Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    15. Travanj 2015. 15:37

Evo cure gledam sad je u mani od 15 do 26.04 nova roba za trudnice...ima svega haljina,majica, hlaca, tunika...i cijene su ok...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    15. Travanj 2015. 15:41

još jedna curka...čestitam :)

kneginja
    15. Travanj 2015. 15:48

joj super jos jedna curaaaa :D ajme kad cu ja docekat da saznam sta je :D da mu/joj mogu tepat mmmmmm

Branchi
    15. Travanj 2015. 15:54

cestitke na curki :D kolko ih sad imamo na jesen - 2-3? :D

Sanjarica
    15. Travanj 2015. 15:56

Cestitke na curici.... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    15. Travanj 2015. 16:24

ej žene..znate li dal je lan dozvoljen u trudnoći?? malo sastavljam jelovnike od 1800 kalorija...i baš mi je fora :D  pa se preporučuje lan za reguliranje cukra...al nigdi da nadjem sta je snjim u trudnoci.
    Strah me jer znam npr da i cimet regulira tj snizava cukar...ali je opasan u trudnoci,jer navodno širi krvne žile i moze izazvati krvarenja....ajde da cujemo jel koja upućena :D

Branchi
    15. Travanj 2015. 16:28

ja tu i tamo jedem i cimet, ali ne previse.

lan smeljem i jedem sa zobenima i jogurtom, cini cuda za probavu. nemam znanstveni dokaz, ali vjerujem da je sve ok ako je umjereno :)

ivek 30
    15. Travanj 2015. 16:30

btw. ginekologica me ispotala jer sam dobila 3 kg do sada, i rekla mi je da trebam pripaziti kaj papam.
    kneginja, i ja sam jedva cekala danas da vidimo sto se to skriva, jer sam bila uvjerena da je decko, neznam zasto.... Mislim bilo mi je zaista svejedno, ali nekako mislim da svaka od nas barem malim djelicem sebe uvije prizeljkuje curicu...

kneginja
    15. Travanj 2015. 16:40

ivek 30 i sama nekako imam neki čudan filing da je muško....iako priznale mi ili ne..vecina zena nekako zamislja svoju curicu....muski svoje sinčine hahahha....šta je kod moga muža inače suprotno..kad sam ga pitala sta bi tio da je..reka je...a volio bi da je ćer....šta ces od sina...oženi se i ne smi od žene nista hahahha...a ćer će te uvik pogledat. Jadan on to gleda dugoročno :D

Ono..klasična izreka.i živa i stina..nek je ono meni živo i zdravo...ali tila bi znat sta je...ono čisto da se možemo malo zbližit...da se mogu ebbi obraćat imenom ...i tako...da mogu maaaaštat hahahha :D...ajde brzo ce 4 tjedna proć. A ako i tada dr ne uspije vidit sta je...tjedan iza pregleda idemo na 3d...onda se nadam da cemo ziher vidit :D

kneginja
    15. Travanj 2015. 16:41

Evo ipak sam pronašla da je lan dozvoljen u trudnoći...štoviše poželjan..što radi probave...što radi ostalih dobrig stvari....

znači od sutra...grah..lan..ječam...zob....i tako te divne stvari hahahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.