Jesam li trudna?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Veljača 2018. 02:09

Drage moje evo mene opet valjda cu sada s dobrim vjestima.
    Ja i muz smo se vratili poslu za bebu samo sto vise ne razmisljamo o bebi i nismo nervozni i pod stresom.
    Ovako plodni su mi dani poceli 17, a mi smo 12,15,17,21 imali odnose dva dana poslije menge i dva dana prije ovulacije.
    Pa sad mene zanima da li ja u tom periodu mogu ostat trudna svaki drugi dan smo imali sex.
    I zanima me posto bih trebala ovulacija biti 22 kad bi trebali imati odnos da bi zatrudnila.
    Ispricavam se sto pitam gluposti ali vazno mi je.
    L.p <3 svim zenama i majkama i curama koje nisu jos zatrudnile zelim plus jedan ogromni a one koje su rodile ili zatrudnile cestitam.
    Ako moze da mi neko javi brzo.
    Neocekujemo je 8.3 

baarbaraa29
    21. Veljača 2018. 12:33

Draga Anonimna..
    Prvo da ti kao netko tko ovako sastrane, objektivno vidi, kazem da ocito da nisi tako opustena i da nije da ne razmisljate o trudnoci i bebi dok znas sve datume odnosa, ovulacije...i dok ti je bitno da ti se brzo odgovori. Ja nisam od onih koje su uspjele ne razmisljat o tome i da se onda, bum, samo dogodilo, ali kazem, ti ovak kao 3.osoba da mi ne izgleda da se ne stresiras.
    A sto se tice dana kad ste imali odnos naravno da mozes biti trudna jer zdravi spermij mogu prezivjet 5 dana nakon ejakulacije i docekati jajnu stanicu. Najidealnije je prije i za vrijeme O imati odnose, ali ni tada nije 100 postotna sigurnost da ce do trudnoce doci. Jednostavno se mora poslozit puuuuno toga u organizmu da bi plodu bila povoljna okolina za oplodnju i opstanak.
    Prati trakicama O, ako to vec ne radis i imajte odnose kad ona pokaze poz.i nakon toga i ako je sve ostalo ok sa oboje brzo bi trebalo doci do rezultata!
    Sretno!!!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

22. Veljača 2018. 08:24

baarbaraa29

Draga Anonimna..
    Prvo da ti kao netko tko ovako sastrane, objektivno vidi, kazem da ocito da nisi tako opustena i da nije da ne razmisljate o trudnoci i bebi dok znas sve datume odnosa, ovulacije…i dok ti je bitno da ti se brzo odgovori. Ja nisam od onih koje su uspjele ne razmisljat o tome i da se onda, bum, samo dogodilo, ali kazem, ti ovak kao 3.osoba da mi ne izgleda da se ne stresiras.
    A sto se tice dana kad ste imali odnos naravno da mozes biti trudna jer zdravi spermij mogu prezivjet 5 dana nakon ejakulacije i docekati jajnu stanicu. Najidealnije je prije i za vrijeme O imati odnose, ali ni tada nije 100 postotna sigurnost da ce do trudnoce doci. Jednostavno se mora poslozit puuuuno toga u organizmu da bi plodu bila povoljna okolina za oplodnju i opstanak.
    Prati trakicama O, ako to vec ne radis i imajte odnose kad ona pokaze poz.i nakon toga i ako je sve ostalo ok sa oboje brzo bi trebalo doci do rezultata!
    Sretno!!!!

Hvala ti puno draga :*

• Galeb
    22. Veljača 2018. 10:09

Ja imam jedno pitanje i dilemu... Molim vas za misljenje i pomoc. Ja imam menstruaciju na 32 dana. Zadnjih 5 meseci u dan. Radimo na bebi. Imala sam zadnji ciklus 17.januara, poa aplikaciji koju imam u tel plodni dani su mi od 30.januara do 4.feb. Radili smo na tome. Ja sam 18.februara trebala dobiti ali nisam. Danas mi 4 dan kasni. Sinoc kasno sam radila test jer nisam vis mogla cekati. Bio je negativan. Da li je moguce da sam trudna i ako je negativan? Radila sam kucni test kao najbolji su mi dali. Da li da sacekam pa da uradim iz krv betu? Inace nemam neke simptome osim da mi je po malo muka i bolucka me stomak kao da ce dobiti. Grudi me ne bole. Ali inace mene zna da nista ne boli kad treba da dobijem,ni grudi.  A opet se nekad desi da me grudi mnogo bole,sve zavisi koji mesec. I sad ne znam cemu da se nadam....Molim vas za savet. 

Lucy16
    22. Veljača 2018. 11:36

Galeb, napravi test s prvom jutarnjom mokracom. Ili beta iz krvi je najpouzdanija ako mozes otici izvaditi. A mozes i pricekati jos koji dan pa ponoviti test doma. Sretno!!!

• Galeb
    22. Veljača 2018. 11:43

Lucy16

Galeb, napravi test s prvom jutarnjom mokracom. Ili beta iz krvi je najpouzdanija ako mozes otici izvaditi. A mozes i pricekati jos koji dan pa ponoviti test doma. Sretno!!!

Tako sam i mislila. Da sacekam koji dan i iz krvi da proverim. Mozda mi je to najsigurnije. Ako neko ima jos neki savet neka pise ili misljenje. Hvala vam narode!

• Galeb
    22. Veljača 2018. 11:51

Mene najvise zanima da li se jos nekom desilo tako da pokaze negativno nakon 4,5 dana kasnjnja mece a da je ipak bila trudnoca? Jer bih ja jako volela da jeste  evo sad me vec po malo i grudi bole... Izvinite sto sam dosadna ali nikad do sada nisam bila na nekom forumu a strasno me ovo zanima. 

ami25
    22. Veljača 2018. 12:19

Galeb

Mene najvise zanima da li se jos nekom desilo tako da pokaze negativno nakon 4,5 dana kasnjnja mece a da je ipak bila trudnoca? Jer bih ja jako volela da jesteevo sad me vec po malo i grudi bole… Izvinite sto sam dosadna ali nikad do sada nisam bila na nekom forumu a strasno me ovo zanima.

Galeb meni je pokazalo na dan očekivane negativno i 2 dana nakon kašnjenja negativno 2 testa različita. Znači minus veliki i jedna crta to je bilo srijeda i petak.Srijedu je trebala doći eventualno čet al sam mislila da od stresa kasni. Kad nije došla do utorka zabrinula sam se i uputila doktoru dr dan jer je radio popodne pa da odem nakon posla. Znam da mi je bilo neugodno doć i reći mu da mi kasni 7 dana,pa sam ipak za svaki slučaj prije odlaska napravila test da mu mogu reći da je negativan i vidim jedva sjenu tj. drugu crtu.

💙Bartol💙

• Galeb
    22. Veljača 2018. 13:03

ami25

Galeb

Mene najvise zanima da li se jos nekom desilo tako da pokaze negativno nakon 4,5 dana kasnjnja mece a da je ipak bila trudnoca? Jer bih ja jako volela da jesteevo sad me vec po malo i grudi bole… Izvinite sto sam dosadna ali nikad do sada nisam bila na nekom forumu a strasno me ovo zanima.

Galeb meni je pokazalo na dan očekivane negativno i 2 dana nakon kašnjenja negativno 2 testa različita. Znači minus veliki i jedna crta to je bilo srijeda i petak.Srijedu je trebala doći eventualno čet al sam mislila da od stresa kasni. Kad nije došla do utorka zabrinula sam se i uputila doktoru dr dan jer je radio popodne pa da odem nakon posla. Znam da mi je bilo neugodno doć i reći mu da mi kasni 7 dana,pa sam ipak za svaki slučaj prije odlaska napravila test da mu mogu reći da je negativan i vidim jedva sjenu tj. drugu crtu.

E sada si mi zaista dala nadu,dace Bog da je tako...sackacu svakako,pa cu videti. Znaci mi kada cujem da ovakvih slucaja ima 

ami25
    22. Veljača 2018. 13:57

Galeb

ami25

Galeb

E sada si mi zaista dala nadu,dace Bog da je tako…sackacu svakako,pa cu videti. Znaci mi kada cujem da ovakvih slucaja ima

Iskreno ja se nisam ni nadala jer su mi u dan točne al očito je ovulacija kasnila pa kasnije došlo do oplodnje i kasnije došlo do rasta bete i eto,držim fige!!! 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.