IVF oplodnja

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sany86

    sany86

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Pozdrav svim starim i novim članicama. Nakon nekog vremena borbe i par neuspješnih inseminacija i ja sam od ovog mjeseca u postupku in vitro oplodnje . Čekam betu,pa ako ima još neko ko je ovaj mjesec u postupku neka se javi da razmijenimo iskustva

  • Avatar Grizli

    Grizli

    Broj poruka: 8261

    Prijavi adminu

    Sany pozdrav i prije svega zelim ti puno uapjeha u ovom ivf. Ima nas puno cura na temi potpomognuta pa ako hoces pridruzi nam se, tamo si pomazemo i mucimo zajednice muke i skupa brojimo dane… Ja trenutno cekam ponedjeljak i 5.dan od punk ije pa da vidimo dal imamo koju blasticu za ET. Inace imala sam 8js, oplodjeno njih 6 al su malo sporije u razvoju. Meni je 4.ivf!Pisi kakva je kod tebe situacija. 

    [tickerfactory.com]

  • Avatar sany86

    sany86

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Grizli

    Sany pozdrav i prije svega zelim ti puno uapjeha u ovom ivf. Ima nas puno cura na temi potpomognuta pa ako hoces pridruzi nam se, tamo si pomazemo i mucimo zajednice muke i skupa brojimo dane… Ja trenutno cekam ponedjeljak i 5.dan od punk ije pa da vidimo dal imamo koju blasticu za ET. Inace imala sam 8js, oplodjeno njih 6 al su malo sporije u razvoju. Meni je 4.ivf!Pisi kakva je kod tebe situacija.


    Hvala ti puno na dobrodošlici,ja sam baš nekako na mukama ovih dana u iščekivanju bete,zato sam se i javila ovdje. Meni je prvi Ivf postupak,prije toga sam prošla dvije neuspješne inseminacije. Izvadili su mi 11 jajnih stanica od kojih je 9 bilo ok-oplodilo se 5-treći dan od punkcije su mi dvije vratili ,a tri zaledili. Danas brojim 7.mi dan. Puno sreće ti želim i da ovaj bde uspješan. Prebacit ću se tamo na temu

  • thepicho

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Prodajemo povoljno lijek za IVF:
    1 x ELONVA 150mg
    1 paket (7kom) Decapeptyl 0.1mg

    Lijekovi su u frižideru kako je preporučeno…rok valjanosti 1/2020 i 4/2020.
    Ostali smo trudni i zato prodajemo.

    Pozdrav!

  • Avatar johan

    johan

    Broj poruka: 343

    Prijavi adminu

    Evo da vam se i ja pridruzim,iza mene je jedan prirodan neuspjesan i sad cekam M da krenemo opet,dal je tko na VV šta to pričaju da nemaju lijekova??

  • Avatar Ketica

    Ketica

    Broj poruka: 119

    Prijavi adminu

    Pozz, zenice drage nova sam na forumu i puna pitanja. Ukratko ovo je moja prica.imam pocs,hiper štitnjaču od th uzimam Euthyrox 50 mg. inzulinska rezistencija,Glucopage 50mg, aovulatorne menstruacije,  suprug zdrav, pokusavsmo dobiti bebicu vec 9 god😢ali bez uspjeha. Menstruacije nikad redovite,napuhana vječno.  2015 propuhana oba jajovoda, dr. Grgic Petrova bolnica. 2016.tu me preuzima pod svoje krilo najradosnija pticica i po meni najotvoreniji dr. ikad dr. Karlo Tomičič💪👏, 2016 prva inseminacija iz pr. cikl. nema +, 2017 druga inseminacija.. beta 1300 vanmaternicno d. jajovod, 2017 9 mj. prvi ivf iz prirodnog ciklua, negativna beta… 2018 2 mj. moje srce iskace iz prsnog koša.. Samo od sebe… (dobro Marijo i ja😀) meni  je zlo, mucnine.. Ja napravih 5 testova od onog za 15 kn do onog za 99 i svi pokaziju +, ne vjerujem sama sebi… Beta 2194.6.. ❤️❤️❤️2 dan  od bete bolovi, krvarenje.. Opet vanmaternicna 6 tj, operacija u OBK, jajovod ex, sad imam samo ljevi, u međuvremenu sam dala otkaz(rekao dr. u Petrovoj da ako zelim biti mama da zaboravim noćni rad… 12 h staracki dom). Ajde probat cemo i to.. Nebum crkla od gladi a cipela ionako imam previse😆. 5 mj.  stimulirani ciklus, dobimo 12js,11 se oplodi a opstanu 4 do stadija blastica, zbog ogromne HS, smrzavaju ih. 2018 9 mj. vracene 2,beta niska… U periodu od 9mj.2018 do dns, svaki ciklus izazivali su mi sa duphastonom jer ni prokrvariti ne mogu nornalno,,,, 26.2.zadnja mens(duphaston) i idemo u novi ivf…od th. za pripremu Estrofem 3x1,i utrogestan 3x2 U cetvrtak 14.3.2019.endometrij 10 mm, vratili su mi moja dva❤️, i sad cekamo i 🙏, ali ova agonija… malo probada koda  da cu dobiti svaki cas… malo bole leđa, pa malo smeckaste krvi 1x dnevno (jucer) vise sam luda placem mislim neznam kako i kaj… Svaka riječ podrske i utjehe dobro bi mi došla, tj trebam je. Hvala Vam svima lavice moje unaprijed.  

  • Avatar Vaki

    Vaki

    Broj poruka: 2238

    Prijavi adminu

    Uh, Ketice pa svašta si ti već prošla… Puno cura je imalo kao i ti smeđe krvi pa je ispalo da je to stara zaostala krv od implantacije. Držim fige da je to i kod tebe slučaj i da će se ovaj put trudnoća održati.

    🤞❤️🙏
    [lilypie.com]url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]

  • Avatar Nasty

    Nasty

    Broj poruka: 1791

    Prijavi adminu

    Ketice držim turbo fige da je implantacijsko! Sretno! 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀

    [lilypie.com]

  • Avatar Ketica

    Ketica

    Broj poruka: 119

    Prijavi adminu

    Ketica

    Pozz, zenice drage nova sam na forumu i puna pitanja. Ukratko ovo je moja prica.imam pocs,hiper štitnjaču od th uzimam Euthyrox 50 mg. inzulinska rezistencija,Glucopage 50mg, aovulatorne menstruacije, suprug zdrav, pokusavsmo dobiti bebicu vec 9 god😢ali bez uspjeha. Menstruacije nikad redovite,napuhana vječno. 2015 propuhana oba jajovoda, dr. Grgic Petrova bolnica. 2016.tu me preuzima pod svoje krilo najradosnija pticica i po meni najotvoreniji dr. ikad dr. Karlo Tomičič💪👏, 2016 prva inseminacija iz pr. cikl. nema +, 2017 druga inseminacija.. beta 1300 vanmaternicno d. jajovod, 2017 9 mj. prvi ivf iz prirodnog ciklua, negativna beta… 2018 2 mj. moje srce iskace iz prsnog koša.. Samo od sebe… (dobro Marijo i ja😀) meni je zlo, mucnine.. Ja napravih 5 testova od onog za 15 kn do onog za 99 i svi pokaziju +, ne vjerujem sama sebi… Beta 2194.6.. ❤️❤️❤️2 dan od bete bolovi, krvarenje.. Opet vanmaternicna 6 tj, operacija u OBK, jajovod ex, sad imam samo ljevi, u međuvremenu sam dala otkaz(rekao dr. u Petrovoj da ako zelim biti mama da zaboravim noćni rad… 12 h staracki dom). Ajde probat cemo i to.. Nebum crkla od gladi a cipela ionako imam previse😆. 5 mj. stimulirani ciklus, dobimo 12js,11 se oplodi a opstanu 4 do stadija blastica, zbog ogromne HS, smrzavaju ih. 2018 9 mj. vracene 2,beta niska… U periodu od 9mj.2018 do dns, svaki ciklus izazivali su mi sa duphastonom jer ni prokrvariti ne mogu nornalno,,,, 26.2.zadnja mens(duphaston) i idemo u novi ivf…od th. za pripremu Estrofem 3x1,i utrogestan 3x2 U cetvrtak 14.3.2019.endometrij 10 mm, vratili su mi moja dva❤️, i sad cekamo i 🙏, ali ova agonija… malo probada koda da cu dobiti svaki cas… malo bole leđa, pa malo smeckaste krvi 1x dnevno (jucer) vise sam luda placem mislim neznam kako i kaj… Svaka riječ podrske i utjehe dobro bi mi došla, tj trebam je. Hvala Vam svima lavice moje unaprijed.


  • Avatar Ketica

    Ketica

    Broj poruka: 119

    Prijavi adminu

    Slucajno ssm opet poslala dio komentara a nrda mi ga nikako obrisati,, molim pomoć ili neka admin obrise taj kratki post… Ako je moguce

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.