Gynositol

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    19. Travanj 2023. 01:01

Super je sto imaš nekome rec… gle, ja nisam nikome rekla osim svojima doma i toliko mi bude krivo jer mislim da bi mi bilo lakše da imam s kime o tome pričati, ovako sam izolirana i mislim da se samo meni događa jer eto… dok s druge strane nekad mi je drago mada vidim koliko ljudske zlobe ima, sam pojam da se netko naslađuje s time…

Kako se ti sad osjećaš ? :)

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

bambi27zg
    19. Travanj 2023. 21:31

Svatko ima svoje nacine nosenja sa stvarima, nekima je neshvatljivo dijeliti intimu, nekima lakse ako kazu - slusaj sebe i postupi po tome. Ukoliko je potrebno potrazi i nekog strucnog po tom pitanju da pomogne, narocito ako vidis da gutanje toga ne vodi nigdje…  😉

U pocetku poslije sam bila: idemo odmah dalje, onda su me miomi i operacija malo prizemljili i zapravo mi dali odmak od svega da poslozim sebe u svim pogledima - i tijelo i duh i psihu i sve… Pocetkom godine (2022.) sam imala veliki strah kako cu kad i ako opet ostanem trudna zbog te fobije pojave krvi itd… 
    U listopadu kad smo usli u IVF bila sam toliko flegma i neopterecena da se sam doktor cudio jer sam inace kontrol-frik - meni je samoj bilo lakse da sam si sve nekako tumacila kao: grcevi - to se gnijezdi, bole me to i to - promjene u tijelu i hormoni… 
    Sad s odmakom mogu reci da veliku ulogu igra glava i kao da tijelo zna da ne krene dalje dok se to ne poslozi 😉 
    Da imam povremeno strahove s teudnocom, imam; ali pokusavam ne misliti o tome da ne saljem negativne vibracije malom 😁

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

PiaBuu
    22. Travanj 2023. 15:39

bambi27zg

Svatko ima svoje nacine nosenja sa stvarima, nekima je neshvatljivo dijeliti intimu, nekima lakse ako kazu - slusaj sebe i postupi po tome. Ukoliko je potrebno potrazi i nekog strucnog po tom pitanju da pomogne, narocito ako vidis da gutanje toga ne vodi nigdje… 😉
    *
    U pocetku poslije sam bila: idemo odmah dalje, onda su me miomi i operacija malo prizemljili i zapravo mi dali odmak od svega da poslozim sebe u svim pogledima - i tijelo i duh i psihu i sve… Pocetkom godine (2022.) sam imala veliki strah kako cu kad i ako opet ostanem trudna zbog te fobije pojave krvi itd…
    U listopadu kad smo usli u IVF bila sam toliko flegma i neopterecena da se sam doktor cudio jer sam inace kontrol-frik - meni je samoj bilo lakse da sam si sve nekako tumacila kao: grcevi - to se gnijezdi, bole me to i to - promjene u tijelu i hormoni…
    Sad s odmakom mogu reci da veliku ulogu igra glava i kao da tijelo zna da ne krene dalje dok se to ne poslozi 😉
    Da imam povremeno strahove s teudnocom, imam; ali pokusavam ne misliti o tome da ne saljem negativne vibracije malom 😁

Meni nije problem o tome pricati al radi posla sam sve to presutjela i nikome nisam rekla .... 
    Zasto si isla na ivf ako si prvi puta ostala prirodno trudna? i gdje si isla ? :) 
     Mi smo napokon krenuli, i mislila sam da cu bit nervozna na kraju sam skroz opustena po pitanju toga... jedino me strah da na poslu ne napravim nesto krivo.... 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven

bambi27zg
    23. Travanj 2023. 21:33

Pise i u potpisu, poslije missed ab operirala sam miom velicine manje mandarine koji se stvorio kao odgovor tijela na sve sto je proslo i rastao tako da bi stetio trudnoci u buducnosti. Tijekom operacije su radili propuhivanje jajovoda i desni je skroz zacepljen, a na lijevom i nema ovulacije - sekundarni sterilitet. 
    Probali smo par mjeseci uz Femaru, UZV i tempirane odnose ali nista od toga. 😩 
    U Petrovoj sve radim, od operacija do IVFa i sad vodenje trudnoce, a i porod, doktor koji ke vodi je tamo i isla bih gdje god samo da je on 🙂

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

PiaBuu
    26. Travanj 2023. 12:55

Puno je lakše kada imaš doktora kojem vjeruješ :) 
    Kako si ti? :)

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven

• lenak
    10. Listopad 2023. 07:16

Pozdrav, 
    Naime trenutno pijem kontracepciju Lyndette 20mg radi policisticnih jajnika, no mislim da mi me odgovaraju s obzirom na to da 2 i pol skoro 3 mj. nisam dobila menstruaciju, a inace su jake i obilne ali ne redovite. Te su mi na papi otkrili cin ll. 
    Partner i ja smo koristili zastitu s prijasnjim partnerom, pa mi nije jasno kako, s tim da sam cijepljena protiv hpv u 3 doze. Pocela bih koristiti gynositol, ali me strah nekih nuspojava. Planiramo dijete, ali kad ja rijesim trenutno stanje. Narucena sam na kontrole. Dali netko ima neki savijet?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.