Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Srpanj 2017. 13:41

Samo smireno, Yel! 
    Držim fige, Pupy! Jer i sebi držim fige... Ne želim da bebač dođe puno prije termina jer nećemo imati slobodan stan (turisti su do 10.9. tamo, a muž mora krečiti i detaljno se treba očistiti!) tako da ja Diegita molim da izdrži do 15.9. 

25. Srpanj 2017. 13:42

I iskreno, koliko got me veselilo da nisam dobila puno kila, sad me i to brine, znaci nista a jedem ok.

barbs
    25. Srpanj 2017. 13:43

Yel, koliko si kg dobila?? (ako si već napisala, nisam registrirala... oprosti) Zašto te to brine???

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 13:45

Ja jos ne razmisljam o torbi. Al ne brine me to koliko sta robicu nisam pripremila ni krenula prat....ima svega i slozila sam po velicinama ali cekam ormar da mi donesu i montiraju...jer nemam di slozit. A i od ovih crvica toliko perem da ne stigne nista drugo na red, stalni mashina vrti...

žena-majka-carica:)

barbs
    25. Srpanj 2017. 13:46

Moram vam se pohvalitiii!!!!!!!!!!!!! 
    NAPOKON su riješeni albumi, tj. NARUDŽBA je riješena... Imali su neki problem sa programom (a da to nisu ni znali! ) i zato mi nije dalo da naručim preostale fotoknjige. Sve koje smo naručile (i s FOTOKNJIGE.HR i s IPOKLONA) dolaze (ako je točno što su napisali) krajem ovog tjedna  I onda krećem u izradu s našom! 

barbs
    25. Srpanj 2017. 13:47

Treca sreca, nek te to ne brine! ja prije 15.9. ni ne mogu to pripremiti! 

25. Srpanj 2017. 13:48

Od pocetka tr dvije kile.

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 13:50

Tako nekako je i sretna dobivala....nema razloga da te to brine. Samo ti vishe odmaraj...fizicki i psihicki jer sekirancija je najgora za bebu a ti se stalno sekirash:(

25. Srpanj 2017. 13:52

Brine me jer sam mislila da je zdravo dobivat na tezini npr kg mjesecno, barem.

treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 13:52

Barbs a za di vam je onda onaj ormar i lipa soba koju ste nedavno montirali? Sad se malo gubim...
    govoris da cete kad turisti odu selit u apartman, ali di je ona noca soba?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.