Pozdrav svim starim i novim članicama. Nakon nekog vremena borbe i par neuspješnih inseminacija i ja sam od ovog mjeseca u postupku in vitro oplodnje . Čekam betu,pa ako ima još neko ko je ovaj mjesec u postupku neka se javi da razmijenimo iskustva
Sany pozdrav i prije svega zelim ti puno uapjeha u ovom ivf. Ima nas puno cura na temi potpomognuta pa ako hoces pridruzi nam se, tamo si pomazemo i mucimo zajednice muke i skupa brojimo dane... Ja trenutno cekam ponedjeljak i 5.dan od punk ije pa da vidimo dal imamo koju blasticu za ET. Inace imala sam 8js, oplodjeno njih 6 al su malo sporije u razvoju. Meni je 4.ivf!Pisi kakva je kod tebe situacija.
Sany pozdrav i prije svega zelim ti puno uapjeha u ovom ivf. Ima nas puno cura na temi potpomognuta pa ako hoces pridruzi nam se, tamo si pomazemo i mucimo zajednice muke i skupa brojimo dane… Ja trenutno cekam ponedjeljak i 5.dan od punk ije pa da vidimo dal imamo koju blasticu za ET. Inace imala sam 8js, oplodjeno njih 6 al su malo sporije u razvoju. Meni je 4.ivf!Pisi kakva je kod tebe situacija.
Hvala ti puno na dobrodošlici,ja sam baš nekako na mukama ovih dana u iščekivanju bete,zato sam se i javila ovdje. Meni je prvi Ivf postupak,prije toga sam prošla dvije neuspješne inseminacije. Izvadili su mi 11 jajnih stanica od kojih je 9 bilo ok-oplodilo se 5-treći dan od punkcije su mi dvije vratili ,a tri zaledili. Danas brojim 7.mi dan. Puno sreće ti želim i da ovaj bde uspješan. Prebacit ću se tamo na temu
Prodajemo povoljno lijek za IVF:
1 x ELONVA 150mg
1 paket (7kom) Decapeptyl 0.1mg
Lijekovi su u frižideru kako je preporučeno...rok valjanosti 1/2020 i 4/2020.
Ostali smo trudni i zato prodajemo.
Pozdrav!
Evo da vam se i ja pridruzim,iza mene je jedan prirodan neuspjesan i sad cekam M da krenemo opet,dal je tko na VV šta to pričaju da nemaju lijekova??
Pozz, zenice drage nova sam na forumu i puna pitanja. Ukratko ovo je moja prica.imam pocs,hiper štitnjaču od th uzimam Euthyrox 50 mg. inzulinska rezistencija,Glucopage 50mg, aovulatorne menstruacije, suprug zdrav, pokusavsmo dobiti bebicu vec 9 god😢ali bez uspjeha. Menstruacije nikad redovite,napuhana vječno. 2015 propuhana oba jajovoda, dr. Grgic Petrova bolnica. 2016.tu me preuzima pod svoje krilo najradosnija pticica i po meni najotvoreniji dr. ikad dr. Karlo Tomičič💪👏, 2016 prva inseminacija iz pr. cikl. nema +, 2017 druga inseminacija.. beta 1300 vanmaternicno d. jajovod, 2017 9 mj. prvi ivf iz prirodnog ciklua, negativna beta... 2018 2 mj. moje srce iskace iz prsnog koša.. Samo od sebe... (dobro Marijo i ja😀) meni je zlo, mucnine.. Ja napravih 5 testova od onog za 15 kn do onog za 99 i svi pokaziju +, ne vjerujem sama sebi... Beta 2194.6.. ❤️❤️❤️2 dan od bete bolovi, krvarenje.. Opet vanmaternicna 6 tj, operacija u OBK, jajovod ex, sad imam samo ljevi, u međuvremenu sam dala otkaz(rekao dr. u Petrovoj da ako zelim biti mama da zaboravim noćni rad... 12 h staracki dom). Ajde probat cemo i to.. Nebum crkla od gladi a cipela ionako imam previse😆. 5 mj. stimulirani ciklus, dobimo 12js,11 se oplodi a opstanu 4 do stadija blastica, zbog ogromne HS, smrzavaju ih. 2018 9 mj. vracene 2,beta niska... U periodu od 9mj.2018 do dns, svaki ciklus izazivali su mi sa duphastonom jer ni prokrvariti ne mogu nornalno,,,, 26.2.zadnja mens(duphaston) i idemo u novi ivf...od th. za pripremu Estrofem 3x1,i utrogestan 3x2 U cetvrtak 14.3.2019.endometrij 10 mm, vratili su mi moja dva❤️, i sad cekamo i 🙏, ali ova agonija... malo probada koda da cu dobiti svaki cas... malo bole leđa, pa malo smeckaste krvi 1x dnevno (jucer) vise sam luda placem mislim neznam kako i kaj... Svaka riječ podrske i utjehe dobro bi mi došla, tj trebam je. Hvala Vam svima lavice moje unaprijed.
Uh, Ketice pa svašta si ti već prošla... Puno cura je imalo kao i ti smeđe krvi pa je ispalo da je to stara zaostala krv od implantacije. Držim fige da je to i kod tebe slučaj i da će se ovaj put trudnoća održati.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pozz, zenice drage nova sam na forumu i puna pitanja. Ukratko ovo je moja prica.imam pocs,hiper štitnjaču od th uzimam Euthyrox 50 mg. inzulinska rezistencija,Glucopage 50mg, aovulatorne menstruacije, suprug zdrav, pokusavsmo dobiti bebicu vec 9 god😢ali bez uspjeha. Menstruacije nikad redovite,napuhana vječno. 2015 propuhana oba jajovoda, dr. Grgic Petrova bolnica. 2016.tu me preuzima pod svoje krilo najradosnija pticica i po meni najotvoreniji dr. ikad dr. Karlo Tomičič💪👏, 2016 prva inseminacija iz pr. cikl. nema +, 2017 druga inseminacija.. beta 1300 vanmaternicno d. jajovod, 2017 9 mj. prvi ivf iz prirodnog ciklua, negativna beta… 2018 2 mj. moje srce iskace iz prsnog koša.. Samo od sebe… (dobro Marijo i ja😀) meni je zlo, mucnine.. Ja napravih 5 testova od onog za 15 kn do onog za 99 i svi pokaziju +, ne vjerujem sama sebi… Beta 2194.6.. ❤️❤️❤️2 dan od bete bolovi, krvarenje.. Opet vanmaternicna 6 tj, operacija u OBK, jajovod ex, sad imam samo ljevi, u međuvremenu sam dala otkaz(rekao dr. u Petrovoj da ako zelim biti mama da zaboravim noćni rad… 12 h staracki dom). Ajde probat cemo i to.. Nebum crkla od gladi a cipela ionako imam previse😆. 5 mj. stimulirani ciklus, dobimo 12js,11 se oplodi a opstanu 4 do stadija blastica, zbog ogromne HS, smrzavaju ih. 2018 9 mj. vracene 2,beta niska… U periodu od 9mj.2018 do dns, svaki ciklus izazivali su mi sa duphastonom jer ni prokrvariti ne mogu nornalno,,,, 26.2.zadnja mens(duphaston) i idemo u novi ivf…od th. za pripremu Estrofem 3x1,i utrogestan 3x2 U cetvrtak 14.3.2019.endometrij 10 mm, vratili su mi moja dva❤️, i sad cekamo i 🙏, ali ova agonija… malo probada koda da cu dobiti svaki cas… malo bole leđa, pa malo smeckaste krvi 1x dnevno (jucer) vise sam luda placem mislim neznam kako i kaj… Svaka riječ podrske i utjehe dobro bi mi došla, tj trebam je. Hvala Vam svima lavice moje unaprijed.
Slucajno ssm opet poslala dio komentara a nrda mi ga nikako obrisati,, molim pomoć ili neka admin obrise taj kratki post... Ako je moguce
Sortiraj odgovore
Najstariji