Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    25. Srpanj 2017. 17:29

Obozavam punjene paprike, al od paradajza mi je zadnje vrijeme kiselina, a znam da kad krenem sa paprikama neznam stat. 
    Upravo sam kod necaka i cekam da mi on i cura naprave palacinke ☺

I da, prva tura baby veša je na susenju 🙂

Marijana koju si ono susilicu spominjala da imas?
    Mm zapinje vec duze za susilicu, s tim da nam treba 2u1, zbog mjesta, a meni je zao jer perilica je jos funkcionalna pa mi je steta.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 17:33

sanjchi255

Treca sreca mmmmm….i ja volim takve stvari al sam lijena za nas dvoje to pravit..budem vise kad Lucija krene jest te stvari😁

Pa ovo je porcija za dvoje (ja pojela s moja dva malca koji imaju 26 i 29kg dakle zajedno mogu pojest manje od 1 odraslog muskog) i mi smo to smazali do mrve. Nakon juhe s knedlima...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 17:38

Mi nemamo pepco....najjeftinija bebi roba u ST je ili Lidl, ili NKD/Kik...a i tu nema bodija ispod 20kn..

25. Srpanj 2017. 17:54

A lijena sam pravit to😂😂😂 
    Negdje ce ga jos otvorit...cula sam al neznam di. Oni pariraju kiku al su jos povoljniji.

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

25. Srpanj 2017. 17:57

Iz moga vrta...bit ce i za ponjet na more😁 
    Paprike jos nemam, ali sad ce i ona. Bilo joj je prevruce pa se ojacala tek sad kad je bilo zahladilo...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    25. Srpanj 2017. 17:59

Sanjchi robica je preeeslatka 😊😍😍

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 18:01

A e. 
    A radis knedle i torte i svasta!
    Ovo je doslovce samo narezi i uvali pec...najveci posal je oprat posli svo to masno posudje ali zato imam mashinu hehe. 
    Idem spremat sinove za put, idu sa svekijima na selo u njen rodni kraj i to ih 10dana nece bit! Bit ce mi full cudno, nisam navikla na "slobodu" 

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 18:03

Super za domace iz vrta...mi smo preklani pokusali pome i paprike i patlidzane na viksi posadit ali naravno da ih nije dosta zalijevat vikendom (a pon-pet radimo jelte) i onda nam je sve uvenilo. A divan je feeling da ti TVOJE raste u vrtu...gustajte tko ima!

25. Srpanj 2017. 18:09

Sanjchi, imamo istu kapicu iz pepca, moja je pastelno zelena 😊
    Da stvarno su cijene tamo super jeftine! 
    Kupila sam i dekicu, nesto bodica i benkica! 

kleaiva
    25. Srpanj 2017. 18:17

Curke i kod mene danas paprika pa me sad zgaravica muci!😔
    Trbuh me zna zatezati na donjem desnom dijelu trbuha povremeno i sad nakon plivanja bi mi bio tvrd. Sljedeci tj. cu na pregled ipak prije drugog puta na more da budem mirna. 
    Seks nekad vise a nekad manje...u prosloj trzdnoci smo obavili nekoliko sati prije poroda...rekli nam da se primimo posla i eto stvarno je djelovali😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.