Anonimna jesi radila test?
ni ja ne mogu docekati da se javi
Nisam jos uskoro cu nisam uspjela kupiti test
Ali kasni mi vec 1 dan.
Nadajte se samnom <3
pa nadamooo see hahah vidis kako svi iscekujemo taj plusic
A draga hvala ti na podršci nadam se da ce bit beba.
Ja i muz vec dugo cekamo na to.
pozdrav cure,nova sam na ovom forumu,i kao svaka zena uvijek se pitam i trazim simptome trudnoće.
Ja i MM radimo na bebi kraće vrijeme i do sada nije uspiješno.Pijem vitamine Femibion 1. u 12 mj. 2017 sam usred ciklusa imala 10-dnevno krvarenje i nakon toga je uslijedila mjesečnica. Sada imam dilemu da se nije dogodilo implatacijsko kkrvarenje.(oprostite ako sam na krivom forumu).Naime prekjučer navečer sam ustala nužditi i na papiru mi se pojavila jako svjetla krv,onako u kapljicama. Jučer nema nista osim laganog smeđeg iscjedka i bez bolova. Od ostalih simptoma nemam ništa. Sobzirom da s sljedeću mjesečnicu trebam dobiti u četvrtak,jeli moguće da se ipka radi o trudnoći?
Mnogo sam čitala o tome da se to krvarenje zna desiti u vrijeme očekivane mj.
Hvala na odg.(ps.ispravite me ako sam neš krivo napisala,kriva info ili pak krivi forum)
pozdrav cure,nova sam na ovom forumu,i kao svaka zena uvijek se pitam i trazim simptome trudnoće.
Ja i MM radimo na bebi kraće vrijeme i do sada nije uspiješno.Pijem vitamine Femibion 1. u 12 mj. 2017 sam usred ciklusa imala 10-dnevno krvarenje i nakon toga je uslijedila mjesečnica. Sada imam dilemu da se nije dogodilo implatacijsko kkrvarenje.(oprostite ako sam na krivom forumu).Naime prekjučer navečer sam ustala nužditi i na papiru mi se pojavila jako svjetla krv,onako u kapljicama. Jučer nema nista osim laganog smeđeg iscjedka i bez bolova. Od ostalih simptoma nemam ništa. Sobzirom da s sljedeću mjesečnicu trebam dobiti u četvrtak,jeli moguće da se ipka radi o trudnoći?
Hvala na odg.(ps.ispravite me ako sam neš krivo napisala,kriva info ili pak krivi forum)
Draga, s obziromna ovo što si napisala, ne izgleda mi na trudnoću, barem ovaj prvi dio o 10odnevnom krvarenju(implatacijsko ne traje tako dugo i nije baš jako) a pogotovo jer si poslje imala mjesečnicu. Ovo od prekjučer bi moglo biti implatacijsko...otiđi po test i napravi ga, ima clearblue koji očitava t i prije izostanka mjesečnice pa ćeš vidjeti...ako bi bio neg pričekaj izostanak pa ponovi...sretno da bude ➕ 😀
Draga, s obziromna ovo što si napisala, ne izgleda mi na trudnoću, barem ovaj prvi dio o 10odnevnom krvarenju(implatacijsko ne traje tako dugo i nije baš jako) a pogotovo jer si poslje imala mjesečnicu. Ovo od prekjučer bi moglo biti implatacijsko…otiđi po test i napravi ga, ima clearblue koji očitava t i prije izostanka mjesečnice pa ćeš vidjeti…ako bi bio neg pričekaj izostanak pa ponovi…sretno da bude ➕ 😀
za ovo 10-dnv.krvarenje sam bila na pregledu i kaze da sam pod stresom bla bla.
sad je vec skoro 3 mj proslo od toga i nadam se da je sad ovo toškasto ipak bila implantacija.Ne mogu dočekati,a sta je najsmješnije,uvijek kad mi kasni apsolutno me nista ne boli i onda dode na 45 dan ciklusa. jer do 45vdana,kolko ja znam,se podrazumjeva kao normalno kašnjenje,ne upućuje na trudnoću. Ma užas. Drzite fige :D
Držim ti 🤞🤞🤞🤞🤞, probaj, napravi test pa da vidiš...ja sam kao odlučila neću kupovati test i raditi ga da se ne razočaram...i 12 dan kašnjenja nisam više mogla izdržati, kupila ga i na poslu napravila😂😂...hvala Bogu eto nas, skoro 24tjedan😍...želum ti puno sreće i ljepi pozitivan test 😍
Držim ti 🤞🤞🤞🤞🤞, probaj, napravi test pa da vidiš…ja sam kao odlučila neću kupovati test i raditi ga da se ne razočaram…i 12 dan kašnjenja nisam više mogla izdržati, kupila ga i na poslu napravila😂😂…hvala Bogu eto nas, skoro 24tjedan😍…želum ti puno sreće i ljepi pozitivan test 😍
ajjj čestitke,želim ti urednu trudnoću i zdravu bebicu
necu još da se ne razočaram,ako ne dode do sljedećeg četvrtka onda cu napraviti .
hvala ti
Dal je neka od vas mjerila temperaturu tokom i prije trudnoće? Čini mi se da je meni preniska da bi bila trudna! Zadnjih dana varira od 36.3 do 36.8
Drage žene evo mene opet pravili smo test maloprije i negativan je poslije testa odma nastupila vještica.
Nadamo se iduci mjesec jednom velikom plusiću.
A svim zenama koje zele zatrudnjeti zelim jedan ogroman +
A mi cemo se nastaviti truditi i obradovati vas lijepom vješću iduci mjesec.
Drage žene evo mene opet pravili smo test maloprije i negativan je poslije testa odma nastupila vještica.
Žao mi je draga, ali samo pozitivno, kad prođe vještica uhvati dragog i u nove pobjede 😘, samo laganini i bez stresa.
Žao mi je draga, ali samo pozitivno, kad prođe vještica uhvati dragog i u nove pobjede 😘, samo laganini i bez stresa.
Koliko si ti puta za vrijeme plodnih dana imala spolni odnos i jesi li imala i za vrijeme ovulacije i nakon draga.
Sortiraj odgovore
Najstariji