Hodalica za bebu - da ili ne?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • duda9

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    MOLIM VAS U ČEMU JE PROBLEM KAKO SMO MI BILI U HODALICAMA I TO KAKVIM SDA SE PRIČAJU SAPUNICE HODALICE NISU ZDRAVE TO NIJE ISTINA I MALO SE PRETJERUJE OKO BEBA SADA NEVALJAJU HODALICE,PRIJE SE LULEK STAVLJAO GORE KAD SE PREVIJAO SADA OSTAJE DOLJE ITD TO NIŠTA NE VALJA I NAJBOLJI NAJZDRAVIJI JE STARINJSKI OBIČAJ O DJETETU JER OVO KAD ČITAM.NO KOMENTAR.

  • duda9

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    HODALICA ZA BEBU APSALUTNO DA ALI NE DA PROVODI DUGI PERIOD U NJOJ.

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Ajmeeee,  ja ne znam kako vi samu sebe razumijete,  bez tocke,  bez zareza,  bez glave,  bez repa. To je valjda isto taj najbolji starinjski obicaj…

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    ProudMomy

    Ajmeeee, ja ne znam kako vi samu sebe razumijete, bez tocke, bez zareza, bez glave, bez repa. To je valjda isto taj najbolji starinjski obicaj…

    😂😂😂😂😂

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Gospodjo Dibravka, Vas nacin pisanja dovoljno govori o vama  i vasoj edukaciji. 
    Radite sa svojim djetetom kako vam je volja, ali ne “ solite pamet” drugima.
    I samo po starinski nastavite ukoliko smatrate da je tako najbolje, a nas moderne nemajke ostavite da pretjerujemo i dalje.
    I iskljucite internet, onako po starinaki, najbolje ce tako biti i za vas i za nas. 

  • Avatar dea32

    dea32

    Broj poruka: 1561

    Prijavi adminu

    Malo je ta fraza postala otrcana ‘kako su nekada’.. 
    Zene drage, zivimo u 21.st. Medicina i istrazivanja idu dalje i normalno da se sada znaju stvari koje se prije nisu znale. Meni nema logike u tome da ostanemo u ‘onome nekada’ kad znamo da mozemo i moramo bolje. 
    Nadalje, hodalicu nisam koristila uopce sa curicom kojoj je sada 2 god i 6 mj a necu koristiti ni za deckica kojem je sada 2 mj. Nema potrebe za njom, prohodat ce kad tad. A ne samo da hodalice mogu ostetiti razvoj kukova i kraljesnice opcenito, mogu biti i opasne ako se dijete prevrne iz nje a bilo je i takvih slucajeva.. Dijete treba cvrstu podlogu-pod, spuzvu na kojoj lezi i didakticke igracke. Bez nahodavanja, posjedanja prije nego se samo posjedne i to je to..

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Ja ih smatram nepotrebnima zato ih nismo nikad ni imali!A ako se nesto treba napraviti ili da se mama malo odmori pa ima onih vrtica ili putnih krevetica pa se dijete moze ostaviti tamo!Bolji izbor od hodalice po meni!A kad gledam ovako sa strane ne svidja me se polozaj nogica u tome!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.