inseminacija kod prof. Šimunića/poliklinika ivf

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavy990
    12. Prosinac 2022. 21:29

Mimizmimi

darijam

Folikul 17mm danas jos jedna injekcija Menopura, a sutra nevecer stoperica i u utorak inseminacija 😇😇

🤞🤞🤞🤞😊😊

Odlično, lijepa folikula..sretno ti sutra i samo opušteno. ☺️ 

• ariaria
    13. Prosinac 2022. 00:10

Meni ginekologica nije radila problem s bolovanjem, štovise otvorila mi ga je samoinicijativno radi opisa posla, a i preporuke specijalista.
    Svakako pokusaj svome ginekologu objasniti kakav ti je opis posla i koliko puno ulažeš u ovo. Ak ne ide, promijeni ginekologa. 

Moja jedna kolegica je radila do 3. mjeseca trudnoće jer joj je ginekolog rekao pa kaj ćete doma, bolje da idete raditi. 🫣

Drzim palceve svima. Ja jos 2 dana i vadim betu. 🥲

• ariaria
    13. Prosinac 2022. 00:13

I bome nas ima... u istom sosu. 🤞✊️

Anavy990
    13. Prosinac 2022. 07:20

ariaria

Meni ginekologica nije radila problem s bolovanjem, štovise otvorila mi ga je samoinicijativno radi opisa posla, a i preporuke specijalista.
    Svakako pokusaj svome ginekologu objasniti kakav ti je opis posla i koliko puno ulažeš u ovo. Ak ne ide, promijeni ginekologa.

Moja jedna kolegica je radila do 3. mjeseca trudnoće jer joj je ginekolog rekao pa kaj ćete doma, bolje da idete raditi. 🫣

Držim palčeve za betu. 
    Meni je Dr.Maričić rekao da nakon 12 dana napravim test i javim se. Vama je vaš ginekolog rekao da idete vaditi betu ili?

Anavy990
    13. Prosinac 2022. 07:24

ariaria

Iako nisam kod prof. Šimunovica, jako sam sretna jer sam u bespućima interneta pronašla nekoga tko ide na inseminaciju u 2022. godini.

Bas mi je jako demotivirajuće što se na forumima o inseminaciji uglavnom piše u negativnom kontekstu, a osobno poznajem nekoliko osoba s uspješnim ishodom iste.

Moj prvi postupak je poništen jer moj endometrij i folikul nisu surađivali. Tada sam uzimala Klomifen.
    Budući da imam jako visok AMH doktorica mi je prepisala Femaru, jer prema nekim novim istraživanjima žene s visokim AMH jako dobro reagiraju na Femaru. I tako je i bilo.
    Femara je odradila svoje, dobila sam štopericu i išla na inseminaciju 1.12. Od tada budnim okom pratim sve sto se desava i uzimam 3 Urtrogestana dnevno (vaginalno).

A generalno se ne dešava niš posebno, osjećam napetost u donjem dijelu trbuha svaki dan, a prije 2 dana mi je trbuh bio ekstremno napuhan (hlače koje su mi inace ovelike sam jedva zakopčala) i nakon 4 sata na nogama sam taakav pritisak dolje imala da sam jedva čekala da legnem u krevet. Uopce ne znam je li to neki znak ili moje tijelo jednostavno luduje od Urtrogestana. Betu vadim 15.og.

Moram pohvaliti osoblje na VV. Divne, divne, divne doktorice i sestre koje su maksimalno olakšale cijelu situaciju.

Vama svima držim palčeve!

ja sam isto osajećala taj pritisak dva dana nakon postupka i prsa su mi jako osjetljiva to je sigurno od Duphastona. 

• ariaria
    13. Prosinac 2022. 07:56

Rekla mi je doktorica da 15 dan nakon inseminacije napravim kucni test, ako bude negativan da ga napravim i 16 i 17 dan. 
    A beta je pouzdanija od kucnog testa i kada sam pitala ginekologicu za uputnicu za vadjenje pustila mi ju je. 
    Iako, sad sam skuzila da betu ne vade u domovima zdravlja, nego samo u bolnicama. A neda mi se povlaciti po bolnicama, pa cu si otici to privatno obaviti, ak bu test pozitivan. 😊

• ariaria
    13. Prosinac 2022. 07:59

Anavy990

ariaria

Držim palčeve za betu.
    Meni je Dr.Maričić rekao da nakon 12 dana napravim test i javim se. Vama je vaš ginekolog rekao da idete vaditi betu ili?

12 daan?!?! Ajme ovaj info me dovodi u napast da i ja pozurim. 🙈🙉🙊

Anavy990
    13. Prosinac 2022. 08:40

ariaria

Anavy990

ariaria

Držim palčeve za betu.

12 daan?!?! Ajme ovaj info me dovodi u napast da i ja pozurim. 🙈🙉🙊

jel da? vjerujem, evo meni tako napisali na otpusnom pismu i rekli :D

darijam
    13. Prosinac 2022. 14:36

Bokic, sve proslo super ne boli i sad cekamo takoder 12 dana do testa 
    Dobila folacin duphastone i andol za piti za cuvanje zutog tijela kao. 

Anavy990
    13. Prosinac 2022. 19:29

darijam

Bokic, sve proslo super ne boli i sad cekamo takoder 12 dana do testa
    Dobila folacin duphastone i andol za piti za cuvanje zutog tijela kao.

Isto kao i ja. Iako mi nije jasno zasto Andol?..znate li vi mozda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.