Druga trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    13. Svibanj 2019. 12:11

Teško je opustiti se kada baš želiš bebicu, ali nažalost stvarno nije u našim rukama da odlučimo kada će to biti... ali zato hopa cupa što više i jednom će biti to to 😁
    Bette, ja sam u toj fazi već duže i koliko god si mislim E sada mi je dosta, neću više računati i opustit ću se... čim dođe novi ciklus ja opet po svom jer sam takve naravi, jače je od mene 🙃💕 bit će, kad-tad bit ce kako treba i bebica će doći 😉

Bette
    13. Svibanj 2019. 12:35

Nova19

Teško je opustiti se kada baš želiš bebicu, ali nažalost stvarno nije u našim rukama da odlučimo kada će to biti… ali zato hopa cupa što više i jednom će biti to to 😁
    Bette, ja sam u toj fazi već duže i koliko god si mislim E sada mi je dosta, neću više računati i opustit ću se… čim dođe novi ciklus ja opet po svom jer sam takve naravi, jače je od mene 🙃💕 bit će, kad-tad bit ce kako treba i bebica će doći 😉

A znam, i ja to kažem pa radim suprotno, ali nekako ću se probat opustiti i kako bude- bude :)

tinika
    13. Svibanj 2019. 17:28
    Meni je 4 tjedna al jos ne vidi plod,dal netkoima slivna iskustva?strah me
    Meni je 4 tjedna al jos ne vidi plod,dal netkoima slivna iskustva?strah me

• Medo2711
    13. Svibanj 2019. 17:37

Bette

Pozdrav cure :)
    (nova sam ovdje)
    Ovako, imam dijete od godinu i osam mjeseci i suprug i ja smo se odlučili na novu bebicu. Ali evo već 3 mjeseca ništa :/ Odnosi su česti, pogotovo kada imam plodne dane :D Ovaj mjesec sam kupila i onaj clearblue test koji pokaže smajlić ako ću ovulirati, ali niti jednom nije pokazao smajlić :/
    Onda sam išla kod ginekologa koji je ultrazvukom vidio da ovuliram na desnom jajniku tako da mi nije jasno…
    Pijem čak i vrkutu, folnu kiselinu…
    I evo, danas-sutra bi trebala dobiti m, nadam se da neću, ali osjećam one lagane grčiće koji dođu i prođu tako da mislim da ću dobiti… ali nikad ne znaš…
    A sve mi je to tak čudno jer sam s prvim odmah zatrudnjela….

Probaj napraviti hormone i stinjacu da vidis kakva situacija!ovisi koliko godina imas?normalno je da nekad po god dana traje.Ako si starija od 35 onda 6 mj.Ja ima prvo dijete prva trudnoca i odmah,drugo dijete nemogu imat prirodno vise.Cekam umjetnu oplodnju.Nista te ne kosta da si obavis pretrage.sretno svima🤞

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    13. Svibanj 2019. 17:39

Tinika ides privatno gin ili drzavno?ako si mozes,priusti si privatno.Imaju bolje uzv,trebalo bi se vec vidjeti....

Lh 8.3
    🤞🤗

tinika
    13. Svibanj 2019. 17:52

Drzavno?zvala sam i.privat i isto su mi rekli da je pregled 500 kn a da ne garantiraju da ce se vidjeti, da joj je zao da neko daje toliku svotu a onda na.kraju nebude jos vidljivo da ipak pricekam poslije 6 og tjedna.sestra je bila full iskrena pa sam se zacudila 😁

• Medo2711
    13. Svibanj 2019. 17:56

tinika

Drzavno?zvala sam i.privat i isto su mi rekli da je pregled 500 kn a da ne garantiraju da ce se vidjeti, da joj je zao da neko daje toliku svotu a onda na.kraju nebude jos vidljivo da ipak pricekam poslije 6 og tjedna.sestra je bila full iskrena pa sam se zacudila 😁

Aha..meni se jako vidio plod u 4 tj trudnoce.Isla odmah kad mi menga kasnila.Ja platila uzv 300 kn.Nezelim te plasiti...sretno i da sve bude u redu☺🤞

Lh 8.3
    🤞🤗

tinika
    13. Svibanj 2019. 18:06

A mozda bi se i mogla narucit....u cetvrtak bude 5 tjedana...pa onda..jer ne mogu cekati 2 tjj nikako 😟

• Medo2711
    13. Svibanj 2019. 18:50

tinika

A mozda bi se i mogla narucit….u cetvrtak bude 5 tjedana…pa onda..jer ne mogu cekati 2 tjj nikako 😟

Naravno,slusaj svoje tijelo.Nemas sta izgubiti,nema tih novaca.Samo nek je tebi dusa na mjestu.Meni je gin privatno vodila trudnocu,ovi drzavno su koma.Pogotovo pocetak trudnoce.Ako ne krvarite ili tak nes...moze uzv tek tamo za mj dana..uzas

Lh 8.3
    🤞🤗

tinika
    13. Svibanj 2019. 19:01

Istina ,slazem se....ma dam i vise ako treba samo da je sve u redu i da se smirim. I cestitam naravno!:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.