Hemoroidi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nknata
    20. Listopad 2014. 11:46

Bok cure, ja sam nova i baš sam malo istraživala vezano za ovu temu o hemeroidima ufff, i moram se nadovezati da ih se nikako ali, nikako ne mogu riješiti! U prvoj trudnoći ih nisam imala i iskočili su mi na porodu, al su se povukli nakon 2 tjedna mazanja sa Hemopropin kremom, a sada ova druga trudnoća od samog početka me ne ostavljaju na miru, sad sam 29 tj. i strah me poroda s njima, a nema šta nisam probala.. Kantarionovo ulje pomogne samo da se smanje i ne bole, ali čim odem na Wc eto ih opet ko zrna grožđa plačem!!

Bumbali
    22. Listopad 2014. 09:31

joj evo ih kod mene, duuugo ih nije bilo užas, jutros mi je bilo veselo :(
    kako rješavati sa kantarinovim uljem, jel možda netko probao s nekim čajevima?

Bog je velik!

nknata
    28. Listopad 2014. 09:23

evo najbolje do sada pokazalo se malinovo ulje s kamilicom...za cas nestanu...al opet dodju' a valja to sad tako mora biti, samo da izdrzim porod, pa cu vidjet kaj cu onda ak nis drugo- pod noz !!

Nalah
    08. Studeni 2014. 14:28

Meni se podstanar pojavio prošli petak,mažem Hemopropinom,ne boli me više i smanjio se,nadam se da će nestati.Ova mast je stvarno odlična

Nalah
    08. Studeni 2014. 16:20

Da probam onda s kantarinovim uljem?Kvragu,kod mene je bila odlična biljna apoteka koju su zatvorili...

Nalah
    08. Studeni 2014. 20:55

Hvala ti

Nalah
    12. Studeni 2014. 21:17

Dada...evo jutros sam se probudila i nestao je,nadam se da se neće vratiti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.