Nisam nikad koristila te tablete, jesu jake? (mislim, jel te jako potjera ili imaš normalno stolicu)?
Meni je teta u apoteci rekla da su te tablete čista kemija i da je za početak bolje uzeti nešto prirodnije pa ako neide s tim prebaciti se na te Dulkolax. Ima npr. voćne kocke Ortisan koje su na prirodnoj bazi i djeluju jako dobro, a ima ih za kupiti i u DM-u.
Meni je planinski čaj najbolji,od Ortisana sam mislila da imam muke Isusove od grčeva
To ti ovosi od organizma do orhanizma, ja sam od tog čaja skoro umrla a od kocki ništa isto kak i cure kažu da Dulkolax,,,samo krene
Kupi sirup Smokvan. ima ga za kupiti u ljekarnama. sirup od suhih sljiva i smokve. Ja sam imala probleme sa tvrdom stolicom, odmah nakon prve primjene sirupa,vidjela sam razliku. a sta se hemoroida tice,ja ih imam,ali ne zbog stolice,nego kad sam u cucecem polozaju, odmah mi iskoci. jucer ribala donje elemente kuhinje i nemogu sad ni sjediti ni hodati..boli,pece,grozno. bojim se kak ce tek biti na porodu od tiskanja.. :/ kupila sam danas kremu za hemoroide Hemopropin na bazi kamilice i propolisa.
U prvoj trudnoći nisam imala hemoroide niti probleme sa stolicom, ali evo u drugoj trudnoći su mi iskočili, čak su mi jednom i prokrvarili, imam vanjske i mažem sa Hemopropinom. Malo mi se smanje, ali čim idem na wc odmah izađu..Užas jedan, nadam se da će do poroda proći.
Sortiraj odgovore
Najstariji