Pozdrav drage moje, dobila danas menstruaciju tak da sutra zovem u polikliniku ivf.. Drzite fige💝
Sretno 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Pozdrav drage moje, dobila danas menstruaciju tak da sutra zovem u polikliniku ivf.. Drzite fige💝Sretno 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞Pozdrav, u kojem ste vi procesu? Zaboravila sam Vas uopce pitati 🥰🥰 drzim i ja vama 🤞🤞🤞🤞🤞
Čekam mengu (za 2-3 dana) i onda redom sve za 1. inseminaciju koja će (ako sve bude po planu) biti ovaj mjesec. Možemo i na ti ja ću se odmah prebaciti :) u kojoj si ti fazi?
9/22 biokem.
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Pozdrav drage moje, dobila danas menstruaciju tak da sutra zovem u polikliniku ivf.. Drzite fige💝Sretno 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞Pozdrav, u kojem ste vi procesu? Zaboravila sam Vas uopce pitati 🥰🥰 drzim i ja vama 🤞🤞🤞🤞🤞Čekam mengu (za 2-3 dana) i onda redom sve za 1. inseminaciju koja će (ako sve bude po planu) biti ovaj mjesec. Možemo i na tija ću se odmah prebaciti :) u kojoj si ti fazi?
Evo ja u utorak imam prvu folikulometriju.. a od th. trenutno sam na Femari 2,5mg 1x1.. pijem ju od petka i osjecam se za sad normalno tj. uobicajeno ☺️😊
Sad sam se sjetila da nisam napisala cijenu lijekova... 6 femara i 3 menopura sam platila 470 kn. U poliklinici sam dobila popis 3 ljekarne koje prodaju te lijekove na komad... pa kolko ti treba. Ugl. 1 femara je 7,05 kn, a 1 menopur je 142,32 (+ neka sića za injekcije).
Sretno cure 🤞🤞🤞
Javite se kako napredujete :)
9/22 biokem.
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
Pozdrav drage moje, dobila danas menstruaciju tak da sutra zovem u polikliniku ivf.. Drzite fige💝Sretno 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞Pozdrav, u kojem ste vi procesu? Zaboravila sam Vas uopce pitati 🥰🥰 drzim i ja vama 🤞🤞🤞🤞🤞Čekam mengu (za 2-3 dana) i onda redom sve za 1. inseminaciju koja će (ako sve bude po planu) biti ovaj mjesec. Možemo i na tija ću se odmah prebaciti :) u kojoj si ti fazi?Evo ja u utorak imam prvu folikulometriju.. a od th. trenutno sam na Femari 2,5mg 1x1.. pijem ju od petka i osjecam se za sad normalno tj. uobicajeno ☺️😊
Pozdrav draga,kako je prosla prva folikulometrija?Ja čekam mengu i onda postupak sve isto kao i kod tebe pa me bas zanima 😊
Pozdraav,
Znaci dva folikula 10mm.. jedan na lijevom i jedan na desnom al reko dr. Da za sad to nije nista znacajno i ordinirao mi da odmah danas i sutra primim injekciju menapura ( injekcija peće dosta al nista sto se neda izdrzat) endometrij uredan. U cetvrtak idem opet popodne tako da javim dalje..
I neznam jel znate al ugl sve folikulometrije se placaju na kraju proseca tj. Kad se placa na kraju postupak cijeli onda se i folikulometrije..tako da po meni super jos i bolje da je sve odjedanput..
Sortiraj odgovore
Najstariji