Obozavam punjene paprike, al od paradajza mi je zadnje vrijeme kiselina, a znam da kad krenem sa paprikama neznam stat.
Upravo sam kod necaka i cekam da mi on i cura naprave palacinke ☺
I da, prva tura baby veša je na susenju 🙂
Marijana koju si ono susilicu spominjala da imas?
Mm zapinje vec duze za susilicu, s tim da nam treba 2u1, zbog mjesta, a meni je zao jer perilica je jos funkcionalna pa mi je steta.
url=https://lilypie.com]
Treca sreca mmmmm….i ja volim takve stvari al sam lijena za nas dvoje to pravit..budem vise kad Lucija krene jest te stvari😁
Pa ovo je porcija za dvoje (ja pojela s moja dva malca koji imaju 26 i 29kg dakle zajedno mogu pojest manje od 1 odraslog muskog) i mi smo to smazali do mrve. Nakon juhe s knedlima...
žena-majka-carica:)
Mi nemamo pepco....najjeftinija bebi roba u ST je ili Lidl, ili NKD/Kik...a i tu nema bodija ispod 20kn..
A lijena sam pravit to😂😂😂
Negdje ce ga jos otvorit...cula sam al neznam di. Oni pariraju kiku al su jos povoljniji.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Iz moga vrta...bit ce i za ponjet na more😁
Paprike jos nemam, ali sad ce i ona. Bilo joj je prevruce pa se ojacala tek sad kad je bilo zahladilo...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A e.
A radis knedle i torte i svasta!
Ovo je doslovce samo narezi i uvali pec...najveci posal je oprat posli svo to masno posudje ali zato imam mashinu hehe.
Idem spremat sinove za put, idu sa svekijima na selo u njen rodni kraj i to ih 10dana nece bit! Bit ce mi full cudno, nisam navikla na "slobodu"
Super za domace iz vrta...mi smo preklani pokusali pome i paprike i patlidzane na viksi posadit ali naravno da ih nije dosta zalijevat vikendom (a pon-pet radimo jelte) i onda nam je sve uvenilo. A divan je feeling da ti TVOJE raste u vrtu...gustajte tko ima!
Sanjchi, imamo istu kapicu iz pepca, moja je pastelno zelena 😊
Da stvarno su cijene tamo super jeftine!
Kupila sam i dekicu, nesto bodica i benkica!
Curke i kod mene danas paprika pa me sad zgaravica muci!😔
Trbuh me zna zatezati na donjem desnom dijelu trbuha povremeno i sad nakon plivanja bi mi bio tvrd. Sljedeci tj. cu na pregled ipak prije drugog puta na more da budem mirna.
Seks nekad vise a nekad manje...u prosloj trzdnoci smo obavili nekoliko sati prije poroda...rekli nam da se primimo posla i eto stvarno je djelovali😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji