Nasty najvise bi volila da se vidjamo na kavi😁 Al eto... i ja sam kriva zadnja tri tjedna otkad sam imala onih vaginalnih problema sam vrlo malo bila aktivna, uglavnom sam sto vise lezala. To svakako nije dobro za secer. Znaci sad se ti vodis i u bolnici i u svog ginekologa ili ovaj u bolnici preuzima nakon dijagnoze. Mislim ako se svako 3 tjedna ide u bolnicu nije mi jasno sto treba i kod ovog redovnog? A ginekolog mi je u petak, nisam pametna trebam li ista do tada poduzimat osim naravno dijete kojoj sam se odmah pristupila.
url=https://lilypie.com]
Za pregled kod lijecnika se treba upisati na salter, za profil secera ne treba, dovoljno je doci i predati uputnicu.
I na profilu vam obave komplet pregled ali nije to to jer vaginalni pregled rade specijalizanti a uzv tko se od lijecnika zatekne na odjelu. Meni 2 puta bila dr.Branica, jednom Benzonka.
Ne znam tko je dr.Vuletic, znam za Vulica i Vukovica 🤔.
...
Ne idem u klub trudnica na tecaj
Luce 35 jel se dobije i aparatic za mjerenje kuci ili to sam kupujes?
Luce 35 jel se dobije i aparatic za mjerenje kuci ili to sam kupujes?
Nemas pravo na aparatic dok nisi na inzulinu, moras kupit
Luce dr. Vulić, ne Vuletić.. krivo sam napisala. I meni je bila dr. Branica umjesto Roje u utorak.
Stelle nemam ti pojma, ako sam dobro shvatila mislim da me preuzima bolnica. A kod mog ginića ću ić po uputnice d,oznake i sl. A rekao mi je da se javim kad god mi nešto treba, ako mi tipa preskoče pregled u bolnici mogu kod njega i sl. Još ne znam kako to sve funkcionira u bolnici.
Stelle tvoj ginić ima tvoje nalaze ogtt-a. Ja sam svog zvala i otišla po uputnicu. Ako nisi bila dugo na pregledu možeš pričekat do petka pregled i da dobiješ uputnicu a ako ti se to čini daleko, zvrcni i otiđi prije da ti da uputnicu mimo pregleda. Ako ćeš čekati do petka onda samo izbaci slatko i bijelo brašno, uzmi integralnu rižu i sl.. Smanji preslatko voće, ubaci više povrća.. Više manjih obroka na dan i to je to. I onda tipa odi u ponedjeljak.
Stella ja sam aparatic i sav dodatni pribor narucila sa wish. Najjeftinije mi je ispalo, a paralelno sam vadila iz iste kapi krvi na taj i na onaj kojeg je kolega dobio od dr i vrijednosti su bile iste +/- 0.1 sta je ok odstupanje mi rekla moja dr opca. I sa njime sam uspjela skuziti sto mi bas digne secer, a sta mi je super od hrane zasitno, dovoljne kolicine a secer idealan. U pocetku sam mjerila bas cesto, al onda sam pocela sve rijedje, sad znam ujutro nataste samo i ako pretjeram pa 2h nakon cisto da znam si planirat iduci obrok.
U zadnje vrijeme umjesto rize cesto koristimo heljdu i bas mi je super namjernica pa eto da imate alternativu za prilog. Prije ju skoro nikad nisam kupovala sad mi je top.
Nasty idem ja privatno pa nema. Mislim se da je bolje da me on pregleda u petak, pa da im u bolnici kazem da ne zelim da me vaginalno pregledavaju. Zadnji put mi je i rekla dok. u koje sam izvanredno bila da sta me vise cackaju imam vecu sansu da skupim neku bakteriju. Nabavila sam aparatic pa cu ovaj tjedan pratit, ako budu vrijednosti 2 ure nakon jela vise od 6.4. onda cu mu poslat mail, da vidim moram li u bolnicu. Svakako ovo 9.9. nakon 120 minuta je zbilja veliko pa me to brine.
Stelle ma bit će ok, taj 9,9 ti je nakon opterećenja ako sam skužila, ako ne budeš jela glukozno ne može biti loše.
Sortiraj odgovore
Najstariji