'Ja sam mama koja godinama nema seksualni život'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zorislav

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Bez obzira na prvotno razočaranje svakoj ženi je potreban netko na koga se može osloniti i imati povjerenja, jer u dvoje je uvijek lakše nositi se sa svakodnevnim problemina u životu. Po pitanju seksa i seksualnosti mislim da žene imaju isto potrebu, ali vrlo teško i rijetko to priznaju. Mladi ste i nemojte pokleknuti i propustiti najbolje godine zatvoreni u sebe i skrivajući se iza tekućih obaveza i smišljati izgovore da niste u mogućnosti pronaći vremena za neku drugu priliku-osobu.
    Roditelji su uz Vas i dati će Vam podršku jer ste mladi i shvatit će da Vaš život ide dalje i da Vam je netko potreban u životu, a na Vama je da tu šansu iskoristite i pružite nekoj toploj i dragoj osobi da uđe u Vaš život i učini Vas još sretnijom. Želim Vam svako dobro u životu i razmislite o ovome što sam napisao.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.