Evo meni je napokon pokazao plus i nadam se da je to to,jer ipak kažu da su točni ti testovi .. baš sam sretna jako
Jel još kojoj u međuvremenu isto ovako obradovao plus? 😊
Vau, koji divan plus! I to jos 2-3 tjedna pokazuje.. jesi to radila na dan izostanka?
Mi imamo curicu od 4 godine, trudnoca od prve.. prosle godine nazalost dva spontana.. jedan skroz rani, nismo docekali ni otkucaje (sama se "ocistila") i jedan sa blizanackom trudnocom u 9-om tjednu, kiretaza... Sad (ne) cekam m.. kaze aplikacija za 3 dana, al me kopka znatizelja, mozda bi vec sutra napravila test. Od simptoma bas nista osim napuhanosti i danas nesto malo rozastog iscjetka, onako ko sa zilicama prosarano. Mislim si dal bi to bilo implantacijsko ili samo spotting prije m?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Vau, koji divan plus! I to jos 2-3 tjedna pokazuje.. jesi to radila na dan izostanka?
Mi imamo curicu od 4 godine, trudnoca od prve.. prosle godine nazalost dva spontana.. jedan skroz rani, nismo docekali ni otkucaje (sama se "ocistila") i jedan sa blizanackom trudnocom u 9-om tjednu, kiretaza… Sad (ne) cekam m.. kaze aplikacija za 3 dana, al me kopka znatizelja, mozda bi vec sutra napravila test. Od simptoma bas nista osim napuhanosti i danas nesto malo rozastog iscjetka, onako ko sa zilicama prosarano. Mislim si dal bi to bilo implantacijsko ili samo spotting prije m?
Ja sam ovakav test radila na dan izostanka i bio je identičan, 2-3 tj... Njih se može raditi i do 3 dana prije očekivane m..
Da baš je jako plus vidio ,a i to je digitalni pa i pokaže odma tjedne
Ne ja sam radila 4 dana prije izostanka menstruacije jer sam ovaj put baš bila jako znatiželjna
Nisam ni ja osjećala baš nikakve simptome , samo također napuhanost i malo vrtoglavica
Hvala puno 😊
Ja samo upadam da vam pozelim srecu!
Moram se s slozit s Jasnom "jer ocito bas kad zelimo tad nece"!Slazem se,puno je u psihi i stresu
!Kad samo mi odlucili ici na trece ja sam si odmah pomislila ma joj,ne bu to odmah,cekat cemo mi pol godine i vise sigurno...
Jesam razmisljala o svemu,ali ne bas onak "ocajnicki" kad ce,kad ce,kad ce....
I na kraju sam zatrudnila nakon 2 mjeseca s time da jsmo to taj mjesec obavili svega 3 puta!
Tako da zbog toga vjerujem da psiha ima jako velik utjecaj ,naravno,ako je zdravlje ok!
Sretno !!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bok cure, evo da se i ja priključim... mi isto već 4 mjeseca radimo na bebici, imamo curicu od 4 god i dva spontana iza sebe, slično kao i tebi Omerta...
Ja koristim lh trakice i idem na akupunkturu... nadam se da će uskoro jer sam sada već fakat nestrpljiva a i svi mi doma... sve poznanice oko sebe su trudne pa bi i ja konačno 💪🏼 Javite kako je vama
Pozdrav cure :)
(nova sam ovdje)
Ovako, imam dijete od godinu i osam mjeseci i suprug i ja smo se odlučili na novu bebicu. Ali evo već 3 mjeseca ništa :/ Odnosi su česti, pogotovo kada imam plodne dane :D Ovaj mjesec sam kupila i onaj clearblue test koji pokaže smajlić ako ću ovulirati, ali niti jednom nije pokazao smajlić :/
Onda sam išla kod ginekologa koji je ultrazvukom vidio da ovuliram na desnom jajniku tako da mi nije jasno...
Pijem čak i vrkutu, folnu kiselinu...
I evo, danas-sutra bi trebala dobiti m, nadam se da neću, ali osjećam one lagane grčiće koji dođu i prođu tako da mislim da ću dobiti... ali nikad ne znaš...
A sve mi je to tak čudno jer sam s prvim odmah zatrudnjela....
Nije bas tako lako napraviti dijete kako ti mislis. Rijetki su oni kojima uspije od prve, mnogima trebaju mjeseci i mjeseci rada. Tako da nemoj se sekirati, doci ce beba u pravom trenutku kad Onaj gore da blagoslov. Na tebi i suprugu je da radite a bit ce kad bude. Sretno!
Ma znam, najgore kad si nešto baš jako želiš. Najbolje se opustit pa kad bude ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji