Nisam nikad koristila te tablete, jesu jake? (mislim, jel te jako potjera ili imaš normalno stolicu)?
Nisam nikad koristila te tablete, jesu jake? (mislim, jel te jako potjera ili imaš normalno stolicu)?
Ja sam ju popila samo tada, ne koristim ih inace. Ne bi to nazvala bas skroz normalnom stolucom, ali protjera te da jednostavno ne mozes zadrzat, a ne moras ni tiskat, ide samo :-). A kad se bojis da ti savovi ne popucaju, onda ti je to super :-).

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni je teta u apoteci rekla da su te tablete čista kemija i da je za početak bolje uzeti nešto prirodnije pa ako neide s tim prebaciti se na te Dulkolax. Ima npr. voćne kocke Ortisan koje su na prirodnoj bazi i djeluju jako dobro, a ima ih za kupiti i u DM-u.
Meni je teta u apoteci rekla da su te tablete čista kemija i da je za početak bolje uzeti nešto prirodnije pa ako neide s tim prebaciti se na te Dulkolax. Ima npr. voćne kocke Ortisan koje su na prirodnoj bazi i djeluju jako dobro, a ima ih za kupiti i u DM-u.
slažem se da su čista kemija,kao i većina tableta,al ako ništa drugo na prirodnoj bazi nepomaže onda su spas...a i kako je Proudmomy napisala ako se bojiš za šavove i nemožeš tiskati onda je bolje da te nešto protjera
Meni je planinski čaj najbolji,od Ortisana sam mislila da imam muke Isusove od grčeva
To ti ovosi od organizma do orhanizma, ja sam od tog čaja skoro umrla a od kocki ništa isto kak i cure kažu da Dulkolax,,,samo krene
Kupi sirup Smokvan. ima ga za kupiti u ljekarnama. sirup od suhih sljiva i smokve. Ja sam imala probleme sa tvrdom stolicom, odmah nakon prve primjene sirupa,vidjela sam razliku. a sta se hemoroida tice,ja ih imam,ali ne zbog stolice,nego kad sam u cucecem polozaju, odmah mi iskoci. jucer ribala donje elemente kuhinje i nemogu sad ni sjediti ni hodati..boli,pece,grozno. bojim se kak ce tek biti na porodu od tiskanja.. :/ kupila sam danas kremu za hemoroide Hemopropin na bazi kamilice i propolisa.
U prvoj trudnoći nisam imala hemoroide niti probleme sa stolicom, ali evo u drugoj trudnoći su mi iskočili, čak su mi jednom i prokrvarili, imam vanjske i mažem sa Hemopropinom. Malo mi se smanje, ali čim idem na wc odmah izađu..Užas jedan, nadam se da će do poroda proći.
…imam vanjske i mažem sa Hemopropinom. Malo mi se smanje, ali čim idem na wc odmah izađu..Užas jedan
E, tak' je i meni! Igramo se skrivača. Ali ja se bojim da oni ne prolaze...
Što će tek biti nakon onog pravog tiskanja, ne znam.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji