Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 08:01

Isla sam i na biopsiju i letz, ali privat, nisam se usudila u bolnicu.
    I rekla sam dr da sam panicar, odradile smo vrhunski taj zahvat, anestetik u grlic bez micanja, iako osjetis i struganje i paljenje, al je zena bila pazljiva i laganini korak po korak pricala sta sad radi, sta sljedece etc
    Na kraju kaze da su joj najmirnije te koje panicare na pocetku 🤓

26. Srpanj 2017. 08:05

(O zubariji da ne govorim. Prije sam trgala rukohvate lol
    Al sam probila strah, sanirala sve zube i sad i aparatic nosim, nema vise trte 😛)

• sretna
    26. Srpanj 2017. 08:16

Suncokretica vec se pisalo o vaginalnim probioticima 😄 ja preventivno koristim linex lady, svaku vecer jednu kapsulu po preporuci gin.

26. Srpanj 2017. 08:19

Jbg Yel...to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    26. Srpanj 2017. 08:35

sretna

Suncokreticavec se pisalo o vaginalnim probioticima 😄 ja preventivno koristim linex lady, svaku vecer jednu kapsulu po preporuci gin.

Nisam vidjela, tko bi ovdje sve pohvatao, previše se piše 
    Hvala na savjetu! Ti vjerojatno koristiš oralne tablete,  a ne vaginalete? Zbog kupanja bi to bilo bolje? 

26. Srpanj 2017. 08:40

Na sve se covijek navikne 😜

26. Srpanj 2017. 08:52

Natasha555

sanjchi255

Jbg Yel…to je nezgodno kad imas takav strah. Ali ajde dobro, kad ces ic radat, bit ce to drugacijr pa ti mozda nece bit tako strasno. A kasnijr taj strah i nelagoda mislim da nestane nakon poroda😂

Rekla je moja frendica da nakon što iskusis porod možeš sve osim keksati sesav strah i sram nestane

😂😂😂😂😂😂

26. Srpanj 2017. 08:53

Mi smo opcenito kao zene snazna bica i mozemo podnjeti puno toga. A kad postanemo majke onda smo u stanju pomicati planine za svoju djecu. 
    Zato je Rozga rekla: zena, majka, kraljica😜

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 08:53

Jutro cure! Ja ne da se ne bojim ginekologa nego evo ne mogu docekat vise taj pregled! Jos samo par dana, u pon idem, ali ovo je kao vjecnost! I jos sam narucena tek navecer jer radi popodne, a bit ce ludnica nakon go. Joj jedva cekam da ga vidim ❤️
    Yel samo polako i bit ce sve ok, ja doduse imam te kontrakcije vec dosta dugo i cak je u pocetku bio period kad su mi govorili da nema sanse da je to, ali osjecaj je isti pa mislim da su bile i prije. Ali hvala Bogu sve ok, nisu utjecale na otvaranje ili bilo sto lose. Ali svakako treba mirovati kad se pojave jer su direktno vezane uz napor. 
    Uglavom, moji se dani svode na odbrojavanje do pregleda.. 😬

26. Srpanj 2017. 09:13

Blago se tebi Kiki, brzo ce i to...ja imam jos mj dana. Al mislim da cu u medivremenu smugnut kod ove dokice sto ga mijenja😅 
    E cure: otvaranje porodiljnog? Kako to funkcionira? Mislim, imam jos dosta vremena al zanima mr..ima vas sad koje cete ovih dana to obavljat pa ono...i za naknadu, kak funkcionira naknada za tih 45 dana prije? Jel ova min tj. ko do sad ili se ide na onu visu sto se dobiva kad rodimo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI