Treca sreca, mljac!!! Super izgleda!
Mi smo do sada redovno imali odnose, ali smo oprezni, laganini
Budem se smirila, hvala svima ❤️
Treca sreca mmmmm....inja volim takve stvari al sam lijena za nas dvoje to pravit..budem vise kad Lucija krene jest te stvari😁
Sex...pa onako, i ima ga i nema ga...jedno vrijeme tisina, sad jednom-dvaput tjedno..kak smo raspolozeni...
Bili smo kod tetke od dragoga pa smo dobili nesto robice (nove): pidzamicu, dva bodica i kapu. Kupila u Pepcu. Svida mi se i dezen i boje. A i materijal je ok, pamuk-nije tanak i proziran...poslikam kasnije. Sad lezim, jeli smo kod nje (bila sam bas jako gladna pa sam se izgleda pretrpala) i sad me malo trbuh boli dok se to malo ne razgradi...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pupy necemo se sresti, bar ne u rodilistu, ja cu rodit u DE, tu zivimo vec neko vrijeme.
A meni je stalno trbuh tvrd, cak mi je pred mjesec-dva susjeda dodirnula i rekla da dosad nitko nije imao tako napet trbuh od njezinih prijateljica. Doktorica mi je znala probat kod pregleda prstima trbuh i nije nikad rekla da nest nije u redu. A meni je takav normalan jer je stalno takav i ne boli niti ne steze.
Sex nam je doktorica zbranila tj. rekla da ne preporuca kad sam imala onaj smečkasti iscjedak.
Netko me pitao kolko put mi je doktorica potvrdila spol. Nije jedna, nego tri razlicite su rekle da je decko, al ja cu bit sigurna tek dok vidim 😅😅
url=https://lilypie.com]
Sanjchiiii, preeeslatkooo!!
Sex-jednom tjedno...
Treca sreca, uuuu, dala si mi ideju za rucaaaaak!!! Doduse, ne sutra jer sutra su punjene paprike
Tnx cure...dobro je tetka izabrala😊
Mmmm...punjene paprike...
Ne mogu vjerivat da su tako niske cijene....bodi 8kn?? Ako dobro vidin...mala je slika...a dezeni su im okej, nisu seljacki ko od prije 20god sta bi ocekiva za tu lovu. Materijal pamuk?
žena-majka-carica:)
Ne mogu vjerivat da su tako niske cijene….bodi 8kn?? Ako dobro vidin…mala je slika…a dezeni su im okej, nisu seljacki ko od prije 20god sta bi ocekiva za tu lovu. Materijal pamuk?
Je je...po 8 kn...pidzama je donji dio 18 a gornji 15 i kapica 10 kn...da, pamuk 100% A i pod prstima se osjeti da je pamuk. Ok. Mozda nije kao pamuk kojeg platis masno ali je pamuk i ok je. Nije im losa kvaliteta.
Ima svega kod njih, kaze tetka od dragog da sad imaju neku rasprodaju. Sad kad cu imat opet love, otic cu tamo uzet robice...
Sortiraj odgovore
Najstariji