Folikul 17mm danas jos jedna injekcija Menopura, a sutra nevecer stoperica i u utorak inseminacija 😇😇
🤞🤞🤞🤞😊😊
Odlično, lijepa folikula..sretno ti sutra i samo opušteno. ☺️
Meni ginekologica nije radila problem s bolovanjem, štovise otvorila mi ga je samoinicijativno radi opisa posla, a i preporuke specijalista.
Svakako pokusaj svome ginekologu objasniti kakav ti je opis posla i koliko puno ulažeš u ovo. Ak ne ide, promijeni ginekologa.
Moja jedna kolegica je radila do 3. mjeseca trudnoće jer joj je ginekolog rekao pa kaj ćete doma, bolje da idete raditi. 🫣
Drzim palceve svima. Ja jos 2 dana i vadim betu. 🥲
Meni ginekologica nije radila problem s bolovanjem, štovise otvorila mi ga je samoinicijativno radi opisa posla, a i preporuke specijalista.
Svakako pokusaj svome ginekologu objasniti kakav ti je opis posla i koliko puno ulažeš u ovo. Ak ne ide, promijeni ginekologa.
Moja jedna kolegica je radila do 3. mjeseca trudnoće jer joj je ginekolog rekao pa kaj ćete doma, bolje da idete raditi. 🫣
Držim palčeve za betu.
Meni je Dr.Maričić rekao da nakon 12 dana napravim test i javim se. Vama je vaš ginekolog rekao da idete vaditi betu ili?
Iako nisam kod prof. Šimunovica, jako sam sretna jer sam u bespućima interneta pronašla nekoga tko ide na inseminaciju u 2022. godini.
Bas mi je jako demotivirajuće što se na forumima o inseminaciji uglavnom piše u negativnom kontekstu, a osobno poznajem nekoliko osoba s uspješnim ishodom iste.
Moj prvi postupak je poništen jer moj endometrij i folikul nisu surađivali. Tada sam uzimala Klomifen.
Budući da imam jako visok AMH doktorica mi je prepisala Femaru, jer prema nekim novim istraživanjima žene s visokim AMH jako dobro reagiraju na Femaru. I tako je i bilo.
Femara je odradila svoje, dobila sam štopericu i išla na inseminaciju 1.12. Od tada budnim okom pratim sve sto se desava i uzimam 3 Urtrogestana dnevno (vaginalno).
A generalno se ne dešava niš posebno, osjećam napetost u donjem dijelu trbuha svaki dan, a prije 2 dana mi je trbuh bio ekstremno napuhan (hlače koje su mi inace ovelike sam jedva zakopčala) i nakon 4 sata na nogama sam taakav pritisak dolje imala da sam jedva čekala da legnem u krevet. Uopce ne znam je li to neki znak ili moje tijelo jednostavno luduje od Urtrogestana. Betu vadim 15.og.
Moram pohvaliti osoblje na VV. Divne, divne, divne doktorice i sestre koje su maksimalno olakšale cijelu situaciju.
Vama svima držim palčeve!
ja sam isto osajećala taj pritisak dva dana nakon postupka i prsa su mi jako osjetljiva to je sigurno od Duphastona.
Rekla mi je doktorica da 15 dan nakon inseminacije napravim kucni test, ako bude negativan da ga napravim i 16 i 17 dan.
A beta je pouzdanija od kucnog testa i kada sam pitala ginekologicu za uputnicu za vadjenje pustila mi ju je.
Iako, sad sam skuzila da betu ne vade u domovima zdravlja, nego samo u bolnicama. A neda mi se povlaciti po bolnicama, pa cu si otici to privatno obaviti, ak bu test pozitivan. 😊
Držim palčeve za betu.
Meni je Dr.Maričić rekao da nakon 12 dana napravim test i javim se. Vama je vaš ginekolog rekao da idete vaditi betu ili?
12 daan?!?! Ajme ovaj info me dovodi u napast da i ja pozurim. 🙈🙉🙊
Držim palčeve za betu.
12 daan?!?! Ajme ovaj info me dovodi u napast da i ja pozurim. 🙈🙉🙊
jel da? vjerujem, evo meni tako napisali na otpusnom pismu i rekli :D
Bokic, sve proslo super ne boli i sad cekamo takoder 12 dana do testa
Dobila folacin duphastone i andol za piti za cuvanje zutog tijela kao.
Bokic, sve proslo super ne boli i sad cekamo takoder 12 dana do testa
Dobila folacin duphastone i andol za piti za cuvanje zutog tijela kao.
Isto kao i ja. Iako mi nije jasno zasto Andol?..znate li vi mozda?
Sortiraj odgovore
Najstariji