, onda se bacam sljedeći tjedan u potragu, vidjet ću za početak te u lidlu, a navodno i u mulleru ima dobrih, samo ne znam kako se kreću cijene….

U mulleru je akcija sada... 50-60kn mislim...
    Dobar teeeek, Sanjchiiii..... Opet gustiiiiraaaaaaas.. Al otisla nutella danas 

treca_sreca
    12. Kolovoz 2017. 19:01

Barbs nije ni meni moj gin dao....nego kad je zadnji put rekao da se pripremim da bi mogao CR bit, sjetila sam se jedne kolegice kojoj se postoperativni oporavak zakomplicirao i otegao jer je (i inace) jako anemicna, rekoh idem si provjerit. Da znam jel se trebam "potfutrat".....to i stitnjacu sam zamolila dokicu opce prakse da mi provjeri. I eto ga na! Kao da sam znala!
    Stitnjaca je ok (tsh 0.57 a inace sam hipo hashi) al zrljezo/hemoglobin niski
    ...bas sam si danas uzela Floradix, on je super, pa da krenem popravljat minus

žena-majka-carica:)

12. Kolovoz 2017. 19:05

Barbs vi ste mene jucer izgustirale pa sam danas odlucila ispec ih, nije vruce pa mogu stajat za peci

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    12. Kolovoz 2017. 19:06

Treca sreca, i ja sam planirala ici svim doktoru da provjerim zeljezo. A slijedeci tj vadim hormine i 21.imam zakazano kod endokrinologice.. bas me zanima kakav je tsh... Zadnji put je bio 0.56

barbs
    12. Kolovoz 2017. 19:07

Inace imam problema i s anemijom pa sam zato htjela provjeriti, ali otici su svome dr o.p.
    Sanjchi, dok se lakse dise, lakse se i kuha/pece... 

Suncokretica
    12. Kolovoz 2017. 20:04

Sanjchi, i ti me mamiš s palačinkama, ajme tko će izdržati, mislim da ću odmah iza poroda naručiti da mi netko napravi palačinke kad već sad ne smijem 
    Obožavam kad palačinke imaju te crne točkice. Super izgledaju! 

Belle84
    12. Kolovoz 2017. 20:26

Suncokretice razumijem te potpuno. Mi secerasice se mozemo tjesit bar da cemo iz rodilista izaci s istom ili manjom kilazom nego prije trudnoce. Ja se upravo vratila s rucka od tete iz Svicarske, bila cijela šira obitelj, rostilj itd...jela sam samo meso i salatu...i to je bilo ok.l dok nisu svi navalili na cokolade, tiramisu i sladoled a ja samo gledam 😳😩 rekla sam muzu da mi u rodiliste donese sve moguce slatkise iz mullera i veliki McDonaldsov menu ☺️😃 Jedva cekam. Jos dva mjesecaaaa a onda hranaaaa 👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.