Sad ja moram biti dežurna babaroga i reći posto je u pitanju cb i tanke plave linije.. vjerojatno su evapi u pitanju.
U svakom slučaju hladne glave na betu.. da se ne bi razočarali ako bude negativna.. .
Žao mi je što uopće prodaju te testove kad toliku zbrku naprave jer izbacuju te glupe crte a trudnoce nema..
Sretno cure i nek bete budu pozitivne.. 🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sad ja moram biti dežurna babaroga i reći posto je u pitanju cb i tanke plave linije.. vjerojatno su evapi u pitanju.
U svakom slučaju hladne glave na betu.. da se ne bi razočarali ako bude negativna.. .
Žao mi je što uopće prodaju te testove kad toliku zbrku naprave jer izbacuju te glupe crte a trudnoce nema..
Sretno cure i nek bete budu pozitivne.. 🤞
Ukrala si mi titulu 😜😜
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sretno cure i nek bete budu pozitivne.. 🤞Ukrala si mi titulu 😜😜
hahahah tebe smo opravdali hormonima.. koji je moj izgovor 🤣🙈
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav cure, pitanje da li vi ovdje vidite drugu crticu ili mi se od silne želje već počelo priviđati https://ibb.co/TKrtWHrS tim da sam 2 dana za redom ujutro radila test ovaj je bio prvi https://ibb.co/cLnsGb7 ?
Ja vidiiim sjenicu 🤗
Drzim fige da potamni kroz koji dan 🤞
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Sortiraj odgovore