Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    25. Srpanj 2017. 13:54

Yel ne dobiva se jednako bash...sad ces krenut vishe dobivat. Nemoj mislit ako si do polovice dobila 2kg, da ces do kraja samo 4kg dobit:)
    Nije linearno!

žena-majka-carica:)

Da. Bas mi i dragi tupi da previse brinem, takva sam.
    Imam za smirenje special terapiju al pijem po potrebi, pocet cu redovno jer sam chill od toga (bilo me strah piti bas svaki dan)

barbs

P.S. Zaboravila sam spomenuti da smo naručiti 8 fotoknjiga i cijena nas je došla koliko bi nas samo naš (ako ne i više od toga) košta da smo dali izraditi kod fotografkinje (koja je davala izdraditi na FOTOKNJIGE.HR - samo je bilo više fensi) 
    Yel, što kaže dr na to? 

• sretna
    25. Srpanj 2017. 13:55

Yel, nemaju ti kg veze s nicim. Beba sebi uzme koliko joj treba, ako su sve mjere bebe dobre, kile te ne moraju brinut. Mene su tako pali u orvoj T kad su se isczdavali da imam jos tjedan dana do termina jer su svi govorili da izgledam ko da imam jos bar 2 mjeseca do kraja. A mali se rodio sa 3300 i 50 cm, ja sam ukupno.dobila 8 kg s njim.
    I sada mi je trbuh dosta manji, jucer doktorica uopce nije skuzila da sam trudna, a ja usla u sedmi mjesec 😂

barbs
    25. Srpanj 2017. 13:56

Eto, Yel, curke su ti napisale svoje mišljenje i ja ga potpisujem!  Kao što je i Treca sreca rekla, ne mora značiti da nećeš dobiti puno do kraja... Ne mora značiti, ali može 

• sretna
    25. Srpanj 2017. 13:56

*plasili u prvoj trudnoci

barbs
    25. Srpanj 2017. 13:57

treca_sreca

Barbs a za di vam je onda onaj ormar i lipa soba koju ste nedavno montirali? Sad se malo gubim…
    govoris da cete kad turisti odu selit u apartman, ali di je ona noca soba?

Nažalost, NE u našem stanu nego kod nonića... 

• sretna
    25. Srpanj 2017. 13:57

Uglavnooom, ono sto ti svi zelimo reci je da je najvaznije da.je beba dobro, samo to gledaj, kile nisu problem.

Belle84
    25. Srpanj 2017. 14:01

Yel jel beba normalno raste na uzv? To je najbitnije. Nek te kile ne brinu. Meni ginekologica stalno naglasava da manjak kila nije alarm za uzbunu, dokle god beba na uzv ima mjere koje odgovaraju tom razdoblju. Budi sretna sto se ne debljas kao neke cure (poput moje sestre) koje poslije imaju problema sa skidanjem. Ona je jela normalno a debljala se nenormalno, sve se hvatalo. I dan danas (2 god poslije) nije skinula taj visak (dobila 24kg). Bez brige, dobit ces u zadnjem tromjesecju.... imas onih koje dobiju puno pa skinu odmah sve, ima oni koje nikad ne skinu a ima onih koje ne dobiju ni 10kg. Svako tijelo je razlicito. Bez brige 😘

25. Srpanj 2017. 14:02

Pa kad sam ostala trudna jos sam uzimala antidepresive, na to moja dr nije nista rekla osim da bi bilo bolje ne piti. Dok je privatnica digla frku i slala me na farmakologiju na rebro, ali sam ja redovno na kontrolama kod psih i ona mi je ukinula ad i ubacila normabel od 2 mg i rekla da ce uvest ad ponovno ako ce biti nuzno (te koja sam pila se smiju u tr).
    Uglavnom, moja dr je rekla da nema potrebe ici farmakologu, ti lijekovi se smiju uzimati (ponavlja: bolje ne ali...)
    Na drugoj kontroli kod psih mi je uveden xanax sr svaku vecer plus prek dana po potrebi obicni (sr slow release).
    I bas me danas dr pitala jel 'izdrzavam' i kako sam, odnosi s partnerom itd
    Ne komentira nista tezinu al kazem zna za te tjeskobe (klasicni simptom je manjak apetita etc)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.