Hemoroidi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribica153
    04. Rujan 2014. 08:29

Meni evo danas iskočili. Ogromni i bole ko sam vrag... :( Ja sam ih dobila s prvim porodom i isto su me bolili više nego rez dole. Nisam mogla sjediti od njih tjednima... U ovom periodu između znala sam ih imati jer imam inače problema sa stolicom... Ali ovo sada. Evo 12 tjedana, stolice ili nema, ili je tvrda ko kamen. Baš me boli i neugodno je. Bojim se na wc otić.
    Baš ću kad dođem doma probat kantarionovo ulje stavit. A vidila sam i ljekarni da im je došlo nešto fino, voćno, tipa sokića, a to su u biti vlakna. Pa ću i to probati... Stvarno sam jadna.

pčelica9
    07. Rujan 2014. 21:50

Ja sam jednostavno rekla da sam bila na wc-u i to je to. i onda kad sam došla doma sam to u miru obavila. A kaj veliš od reza i od hemeroida ne znam di bi još i čepić stavljala i umrla na tom wc-u.

MalaMuca
    07. Rujan 2014. 22:17

Jučer ih nije bilo, a danas su iskočili!? kaj to tak samo u jednom danu puf? ne kužim, sad sam u 27.tjednu, al mene niš ne boli, za sad.  Zbunjena sam O.o

MalaMuca
    08. Rujan 2014. 18:49

Ja ga imam doma jer ga inače koristim za sve i svakaj, bum i ja probala od danas s tim pa valjda bu prošlo :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.