Uf i ja imam problema i s njima a i probavom. Neko vrijeme sam jela onaj zdravi kruh sa vlaknima ali ne mogu mu više ni blizu jer me tjera na povraćanje. I od tada je to stalo a hemići iskočili. Probala sam s nekim biljnim čajem pa sam imala jake grčeve i odustala. Dolje sam mazala s Faktu masti ali mi je doktor rekao da to ne smijem u trudnoći ni pod razno pa sam odustala. Probala sam par dana držati vaticu sa gospinom travom ali imam dojam da mi ništa nije pomagalo :D Baš sam očajna. I ja razmišljam što će tek biti na porodu.

uhhh, mrzim ovu temu ja sam ih dobila prije cca.mj.dana pa su se povukli pa opet izasli i tak u krug... pogotovo dok mi je probava bila koma, zbog tbl.za zeljezo... ugl. dobila sam preporuku za propolisni melem, kupila ga u biljnoj ljekarni i mislim da mi je on pomogao,do tad sam koristila hemopropin, kantarionovo ulje i hemero protect od cega nije bilo nikakve korsiti dok su bili u stanju grozne bolne upale. iako mala gamad opet izade kad je tvrda stolica, nakon par dana zatvora... :/ tak da se i ja bojim kak ce tek bit nakon poroda!
Drage trudnice i mame, vec 2-3tj mucim se s hemoroidima. Probava i stolica su mi ok, ali nesmijem cucnuti ili se prignuti odmah mi poskacu i naoteknu.. danas mi i prokrvarili.. :( mazala sam hemopropinom. ginekolog mi je rekao da ta krema nije bas nesto ucinkovita kod trudnica i da kupim faktu kremu. mazala i sa njom,ali pomaka na bolje nema.. Da li ima netko od vas kakava prirodan,a ucinkovit lijek, osim svinjske maste..to mi je tak fuj i djeluje mi nehigijenski..mada ako nista ne pomogne, pokusat cu i s tim. termin mi je za manje od 5tj..da li je koja od vas rodila sa takvim upaljenim hemoroidima?.mada sam za carski rez,samo u slucaju ako se bas mora i prirodno neide nikak,sve vise razmisljam da trazim carski,jer mislim da ce mi sva crijeva ispast na porodu. :(
Drage trudnice i mame, vec 2-3tj mucim se s hemoroidima. Probava i stolica su mi ok, ali nesmijem cucnuti ili se prignuti odmah mi poskacu i naoteknu.. danas mi i prokrvarili.. :( mazala sam hemopropinom. ginekolog mi je rekao da ta krema nije bas nesto ucinkovita kod trudnica i da kupim faktu kremu. mazala i sa njom,ali pomaka na bolje nema.. Da li ima netko od vas kakava prirodan,a ucinkovit lijek, osim svinjske maste..to mi je tak fuj i djeluje mi nehigijenski..mada ako nista ne pomogne, pokusat cu i s tim. termin mi je za manje od 5tj..da li je koja od vas rodila sa takvim upaljenim hemoroidima?.mada sam za carski rez,samo u slucaju ako se bas mora i prirodno neide nikak,sve vise razmisljam da trazim carski,jer mislim da ce mi sva crijeva ispast na porodu. :(
probaj sa propolisnim melemom! ( procitaj post iznad :) )
Ja sam rodila sa ogromnim hemeroidom,najgore mi je bilo kad su mi morali klizmu napravit,na samo porodu ga nisam osjetila uopće...
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Jel bi proposlisni melem mogao biti u Bio & Bio obzirom da mi je u blizini posla?

Ja sam cula da je lavandino ulje super za hemeroide.Od danas ga i ja koristim pa cu vidjeti kako pomaže.
Dakle, s Hemopropinom imam neke rezultate, ali slabe.
Nisam uspjela još nikog iz Zg nažicati da mi nabavi Propolisni melem kojeg preporuča Beag.
Jučer sam isprobala ovaj recept:
1 dcl maslinovog ulja staviti u posudu i lagano zagrijavati (paziti da ne provrije!), dodati u njega veliku žlicu cvjetova kamilice, maknuti s vatre, malo promiješati i pustiti da se ohladi. Procijediti u bočicu ili staklenku i mazati s time.
Recept nije sto posto učinkovit (da nestanu), ali moram reći da sinoć i jutros nakon kaj sam si stavila su mi se prepolovili, odnosno dvostruko smanjili i to mi je bila najbrža reakcija do sad (obično bi s Hemopropinom morala mazuckati cijeli dan).
I da budem iskrena, ja nisam samo pomazala, nego sam malo vatice umočila u ulje i stavila na hemoroide i držala tako neko vrijeme. Malo nezgodno za donje rublje (stavite si uložak ili koristite neke stare gaćice do kojih vam nije stalo), ali meni je vrijedilo.
U svakom slučaju, ako vam ne pomogne, neće vam ni škoditi jer su sve prirodni sastojci. Sretno!
Meni je pomoglo kantarionovo ulje. Valjda moji nisu bili tak strašni
Meni je pomoglo kantarionovo ulje. Valjda moji nisu bili tak strašni
Ja sam za njega saznala nakon što sam došla iz rodilišta....blaženstvo totalno za 2 dana nestalo,a ja se mučila cijelu trudnoću
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji