Hvala vam na officieux Sta znaci to dpo to je dan Nakon menstruacije Ili
1 dpo je prvi dan menstruacije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
1 dpo je prvi dan menstruacije
Isprike krivo sam napisala 1 dpo je dan poslije ovulacije ..žurila sam se🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A na onih 11 dana sam mislila od menstruacije do ovulacije pa imajte odnose od 11 dana od menstruacije pa do nekih 16 dan ... sama sebe sam zbunila🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja pocela od danas inace mi mens prèstala Pa vide celo ovaj mesec normalno ja brzo ostajem trudna na salis tu maju prosle godine sam imala pobacaj da nisam ni znak a da sam trudna imala sam sve s’imprime trudnoce napravila test ono negativan Posle kad sam pokrvarila dva dana ja imam I dalje simptomi kazem daj da pravim test bez obzira na krvarenje kad ono pozitvan na za lors pobacaj tako da ja I ne verujem u test pré izostale menstruacije a niti u test krvi ne verujem jer sam se jednom prevarila bio je lazan negativan test krvi Ali Sta je ti je videcemo imam dve devojcice I jednog decaka ja voj jos jedno d’été Pa Sta bude neka bude samo da je zivo I zdravo Hvala ti puno na tvojim odgovorima bas si prijatna I Mongo mije bolje kad imam skim da Pisem o svemu hvala jos jednom
Pozdrav... inače nemam redoviti ciklus. Menstruacija mi zna kasniti i po mjesec dva. Prošli mjesec sam dobila 16.1., po aplikaciji bi trebala dobiti 17.2. no to mi ništa ne znači jer opet ponavljam uvijek mi kasni, a nikada mi nije došla ranije. 10.1. sam popodne imala rozo krvarenje ali samo nakon mokrenja i to je bilo jako svijetlo skoro neprimjetno rozo ( tako svijetlo rozo je trajalo jedan dan), i sljedeća 3 dana sam imala tamno smeđe krvarenje ali jako jako malo ( dok inače za vrijeme menstruacije krvarim obilno). Ovo sam krvarila jako malo, nije bolilo ništa ( inače za vrijeme menstruacije umirem od bolova). Dečko i ja imamo ne zaštićene odnose. Zadnji dan dok sam još mrvicu krvarila sam napravila test I bio je negativan, sad nakon 3 dana sam opet napravila test i opet je negativan. Postoji li mogućnost da je to bilo implatacijsko krvarenje i da će mi za par dana pokazati pozitivan test, da još moram pričekati malo da naraste broj tih hormona?
Pozdrav… inače nemam redoviti ciklus. Menstruacija mi zna kasniti i po mjesec dva. Prošli mjesec sam dobila 16.1., po aplikaciji bi trebala dobiti 17.2. no to mi ništa ne znači jer opet ponavljam uvijek mi kasni, a nikada mi nije došla ranije. 10.1. sam popodne imala rozo krvarenje ali samo nakon mokrenja i to je bilo jako svijetlo skoro neprimjetno rozo ( tako svijetlo rozo je trajalo jedan dan), i sljedeća 3 dana sam imala tamno smeđe krvarenje ali jako jako malo ( dok inače za vrijeme menstruacije krvarim obilno). Ovo sam krvarila jako malo, nije bolilo ništa ( inače za vrijeme menstruacije umirem od bolova). Dečko i ja imamo ne zaštićene odnose. Zadnji dan dok sam još mrvicu krvarila sam napravila test I bio je negativan, sad nakon 3 dana sam opet napravila test i opet je negativan. Postoji li mogućnost da je to bilo implatacijsko krvarenje i da će mi za par dana pokazati pozitivan test, da još moram pričekati malo da naraste broj tih hormona?
Molim Vas odgovor ako netko zna.😆
Pozdrav… inače nemam redoviti ciklus. Menstruacija mi zna kasniti i po mjesec dva. Prošli mjesec sam dobila 16.1., po aplikaciji bi trebala dobiti 17.2. no to mi ništa ne znači jer opet ponavljam uvijek mi kasni, a nikada mi nije došla ranije. 10.1. sam popodne imala rozo krvarenje ali samo nakon mokrenja i to je bilo jako svijetlo skoro neprimjetno rozo ( tako svijetlo rozo je trajalo jedan dan), i sljedeća 3 dana sam imala tamno smeđe krvarenje ali jako jako malo ( dok inače za vrijeme menstruacije krvarim obilno). Ovo sam krvarila jako malo, nije bolilo ništa ( inače za vrijeme menstruacije umirem od bolova). Dečko i ja imamo ne zaštićene odnose. Zadnji dan dok sam još mrvicu krvarila sam napravila test I bio je negativan, sad nakon 3 dana sam opet napravila test i opet je negativan. Postoji li mogućnost da je to bilo implatacijsko krvarenje i da će mi za par dana pokazati pozitivan test, da još moram pričekati malo da naraste broj tih hormona?
Molim Vas odgovor ako netko zna.😆
Jedini i pravi odgovor mozete dobiti ako izvadite hormon Bhcg iz krvi, no nakon impl. test bi vec trebao pokazati ako je rijec o T.
Moj savjet ili ponovite test kroz dan dva ili izvadite betu a ja vam zelim svu srecu!!!😊
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji